שאלות, תהיות, הרהורים.

Sweet Misery

New member
../images/Emo35.gif שאלות, תהיות, הרהורים. ../images/Emo35.gif

שרשרו או תמחקו.

yulo

New member
בקשה:

אני מחפשת תמונה של רורי ולוגן מהפרק שבו הם מחופשים לרב חובל, באיזה מסיבה..(אני לא ממש זוכרת איזה..) זה בתחילת העונה השישית...למישהו יש? :) תודה יעל

Grey Faerie

New member
שאלה בקשר לעונה ה6 (../images/Emo58.gif?)

או משהו
טוב פיספסתי דיי הרבה אז רק להתעדכן קצת, איזה ריב היה בדיוק בין לורליי ורורי ועל מה ?

Grey Faerie

New member
טוב אני צריכה לעמוד בפינה :$

הסתכלתי קצת בשרשור שאלות השני ומצאתי תשובה לשאלה סליחה תודה בכל מקרה

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifהיי ../images/Emo2.gif

[תפוזונע, כתבתי הודעה ארוכה וחופרת והוא לא שלח לי אותה.
] |משחזרת| אוקיי, אמ, היי. >< אז בגלל שהיה לי נתק רציני מגילמור מאז שנגמרה איזושהי עונה [אולי 5?] בערוץ 10 לפני 247 שנה או משהו כזה, ואני לא מצליחה להבין כלום מכל השאלות והתשובות למיניהן פה-- אפשר שמישהו יעשה לי רגע קצת סדר בבקשה? [למרות שאני בטוחה שזה מעצבן לענות על כל השאלות האלו כל פעם מחדש, אתם תסלחו לי כי אתם אוהבים אותי.
] [מישהו פה זוכר אותי בכלל?
] אז ככה; 1. כמה עונות שודרו בארה"ב? איזו עונה משודרת עכשיו [בהנחה שהם לא סיימו את הסדרה ואז אני טיפשה
]? אם הם לא סיימו את הסדרה, האם ידוע כמה עונוץ הולכות להיות בסה"כ, ואיזו עונה מצלמים? 2. העונה האחרונה ששודרה בארץ היא 6, רייט? אז א) אפשר שמישהו יזכיר לי [בקצרה ממש ממש] מה קרה בסוף עונה 5, כדי שאני אדע אם זו העונה שלא ראיתי, וב) מה הסיכוי שלי לראות אותה אי פעם מההתחלה ועד הסוף בלי להשתמש באמצעים לא חוקיים [או במילים אחרות, האם יש סיכוי שישדרו אותה מההתחלה אי פעם, אם כן איפה, מתי וכו']? אמ זהו, טנקס מראש :X נ.ב; היי כולם.
מה שלומכם? ^_^

o0Invisible0o

New member
רק בגלל שזאת את..

כרגע משודרת העונה השביעית בארה"ב. היא אמורה להיות האחרונה, אבל לא ברור מה קורה..יש קצת בעיות.
האחרונה ששודרה ה-6. עונה חמישית נגמרה ברורי שעוזבת את ייל ועוברת לגור עם אמילי וריצ'ארד. לורליי מציעה נישואים ללוק. שודרו 8 פרקים [אם אני לא מתבלבלת.o_0] מהעונה השישית בהולמרק, לא מאוחר להצטרף.. [קצת מאוחר, אבל לא טרגי!] יום שישי שני פרקים ויום שבת שני פרקים. [ברצף!] בשעה 20:00 אם אני לא טועה..ויש ש.ח בסביבות 1 בלילה. תהני!

למעלה