שאלות, תהיות, הרהורים.

Lורליי

New member
האם צפויים לשדר שוב את העונה ה6?

חסרים לי 2 הפרקים האחרונים :(

Sweet Misery

New member
../images/Emo35.gif שאלות, תהיות, הרהורים. ../images/Emo35.gif

כמה טוב לראות שהפורום כל כך מסודר כשאני לא כאן כדי לשרשר הכל. אין לי זמן וכח להיות אמא פולנייה, אז פשוט תשרשרו, אוקיי? תודה.

kepit

New member
שאלה :)

למישו יש את האקורדים של המנגינה בסוף?

Velma Kelly

New member
תקשיבו מה קרההההההההההה!

הייתי בקולנוע בסרט (מילים ולחן, למי שתהה - וזה לא רע בכלל
) והיה בקרוב לסרט עם לורליי! וזה נראה סרט ממש ממש טוב.. קוראים לו באנגלית Because I Said So ואני בטוחה שרובכם שמעתם עליו.. אבל הוא סוף סוף מגיע לארץ! חוצמזה שזה היה נחמד לראות את כל השחקניות הטובות האלו (מבחינתי כולם חוץ ממנדי מור
) ביחד בסרט שיגיע בקרוב.. זהו
רק רציתי לשתף!

o0Invisible0o

New member
כן.../images/Emo12.gif

הוא היה אמור להתחיל להציג יום חמישי האחרון אם אני לא טועה...
כל מה שדיברו עליו הוא סצינת התחתונים.
כ"כ שונאת שכל ריאיון מדברים על אותו קטע בסרט..ועוד קטע כ"כ לא משמעותי!
אמ..כן אני ממש מחכה לראות אותו כבר.
כזה סרט בנות.

smiley chloe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gifדוגרי

בגל הראיונות היו את אותן שאלות ולא חידשו כלום... אני באמת מחכה לראות את זה למרות שלורן לא מופיע הרבה בכלל

lir972

New member
חייבת תשובה לזה....

אפילו אם יהיה צורך בספויילר....רק כדי שיהיה לי למה לחכות (או שלא....), מכיוון שאין לי שום דרך לראות את העונה השביעית כל עוד היא לא משודרת בארץ. השאלה שלי היא כזאת: האם ג'ס מופיע בעונה?? אני לא מעוניינת לדעת מה קורה, איתו או בקשר אליו ולרורי (כי ברור שהוא פי אלף גם על דין וגם על לוגאן), אבל רק פיסת מידע קטנטנה. כן מופיע, או לא. תודה מראש, חג שמח!

smiley chloe

New member
../images/Emo207.gifיש כאן ראיון..

מה-cw של ליסה ווייל (פריס) ואדווארד הרמן (ריצ'ארד)
תהנו!

Thestral

New member
שאלה לגבי עונה שישית../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

יש פרק מספר 24 בעונה השישית או שיש רק 23? ואם יש פרק 24, אני מאוד אודה למי שתהיה לו אפשרות לשלוח לי אותו. אייסי: 326964810

הלו פורום יקר!

מישהו יכול להשלים לי את עונה 5? למה רורי לא גרה בבית? מה היא עשתה שהיא צריכה להיות במשפט?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

בעקרון חיפוש קל בפורום יענה לך על השאלות.. היא הלכה לבית משפט בגלל שהיא גנבה סירה עם לוגן. היא עשתה את זה כי אבא של לוגן אמר לה שאין לה מה שצריך בשביל להיות עיתונאית. בגלל זה היא גם עזבה את הלימודים ועברה מהבית.

למעלה