שאלון

shakira fan

New member
../images/Emo35.gifשאלון../images/Emo35.gif

תענו בזמנכם החופשי, קצת חופר אבל שאלון חמוד
1. למה התחלתם לאהוב את שאקירה? 2. מה האלבום האהוב עליכם ביותר אצל שאקירה? 3. מה השיר האהוב עליכם ביותר? 4. מה אתם הכי אוהבים אצל שאקירה?[בגוף] 5. איזה תכונה אתם הכי אוהבים אצל שאקירה? 6. יש משהו שאתם הייתם רוצים ששאקירה תשנה?[בגוף או בתכונות] 7. את מי הייתם משדכים לשאקירה במקום אנטוניו אם בכלל? 8. איזה תקופה,לדעתכם, הייתה הכי טובה אצל שאקירה[שחור, אדום, בלונד, שטני ושוב בלונד]? 9. איזה ציטוט של שאקירה הכי אהבתם? 10. איזו מההופעות של שאקירה הכי אהבתם? 11. עם מי הכי הייתם רוצים ששאקירה תוציא דואט? 12. בכללי, כמה שאקי מ1 עד 10? ולסיום, תוסיפי תמונה יפה של שאקירה

shakira fan

New member
אני עונה../images/Emo136.gif

1. למה התחלתם לאהוב את שאקירה? בגלל היופי המושלם שלה
2. מה האלבום האהוב עליכם ביותר אצל שאקירה? unplugged 3. מה השיר האהוב עליכם ביותר? dia de enero שאגב, מישהו יודע מה הפירוש של השם? 4. מה אתם הכי אוהבים אצל שאקירה?[בגוף] שיער!!! 5. איזה תכונה אתם הכי אוהבים אצל שאקירה? חוכמה
6. יש משהו שאתם הייתם רוצים ששאקירה תשנה?[בגוף או בתכונות] ממש לא...אולי שתהיה פחות תמימה
7. את מי הייתם משדכים לשאקירה במקום אנטוניו אם בכלל? ג'ורג' קלוני|אמוהב| 8. איזה תקופה,לדעתכם, הייתה הכי טובה אצל שאקירה[שחור, אדום, בלונד, שטני ושוב בלונד]? שטני 9. איזה ציטוט של שאקירה הכי אהבתם? "אהבה היא חסרת מנהיגים ומנהיגים הם חסרי אהבה
" 10. איזו מההופעות של שאקירה הכי אהבתם? ההופעה שהיא הקדישה לארגון pies descalzos
11. עם מי הכי הייתם רוצים ששאקירה תוציא דואט? נלי פורטדו...
12. בכללי, כמה שאקי מ1 עד 10? 100000000000
ותמונה

../images/Emo6.gif איזו הגזמה

טוב שהוא לא נראה בתמונה הזאת צעיר בערך במיליון ממה שהוא באמת סתם קשיש אבל שחקן מעולה

אני בטוח שמיליוני עקרות בית

מתוסכלות וממורמרות מקפיצות עכשיו חביתה באושר בעקבות הנתון המדהים הזה

shakira fan

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo6.gif אבל תרגיע...

כמה שאתה מצחיק זה קצת מעצבן, אני חולה עליו וזה לא ממש נעים לי שאתה מדבר עליו ככה..
וד"א, התירגום של HDL נשמע ממש דפוק בעברית לא עדיף שתשנה לאנגלית?!

shakira fan

New member
אני?! תאמי ן לי שאני הכי יודעת...

אתה לא מכיר אותי פשוט..לא התחלנו טוב

THE ILLEGAL ONE

New member
ת תפ תפו תפוז תפוזים בכל מני צבעים

עזבו אני קצת מטורללת עכשיו. 1. למה התחלתם לאהוב את שאקירה?האמת?כי אהבתי את הקליפ(לה טורטורה) וככה זה המשיך... 2. מה האלבום האהוב עליכם ביותר אצל שאקירה?האחד לפני האחרון עם הרקע האדום(אין לי מושג מה השם) 3. מה השיר האהוב עליכם ביותר?לה טורטורה HEY YOU טימור ועוד הרבה אחרים 4. מה אתם הכי אוהבים אצל שאקירה?[בגוף]את הטוסיק חחח סתם אני אוהבת אצלה את הבטן איך שהיא מזיזה אותה זה כזה מגניבבב. 5. איזה תכונה אתם הכי אוהבים אצל שאקירה?לא דעתנראה לי שירה 6. יש משהו שאתם הייתם רוצים ששאקירה תשנה?[בגוף או בתכונות]כן שתפסיק לפחד שהערבים יתנו לה מכות ושתבו לישראל.
7. את מי הייתם משדכים לשאקירה במקום אנטוניו אם בכלל?את חואנס או את אח שלי(לומרות שהוא יעשה לה צרות) כדי שאני יוכל לראות אותה כל יום(חה חה חה
) 8. איזה תקופה,לדעתכם, הייתה הכי טובה אצל שאקירה[שחור, אדום, בלונד, שטני ושוב בלונד]?אני אוהבת את האדום שלה ואת השטני המטאטא
9. איזה ציטוט של שאקירה הכי אהבתם?לא דעת 10. איזו מההופעות של שאקירה הכי אהבתם?בטקס של הMTV באירופה משהו.. 11. עם מי הכי הייתם רוצים ששאקירה תוציא דואט?עם מישהו מהארץ..זה יהיה מגניב היא בשפה שלה ופיתאום עברית
12. בכללי, כמה שאקי מ1 עד 10?12 ולסיום, תוסיפי תמונה יפה של שאקירה טופ.

shakira5

New member
עונהה...

1. למה התחלתם לאהוב את שאקירה?בגלל הקול האלוהי שלה! 2. מה האלבום האהוב עליכם ביותר אצל שאקירה?Donde Estan Los Ladrones 3. מה השיר האהוב עליכם ביותר?זה קצת קשה כי אני מכורה עכשיו ל-Your Embrace. 4. מה אתם הכי אוהבים אצל שאקירה?[בגוף]העיניים הכובשות שלהה! 5. איזה תכונה אתם הכי אוהבים אצל שאקירה?החום והאהבה שהיא יודעת לתת לאנשים.
6. יש משהו שאתם הייתם רוצים ששאקירה תשנה?[בגוף או בתכונות]שום דבר! היא מושלמת כמו שהיא... 7. את מי הייתם משדכים לשאקירה במקום אנטוניו אם בכלל?אף אחד אחר!אם טוב לה איתו והיא אוהבת אותו,לבריאות!
8. איזה תקופה,לדעתכם, הייתה הכי טובה אצל שאקירה[שחור, אדום, בלונד, שטני ושוב בלונד]?בלונד ושטני...שתיהן תקופות מצויינות... 9. איזה ציטוט של שאקירה הכי אהבתם?כמו shakira fun..."אהבה היא חסרת מנהיגים ומנהיגים הם חסרי אהבה"...אמירה כל כך חכמה....מרשים.... 10. איזו מההופעות של שאקירה הכי אהבתם?את ההופעה של Live & off the record ....פשוט הופעה גאונית... 11. עם מי הכי הייתם רוצים ששאקירה תוציא דואט?אממ...עם ה-Black Eyed Peas...זה יכול להיות חזק! 12. בכללי, כמה שאקי מ1 עד 10?1,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000..זהו...נגמר המקום..חח... אבל היא שווה הרבה יותר מזה.. ולסיום, תוסיפי תמונה יפה של שאקירה

shakira fan

New member
לא חשבתי עליהם..יכול להיות ממש שווה

עם הבל אייד פיז..
ולמה כולם חושבים שאני SHAKIRA FUN??? אני SHAKIRA FAN

shakira5

New member
חחחח...יש הבדלל..??כאילו..

מה השם אומר אם הוא לא שאקירה פאן עם U..?ואם אני זוכרת נכון קוראים לך במציאות שרון נכון..?

למעלה