שאלון

עונהנה!

1. למה התחלתם לאהוב את שאקירה? ראיתי את don't bother והתאהבתי ! 2. מה האלבום האהוב עליכם ביותר אצל שאקירה?pies descalzos 3. מה השיר האהוב עליכם ביותר? לאדע יש הרבה... 4. מה אתם הכי אוהבים אצל שאקירה?[בגוף] איך שהיא מזיזה את הבטן, וכמובן הפרצוף! 5. איזה תכונה אתם הכי אוהבים אצל שאקירה? אני לא הכי מכיר את התכונות שלה 6. יש משהו שאתם הייתם רוצים ששאקירה תשנה?[בגוף או בתכונות] לא. כלום =] 7. את מי הייתם משדכים לשאקירה במקום אנטוניו אם בכלל? לא יודע, את עצמי? 8. איזה תקופה,לדעתכם, הייתה הכי טובה אצל שאקירה[שחור, אדום, בלונד, שטני ושוב בלונד]? נראה לי ששטני 9. איזה ציטוט של שאקירה הכי אהבתם? 10. איזו מההופעות של שאקירה הכי אהבתם? לא ראיתי הופעות, רק כמה קטעים ואני לא מאיזה הופעה הם... 11. עם מי הכי הייתם רוצים ששאקירה תוציא דואט? אוה, שאלה טובה! אני לא מצליח לחשוב על מישהו, אבל נראה לי שביונסה זה דווקא פסדר 12. בכללי, כמה שאקי מ1 עד 10? 9.99999 ... אין מישהו ל-ג-מ-ר-י מושלם, אבל שאקירה כ"כ קרובה! ולסיום, תוסיף תמונה יפה של שאקירה

shakira fan

New member
חשבתי על זה...נדמה לי שביונסה

קצת מנסה לחקות את שאקירה, היא אמרה בעצמה שהיא מעריצה את שאקירה ומתה להקליט איתה דואט אז אולי בגלל זה, שימו
בDEJA VU שהיא קצת עושה תנועות אגן ובטן כמו של שאקי...מעצבן

12ShakirA12

New member
../images/Emo27.gifע ו נ ה../images/Emo27.gif

1. למה התחלתם לאהוב את שאקירה
כי היא מדהימה.. ויש לה קול מהמם! ואני חולה על השירים שלה
2. מה האלבום האהוב עליכם ביותר אצל שאקירה
שאלה קשה..אבל אני אלך על DELL
3. מה השיר האהוב עליכם ביותר
PTAH
וכמובן שיש עוד
אבל זה דה בסט
4. מה אתם הכי אוהבים אצל שאקירה [בגוף]
הפרצוף
5. איזה תכונה אתם הכי אוהבים אצל שאקירה
את הפרפקציוניסטיות שלה, היא שואפת להגיע ל-הכי טוב שיכול להיות
6. יש משהו שאתם הייתם רוצים ששאקירה תשנה [בגוף או בתכונות]
7. את מי הייתם משדכים לשאקירה במקום אנטוניו אם בכלל
חחחחחחחח לאדעת
8. איזה תקופה,לדעתכם, הייתה הכי טובה אצל שאקירה[שחור, אדום, בלונד, שטני ושוב בלונד]
הממ הבלונד הראשון
9. איזה ציטוט של שאקירה הכי אהבתם
לאדעת..
10. איזו מההופעות של שאקירה הכי אהבתם
Live And Off The Record
11. עם מי הכי הייתם רוצים ששאקירה תוציא דואט
לא חשבתי על זה אף פעם.. המממ חואנס אולי 12. בכללי, כמה שאקי מ1 עד 10
11.5
ולסיום, תוסיפי תמונה יפה של שאקירה
התמונה שאני ה-כ-י אוהבת

shakira06

New member
|עונה|עונה|עונה|עונה|

1. למה התחלתם לאהוב את שאקירה? כי היא מושלמת ומהממת ושרה מדהיםם!! 2. מה האלבום האהוב עליכם ביותר אצל שאקירה? נאמ. פיג'קשיין אוראל 2 3. מה השיר האהוב עליכם ביותר? inevitable אבל כל הזמן משתנה.. 4. מה אתם הכי אוהבים אצל שאקירה?[בגוף] העיניים שלה!! 5. איזה תכונה אתם הכי אוהבים אצל שאקירה? שהיא קפיצית וחמודה כשהיא מדברת! 6. יש משהו שאתם הייתם רוצים ששאקירה תשנה?[בגוף או בתכונות] אהה.. יש לה תחת עצוםם! אבל זה יפה לה =P 7. את מי הייתם משדכים לשאקירה במקום אנטוניו אם בכלל? יאק. האנטוניו הזה מגעיל! חח.. את בנדוד שלי.. סתם. שון פול! 8. איזה תקופה,לדעתכם, הייתה הכי טובה אצל שאקירה[שחור, אדום, בלונד, שטני ושוב בלונד]? שחורר!! 9. איזה ציטוט של שאקירה הכי אהבתם? לא יודעתת.. 10. איזו מההופעות של שאקירה הכי אהבתם? אוראל פיג'קשיין טור! כי הייתי שם! 11. עם מי הכי הייתם רוצים ששאקירה תוציא דואט? אמילי ואוונסנס!! או בלאק אייד פיס..1 12. בכללי, כמה שאקי מ1 עד 10? 999999999999999999999999 ולסיום, תוסיפי תמונה יפה של שאקירה בגלל שאני אוהבת אותה ואת הפיז.. אז תמונה שלהם יחדד..

shakira06

New member
תצביעו לנבחרי ישרא שלכם לשנת 2006!

זה הבלוג שלי ויש תחרות וגם שאק שם.. אז כנסו ותצביעוו!! מהר כי זה עוד מעט נגמר.. www.israblog.co.il/227031

עגייב

New member
עונה לעניין..

. למה התחלתם לאהוב את שאקירה? זה התחיל כשראיתי במקרה ראיון איתה בטלווזיה לבנונית לפני הפריצה הגדולה שלה,ודיברה על ה UNPLUGGED 2. מה האלבום האהוב עליכם ביותר אצל שאקירה?זה שדיברה עליו אז.. 3. מה השיר האהוב עליכם ביותר?PTAH 4. מה אתם הכי אוהבים אצל שאקירה?[בגוף] פנים.. 5. איזה תכונה אתם הכי אוהבים אצל שאקירה? הגאווה שלה בצד הלבנוני שלה שהיא לא שוכחת להדגיש בכל ראיון.. 6. יש משהו שאתם הייתם רוצים ששאקירה תשנה?[בגוף או בתכונות],כן,היא חולה על כסף.. 7. את מי הייתם משדכים לשאקירה במקום אנטוניו אם בכלל? אותי כמובן 8. איזה תקופה,לדעתכם, הייתה הכי טובה אצל שאקירה[שחור, אדום, בלונד, שטני ושוב בלונד]?מבחינתה אני בטוח שלאחרונה,אבל כל פעם שאני רואה את הופעת ה UNPLAGGED אני שם לב שקודם השקיעה יותר שכולם ישימו לב לביצועים הקוליים שלה בLIVE ושעיקר ההתמקדות בה יהיה בקול שלה.. 9. איזה ציטוט של שאקירה הכי אהבתם?זה לא שלה במקור,WHEN THE BOWER OF LOVE OVERCOME THE LOVE OF BOWER...אתם יודעים את ההמשך... 10. איזו מההופעות של שאקירה הכי אהבתם? כל DVD של הופעות שהוציאה אבל במיוחד ה UNPLUGEED 11. עם מי הכי הייתם רוצים ששאקירה תוציא דואט? אני לא ככ אוהב את הדואטים שלה,אני אוהב אותה שתשיר לבד.. 12. בכללי, כמה שאקי מ1 עד 10? 10 כמבון אחרת לא הייתי פה...

למעלה