שאלות, בקשות, הגיגים

• פותח הנושא ofa1
  • פורסם בתאריך

ofa1

New member
עזרה מהמומחים לבנות גילמור

אני צריכה עזרה ומידע על 2 פרקים בבנות גילמור: 1. פרק שבו רואים אות רורי ופריס אורלות בקפיטריה ארוחת בוקר ומערבבות סוגים שונים של דגני בוקר. 2. פרק שבו רורי ולוגאן נכנסים בלילה לקפיטריה ורורי מתלהבת מזה שיש קוקו פופס בסטנד של דגני הבוקר. איפה אני יכולה להשיג את הקטעים האלה (אני צריכה את זה בשביל עבודה....). תודה

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif בבקשה. ../images/Emo13.gif

הייתי צריכה לעשות עבודת מחקר גם אני כדי להשיג את זה. 1. 5X14 - Say Something 2. 5X17 - Pulp Friction איך את יכולה להשיג את הקטעים? בדרכים הלא חוקיות הרגילות עליהן אסור לדבר על גבי הפורום, או בספריית הוידאו הקרובה לביתך, במארז הדי.וי די. של העונה החמישית.

נגמרה הסדרה או משהו? =פרט חשוב../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

לאחרונה אני לא בפורום, ואין לי מושג מה הולך בעולם. אני שקועה לי בזגויות המהממת של לוק ולורליי בעונה 5
אז. בלה. עונה 7 נגמרה? יהיו עוד עונות? אני ממש לא מעודכנת!! *אני ממש בעד המסיבה של רותם
פרט חשוב: עברתי מהערצה אובססיבית לרורי, להערצה אובסיסיבית אפילו יותר - ללורליי
כן. תאמינו. אני מסוגלת להעריץ באובססיביות רבה יותר מההערצה הזכורה לכם כלפי רורי. יאי?
XDD קיצר - חזרתי

Alaithlos

New member
אני שמחה!

סופסוף את אוהבת את לורלי יותר מרורי! טוב מאד!

הראיונות שנתנו בשרשור כלשהו למטה

http://community.tvguide.com/blog-entry/TVGuide-Editors-Blog/Ausiello-Report/Lauren-Grahams-Final/800014383 זה של לורן ולמי שמעוניין, הקישור למטה הוא לראיון עם סקוט פטרסון http://community.tvguide.com/blog-entry/TVGuide-Editors-Blog/Ausiello-Report/Exclusive-Q38a-Gilmore/800014859#comments| מכילים סופילרים?

קראתי את של לורלי (לורן) ונראה לי שהם מכילים

קצת ספולירים אבל נראה לי ממש בקטנה פשוט תקראי תשאלה ותראי אם נראה לך שהתשובה מכילה ספוילרים ברוב השאלות אין ספולירים אם אני זוכרת נכון.. תהנה!

o0Invisible0o

New member
טוב אז ביחד על שתי השאלות!

נגמרה עונה 7, נגמרה הסדרה. זהו, אין יותר גילמור.
כן, קשה להאמין. תישארי לך בעונה החמישית, בחיי.
האתר הראשון נסגר, עכשיו כשנגמרה הסדרה..וחבל כי הוא היה כ"כ טוב.
האתר השני- עם הקליפים. זה קבצי זיפ, תלחצי כפתור ימני על הקישור ו save target as...
בהצלחה! לגבי שני הסרטונים האחרים- אין לי כוח לראות ולבדוק לך, סורי.

תודה לשתיכן + שאלה

איפה פרסמו רשמית שהסדרה נגמרה? ולמה היוצרים המקוריים בכלל עזבו?
ולמה הסדרה נגמרה?

ממ

-לא יודעת. -לא יודעת. -הבנתי שאלקסיס לא רצתה להמשיך לעונה שמינית, וחשבו לעשות עוד עונה בלעדיה (עם רק הופעות אורח או משו). אחר כך חשבו לעשות עונה יחד איתה אבל רק עם 13 פרקים בערך, ובסופו של דבר ויתרו גם על זה. אני חושבת שה-CW הם שויתרו על הסדרה, אבל אני כבר לא זוכרת... תנסי לעשות חיפוש, היו על זה הרבה הודעות פעם.

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
אוהו wayoff

- רשמית פורסם בו זמנית בהרבה מקומות, לא רלוונטי - העמדה האחרונה שהוצגה של איימי ודן הייתה ש-WB לא שיחקו יפה. מזתומרת? איימי ודן עשו הרבה יותר מלכתוב, הם הפיקו, הם ביימו, הם עזרו בעריכה, הם טחנו עבודה. כספית התגמול היה מצויין, אך הם ביקשו תנאים טובים יותר, כלומר, עוד מפיקים, צוות כותבים גדול יותר וכד'. על פיהם הם ביקשו דברים שלרוב הסדרות בערוץ יש ולהם לא היה (מבחינת היקף עובדים) בנוסף, במשך 6 השנים האחרונות הם הוחתמו על חוזה של שנה קדימה כל פעם, וזו בעיה, כלומר, הרשת לא מבטיחה להם (ככותבים) חסינות, היא לא מבטיחה להם המשכיות, היא לא מבטיחה להם כלום. מה גם שקשה מאד לייצר עלילה המשכית כאשר לעולם אין לדעת מי יכתוב את ההמשך ואם בכלל יהיה המשך... ובכן, אחרי 6 שנים הם הגיעו אל מנהלי הערוץ וביקשו חוזה לשנתיים, הם ביקשו עוד עובדים, הם הרגישו שהם הרוויחו את זה. הם הגיעו בתחילת השנה בידיעה שדברים כאלו לוקחים זמן אך הערוץ שב ודחה אותם. אחרי שאיימו להתפטר ועדיין לא לקחו אותם ברצינות, הם קמו ועזבו. THE END OF THAT - אז למה נגמרה הסידרה? כאן יש הרבה פקטורים, מהמון צדדים שונים. דבר אחד שעולה מכל כיוון הוא שהלהט לעבודה נגמר, שחקנים היו עייפים, כותבים היו עייפים, זה כבר לא היה זה. קו העלילה היה קרוב לסיום, שחקנים מסויימים כבר סיימו חוזה וסירבו לחדש, החלטות נדחו לרגעים האחרונים וכמו שאמר דיוויד ללורן "עזבי, צודקת, זה כבר מוסבך מידי" לא היה לאן להמשיך, לא היה עם מי להמשיך. אז נגמר, נגמר כי היה צריך להיגמר. מה שבאמת חבל זה שכל ההחלטות נעשו מאוחר מידי. ההנהלה ניסתה בכל הכוח לשמר את הסידרה רק עוד קצת והפחד לעזוב עשה רק צרות, ובכך (טאם טאם טאםםם) התקבל מה שהתקבל ועם זה נחיה. THE END

אוקיי, אבל למה wayoff?

מה שכתבת לא סותר את מה שכתבתי
ואת כל הקטע עם אלקסיס ושות' הבאתי מדברים שקראתי כאן בפורום, בכל מקרה.

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
אוקיי, part of the way off?

זה פשוט שכל הסיפור עם אלקסיס הוא חלקיק מאד קטן מהסיבה וגם זה לא מדוייק לחלוטין... כלומר, היא הסכימה ולא הסכימה לסירוגין, כנ"ל לורן, כנ"ל עוד כמה שחקני משנה. והרשת מבחינתה הייתה ממשיכה גם בלי אלקסיס (כן, הם היו עד כדי-כך נואשים) כך שהיא לא סתם "ויתרה על התוכנית" היא ניסתה כל הצעה ופיתרון אפשרי והגיעה למסקנה שזה פשוט לא שווה את זה, שדי, זה באמת הסוף. ופסדר, לא תקפתי, רק הרגשתי צורך להרחיב.

האתר הראשון לא עובד גם לי

והאתרים האחרים- זו הסיבה לזה שהקטעים לא עולים. נקווה שהם באמת יחזרו בקרוב... ועונה 7 היא אכן האחרונה, לא יהיו עוד עונות.

למעלה