שאלות...

buttercup4

New member
המון תודה על התגובה, אבל אשמח לפירוט...

מה חשוב שאציג? באיזה קושי אני יכולה להיתקל? האם אני מסתכנת בתביעת נגד..? כל אור שתוכלי לשפוך יתקבל בברכה, אני רוצה כבר מחר להגיש את כתב התביעה בשלושה עותקים... :)

אם את מוכיחה שפנית בכתב וממשיכים

לשלוח דיוור תפוצי. הפיצוי בדרך כלל הוא פרי כמות הפעמים שביקשת הסרה מהדיוור.יש תקדימים לכך. יש עורכי דין מוחים לנושא אך לא משתלם.. תבדקי כמה פעמים ביקשת בכתב שיסירו אותך וכמה פעמים המשיכו לשלוח לך אני מניחה שפעם אחת נכון?

buttercup4

New member
שוב תודה :) אז ככה

ביקשתי מספר פעמים לאורך השנה האחרונה, אבל עדות בכתב יש לי רק להתכתבות האחרונה - כמה מיילים שאני שלחתי אליהם, אישורי קבלה, מכתב הפנייה הרשמי להסרה ותגובה אישית (לא אוטומטית) שהתקבלה מצידם שהנושא בטיפול. למיטב ידיעתי מאז הגיע עלון אחד, שכן הדיוור מגיע לביתה של אמי - כתובתי הקודמת... מצד שני, בדיוק עכשיו מתחיל גל הפרסומים של מוסדות ההשכלה השונים לקראת שנת הלימודים הבאה... אם אני ברשימת התפוצה שלהם עדיין, הוא היה רק סנונית ראשונה... :)

שם המשחק: ראיות

את חייבת להציג ראיות היינו ]ניה שלך בכתב כדת וכדין שביקשת שהם יסירו וריה שגם לאחר פניה מסודרת שלך בכתב שהגיעה מהם, הם ממשיכים לשלוח לך דיוור וכמובן שימרי את המעטפה המציינת את תאריך המשלוח חכי עוד קצת אולי יגיע דיוור נוסף

עו"ד יוכל לרשום מכתב התראה

חד פעמי וזה עוזר את יכולה גם לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות ולהצמיד את החוב לריבית. כמובן שעלייך לתמלל את ההקלטה, האם את יכולה לברר היכן הוא עובד? את יכולה לשלוח לוח מכתב שאם לא ישלם את פונה למקום עבודתו זה עוזר מאוד

למיטב ידיעתי, אין חוק כזה ולא תקנת עזר, אלא

נוהג. בכל מקרה, הייתי ממליץ להתקשר למוקד העירוני.

דיגית

New member
תודה לשניכם - אחרי בירורים

עם המשטרה ועם עיריית י-ם: אכן אין כל חוק, מ-7:00 עד 19:00 מותר להרעיש עם כלים כבדים, ואח"כ עם כלים עדינים ו"שקטים" יותר מותר להם להמשיך גם עד 23:00 בלילה. אנסה להבליג ולשוחח על בעל הבית החדש, אולי שינסה לנתב את הרעשים הכבדים לא לשנות של מנוחה. מקווה לטוב

hutc10

New member
תשובה

הערעור מוגש לוועדה המקומית לתכנון וה=בניה. יותר נכון לוועדת הערר שליד הוועדה לתכנון ובניה. אכן בכל מקרה צריכים שמאי בשביל זה כי צריך להכין שומת השבחה משלכם.

dogli3

New member
מקפיץ

מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ

כדאי לך

לפנות לבית משפט לתביעות קטנות. יש לך קייס אך עורכי דין לא יעבדו על אחוזים אין מצב. בתביעות קטנות תוכל לתבוע עד 33.000 ש"ח

boghi

New member
צריכה עצה בבקשה ! כלב נשך ילד...

שלום למי שיכול לעזור !! אני צריכה יעוץ דחוף בבקשה !!! הבן שלי טייל בפארק והיה שם כלב גדול משוחרר בלי מחסום פה והוא נשך את הילד שלי, נשיכה קטנה, לא ירד דם אבל נשאר סימן כחול.אני יודעת מי הבעלים של הכלב. ואני רוצה להגיש נגדם תיק במשטרה.השאלה היא כמה פיצויים אני יכולה לבקש, או שפונים לעורך דין ולא למשטרה ? תודה לכולם!!!

למעלה