מקרה שקרה לי במטי נתניה , צריך רעיונות מה
ובכן בקשתי חונכת לפני כ חודש ומשהו , לפני כמה ימים בגלל שבמטי אמרו לי שדיברו עם החונכת והיא פשוט לא חוזרת אליי בגלל סיבות אישיות שלה (חופש גדול עם הילדים וכו'...) ומכיוון שכך אמרתי ככל הנראה בחורה לא רצינית נבקש חונכת חדשה, ובכן במטי דווקא היו בסדר ולא היה בעיה ואמרו לי שאני יקבל משהי אחרת עוד השבוע. למחרת מתקשרת אליי חונכת (שהייתי בטוח שזאת החדשה כי במטי אמרו לי שעד שבוע זה יסודר) מציגה את עצמה (אני האמת לא ידעתי מי והשם של החונכת המקורית) וקבעה איתי בכח להגיע באותו יום , אמרתי וואלה סוף סוף חונכת תותחית שבזמן קצר נותנת מענה בדיוק מה שאני מחפש. אמרתי בסדר , קבענו אצלה במטי ב 1:30 הגעתי למטי אני והשותף שלי דרך אגב מסתבר לי שזו החונכת הישנה (כנראה שמעה שאנחנו הולכים לעזוב אותה וכנראה יש לה הרבה אנשים שהיא חונכת ולכן לא התפנתה אז היא התקשרה כדיי לקבוע איתנו זה לפחות מה שאני מאמין ומהמשך הסיפור תבינו על מה אני מדבר) המתנו 10 דקות עד שהיא הגיעה מבחוץ (יכול להיות מהשירותים ) ונכנסנו , ובכן אני לא יכתוב כרגע מה הלך בפגישה , אבל בכל אופן היא אמרה לנו להתקשר אליה יום חמישי שזה היום ולקבוע איתה פגישה לשבוע הבא אם היא תהיה זמינה דרך אגב סיימנו את הפגישה לפני 2:50 שהדקות האחרונות בכלל דיברנו על הכסף וכמה צריך לשלם לה (ובנוסף היא זרקה לנו משפט שבדרך כלל היא לוקחת 450 שח לשעה ואנחנו הרווחנו שזה רק 50 שח ). ובכן היום אני מתקשר אחריי שיחה קלה עם הבחורה היא אומרת לי שהשבוע היא לא יכולה והיא תתפנה רק עוד חודש!!!!!!!!! אני כמובן ששמעתי את זה (אחריי שהמתנתי חודש ליועצת) ישר אמרתי אני מבטל אותה . ובכן כאן הסיפור הבעייתי מתחיל התקשרתי למטי וביקשתי ביטול והחלפת מדריך - שוב מטי התותחים עזרו לי אבל אמרו שהם צריכים אישור ממנה . התקשרתי שוב ליועצת היא אומרת אין בעיה אבל שלמו לי על 3 שעות!!!!!!! , כמובן היה ריב ורציתי הסבר למה 3 שעות ואיך היא מעזה לעבוד על המדינה (כי המדינה בסופו של דבר לותנת לה 75 אחוז מהסחר) ועל יזמים צעירים שעכשיו מתחילים את דרכם ולקחת להם עוד שעתיים ממה שהפגישה באמת הייתה בכל מקרה היא התחילה להמציא שלפניי הפגישה היא ישבה וניסתה להבין על מה החברה שלנו (בולשיט אנחנו בפגישה עצמה סיפרנו לה היא תוך כדיי חשבה שאנחנו בכלל מפתחים אתרים בגלל הנושאים שדיברנו אחריי שהתברר לה שאנחנו הולכים ללמד את העניין ) . אז אחריי זה היא גם המציאה לי שהיא חיפשה לנו בתי ספר באזור שלנו שמשכירים כיתות (שוב בולשיט פחות מ 48 שעות את כבר עוזרת לנו ובכלל אף אחד לא ביקש ממך ובנוסף מאיפה את יודעת איפה אנחנו רוצים לפתוח קורס אם זה השיעורי בית שכיביכול נתת לנו ?) בסופו של דבר היא אומרת לנו שהיא לא נותנת לנו איישור עד שנשלם לה על 3 שעות ייעוץ , אני עכשיו לא היה לי בעיה לשלם סכום כזה של 150 שח הבעיה שזה מבזבז לי 3 שעות מה 20 שעות שהמדינה נותנת לי - וחוץ מזה למה שהחוצפנית הזו תקבל 600 שח על שעה ייעוץ מהמדינה? לכן שאלתי מה אני עושה אם היא לא מוכנה לחתום כדיי שאני יעבור ליועצת אחרת עד שאני משלם את ה3 שעות? אני כרגע לא יפרסם את שמה של הייעוצת אבל ישמח לדעת מה אני יכול לעשות בעניין? דרך אגב מטי אמרו שיש חוזה (שלא חתמתי עליו) שלחונך מותר לעבוד גם בלי לשאול את התלמיד על השעות של התלמיד (וכמובן שהתלמיד צריך לשלם לו).