שאלון

Redemption Song

New member
מגיבה לאחרונה../images/Emo11.gif

אתן קרועות.... טוב שלא הפכתן את זה לשרשור של שפתיים.

OoPineapplEoO

New member
שפתיים ועיניים אלו האיברים הכי

יפים בגוף
וחוץ מזה, אי אפשר להימנע מלפתוח שרשור כזה כשמדובר ביוסף

עונה..

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? שחור מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? אממ.. לא יודעת.. מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) גלי אבל מסודר או חלק מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? כל אחד לפי הפרצוף שלו.. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן?קצר מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? אממ.. בסך הכל הכללי כן מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) שיהיה פחות נפוח.. אתם בעד לצבוע את השיער? לא לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? ירוק כחול סגול וכו'.. מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! שחור! האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? בהיר ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא מה צבע העיניים שכובש אתכם? לא ממש משנה לי העיקר המיכלול עיניים גדולות או קטנות? באמצע מה צבע העיניים שלכם? ירוק וכחול יש שם עוד כמה צבעים אבל מספיק לומר 2 נכון? מרוצים ממנו? מאוד ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? ראיתי עם כמעט שחור לגמרי.. האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות?לא כושי אבל מוקה בהחלט כן מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם?כחול ים אתם יודעים לכבוש עם העיניים? לא ניסיתי אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים?אע? אתם מדברים עם העיניים?כן.. הייתי צריכה לעשות את זה המון במיוחד כשהצגתי והיה צריך להביע אסרטיביות ושאר תכונות.. יש לכם משקפיים?כן עדשות?כן פנים פנים מאורכות או קצרות? לא יודעת ניראה לי מאורכות אבל לא ממש רזות או שמנמנות?רזות מה לדעתכם הכי יפה בפנים? העיניים איך נראות הפנים שלכם?עגלגלות מרוצים מהם?לא משהו.. אם הייתי מרזה הייתי מרוצהיותר כי המיבנה שלי תכלס סבבה מה הייתם משנים בהם?את כמות השומן מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו)ראיתי המון.. תכלס עדיין לא מצאתי בנאדם מכוער בעולם יש לכם בלוטה באף? מה ז"א? יש לכם אף סולד או להפך? אממ.. יש לי אף קטן וחמוד מרוצים מהאף שלכם? כן מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? אני אוהבת אפים שהם צרים וקצת ארוכים מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) אני לא מחבבת אף עם עצם בולטת הייתם עושים ניתוח אף?לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא ראיתי כאלה אני חושבת.. מצח גבוה או נמוך?באמצע יש לכם נמשים?המון אתם מתאפרים?מעט מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) כל אחד עם בייביפייס הוא חמוד אפלו באסטון ממכבי תל אביב יש לכם קמטים? לא מה הפנים הכי מכערים שראיתם בחייכם?לא ראיתי פנים מכוערים יש לכם חיוך יפה? ניראה לי שכן מה החיוך הכי יפה שראיתם? אני אוהבת חיוכים רחבים שמזכירים קצת קריקטורות זה ממש גורם לי אושר לראות אנשים כאלה מחייכים יש לכם שפתיים יפות? ניראה לי שכן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? אמ... איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? אע? את של בעלי לעתיד כשיהיה חחח מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות? כן אתם שמים שפתון? לא יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? טיפה אתם מורטים גבות? מה ניראה לכן? גוף: אתם גבוהים? ממוצעים יש לכם משקל עודף? כן לצערי הרב לבנות: יש לכן חזה גדול? כן לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? ניראה לי שכן יש לכם מתניים?לא יש לי ישר ירכיים.. מה צבע העור שלכם? לבן מרוצים ממנו? הייתי רוצה טיפפה יותר כהה מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? מוקה יש לכם תחת גדול או קטן?ממוצע יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? חח מה? הרבה נותנים לכם מכות בתחת? לא! ומי שיעז יקבל שבעתיים מרוצים מהגוף שלכם? לא לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? כשגוזיה תחזיק לי חצי מהחזה אני אצלצל להודיע לכן לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? רגלים ובית שחי בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? אני אוהבת את רוב הבגדים שלי מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? חצאית בורדו סגולה צבע ממש ממש מיוחד יש לכם הרבה בגדים? לא לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? מצאתי כי ירוק בהיר (גוון מסוים) ממש יפה עם ורוד בהיר בהיר לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? משתדלת אתם לובשים צבעים תואמים?מה אדוד אדום נגיד? אז לא ממש לא מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) בין האלגנט לזרוק תלוי במצב"ח אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? בגד לא צנוע ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? לא היסטריים לגבי המראה?לא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? סביר מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים)שיער חום עור מוקה עינים כחולות ובגדים לא משנה לי איזה.. הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא נותנים לכם מחמאות על המראה? כן מרגישים טוב עם עצמכם?לא מה הכי חשוב לכם במראה? השומן

Summer moved on

New member
מתאים לי שאלון:)

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? אממ ג'ינג'י. ושחור. מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? כל הצבעי-מרקר. מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) משהו כזה שחלק בהתחלה ואז לאט לאט נעשה גלי כזה..:) מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? זה ממש משתנה. לכל אחת מתאים משהו אחר.. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? כנ"ל. אבל בעקרון אני אוהבת משהו כזה קצקצר, לא גלאח, ולא ארוף מדי. ובלי קוצים, שונאת קוצים! מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? לא מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) את הסוג שלו. אתם בעד לצבוע את השיער? בעקרון טבעי הכי יפה לדעתי. אבל למה לא.. לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? בלונד. וצבעי מרקר. מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! אממ לא יודעת מה הכי הכי יפה, אבל היום באוטובוס ראיתי מישהי עם שיער ארוך ארוך, ג'ינג'י-אדמדם כזה, וגלי..מדהים. וגם לשיער של ורד לא חסר..הוא מקסים. האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? למה לא?
עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? לא הצבע הופך עיניים יפות לדעתי, אלא מה שהעיניים משדרות. ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? כן, עדשות. מה צבע העיניים שכובש אתכם?^ עיניים גדולות או קטנות?אממ, מה שבא בפרופורציות לפרצוף:p מה צבע העיניים שלכם? חום מרוצים ממנו? כן ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? כן, זה כ"כ יפה.. האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? חח שוב- למה לא? מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? של אמא- יש לה משהו ירוק-חום-אפור. אתם יודעים לכבוש עם העיניים? חח אממ, אני מקווה:) אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא.. מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? כל עיין ומה שמתאים לה. בעקרון אני אוהבת עיפרון חום או שחור שמדגיש את העיניים. אתם מדברים עם העיניים? ברור. כמו כולם. יש לכם משקפיים? לא עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? מאורכות רזות או שמנמנות? באמצע כזה מה לדעתכם הכי יפה בפנים? עיניים ושפתיים. איך נראות הפנים שלכם? אממ פנים:| מרוצים מהם? בעקרון כן..חוץ מכשמופיעים יצורים קטנים ולא רצויים[חצ'קונים..]. מה הייתם משנים בהם? את הסוג עור שלי נראה לי. מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יש לכם בלוטה באף? חח לא יש לכם אף סולד או להפך? לא סולד. מרוצים מהאף שלכם? כן, הוא חמוד
מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא:/ מצח גבוה או נמוך? גבוה יש לכם נמשים? מעט.. אתם מתאפרים? כן, ממש טיפה. מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) של התאומות שאני עושה להן בייביסטר, אוח
יש לכם קמטים? עדיין לא
מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יש לכם חיוך יפה?נראה לי שכן מה החיוך הכי יפה שראיתם? יש לכם שפתיים יפות? אני אוהבת אותן:) למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? כמו שנאמר מעליי-יוסף
איזה שפתיים אתם רוצים לנשק?אמ, יוסף?
. חח סתם..לא יודעת, השפתיים של מי שאני אׁאהַב
מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות? לא אתם שמים שפתון? לא יש לכם אזניים בולטות? לא, הן קטנות יש לכם חצ'קונים? קופות שכן, תקופות שלא.. אתם מורטים גבות? כן

Summer moved on

New member
ההמשך..

גוף: אתם גבוהים? לא
יש לכם משקל עודף? אני מרגישה תמיד שכן, אבל כולם אומרים שלא. לבנות: יש לכן חזה גדול? לא נראה לי..באמצע כזה. לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? לא. יש לכם מתניים? לכולם יש מותניים:/ מה צבע העור שלכם? בהיר מרוצים ממנו? כן. מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? אממ עור בהיר עם שיער כהה זה הכי יפה:] יש לכם תחת גדול או קטן? קטן
יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? חח
הרבה נותנים לכם מכות בתחת? בטח, כל יום:S מרוצים מהגוף שלכם? מממממ יש מישהו כזה?. אני מתחילה להשלים איתו. לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? לא, מורידה איפה שצריך. איפה כבר הורדתם שיערות? רגליים, בית-שחי, ידיים. בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? ג'ינסים וטי שרטס או גופיות. מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? ג'ינס של גריפ. יש לכם הרבה בגדים? כמה שקונים, אף פעם אין מספיק
לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? מכנס עד הברך וחולצת-טי יפה, או גופייה נחמדה:] לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אני נורא אוהבת שבנים לובשים ג'ינס[לא צמוד], עם טישרט פשוטה כזו, ומעל זה ג'קט מחוייט שחור סקסי
אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? חח לפעמים, כשיוצא. אתם לובשים צבעים תואמים? דברים שמתאימים..לא יותר מדי. מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) ממ לא יודעת..ג'ינס וחולצה כזה/: אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא. אבל זה חשוב לי. מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? חצאית סקוטית אמיתית
ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? מתחילה להשלים איתו. היסטריים לגבי המראה? לא, אבל אני משקיעה בו. אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) אמרתי כבר: עור ממש בהיר עם שיער כהה
הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא חושבת. לא כרגע לפחות. נותנים לכם מחמאות על המראה? כן.. מרגישים טוב עם עצמכם? לפעמם כן, לפעמים לא. מה הכי חשוב לכם במראה? טיפוח. כלומר, הגיינה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

NanuLita

New member
עונה ../images/Emo221.gif../images/Emo68.gif

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? שטני ושחור מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? בלונדיני מחומצן מוגזם מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) מתולתל מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? זה תלוי למי מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? הכל רק אל קצוץ ולא ארוך יותר מהכתפיים מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? בעמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? כן בשלב הזה בחיי מאוד מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) יותר דליל!! בבקשה! אתם בעד לצבוע את השיער? כן אבל לא את כולו רק פסים וכזה.. לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? ורוד מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! ראיתי פעם מישהי שיש לה שער חלק ועשתה מאחורה כאילו בחלק התחתון של השיער מאחורה פסים של כל הצבעים האפשריים זה היה מדהים האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? תלוי לפעמים זה ממש מגניב עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ירוק ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא (!) מה צבע העיניים שכובש אתכם? ירוק או חום ככה,שחור עיניים גדולות או קטנות? בינוני מה צבע העיניים שלכם? ירוק-אפור אבל זה משתנה מרוצים ממנו? מאוד ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? כן ילד מהכיתה שלי האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות?לא מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? של המורה שלי לספורט נראה לי .. זה פס חום מסביב ואז בהדרגה אבל ממש בולט ירוק-כוחל אתם יודעים לכבוש עם העיניים? לא נראה לי
אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא XD מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? אפרון שחור ואיילינר שחור אתם מדברים עם העיניים? לפעמים יש לכם משקפיים? לא עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? עם כבר מאורכות אבל.. בינוני רזות או שמנמנות? רזות מה לדעתכם הכי יפה בפנים? עיניים איך נראות הפנים שלכם? מצח גדול, ארוכות, רזות אף טיפה גדול מדי סנטר חביב וזו נראה לי מרוצים מהם? כן
מה הייתם משנים בהם? מצח יותר קטן מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) של איזה דוגמנית מארגנטינה שראיתי תמונות שלה לא יודעת להסביר פשוט יפה.. יש לכם בלוטה באף? לא נראה לי.. יש לכם אף סולד או להפך? להפך מרוצים מהאף שלכם? בעיקר מהעגיל XD מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? של איזה משהיא מהשכבה שלי מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) של מיכל גבריאולב XD לא שזה כזה מפריע לי אבל עם חושבים על זה.. הייתם עושים ניתוח אף? לא . אני סולדת מנתוחים פלסטיים האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא מצח גבוה או נמוך? נמוך יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים? כן מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) של חברה שלי יש לה פנים קטנות ומנומשות עניים חומות ויש לה חיוך מתוק יש לכם קמטים? כן כי אני בת 84 מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? לא זוכרת יש לכם חיוך יפה? רק שהוא אמיתי מה החיוך הכי יפה שראיתם? של אחד שהיית דלוקה עליו יש לכם שפתיים יפות? נראה לי שכן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לאיזה ילדה מהכיתה שלי איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? XD של מישהו .. מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות? לפעמים אתם שמים שפתון? כן יש לכם אזניים בולטות? כןןן XDD יש לכם חצ'קונים? לפעמיים אתם מורטים גבות? כן גוף: אתם גבוהים? ממוצע יש לכם משקל עודף? לא אבל יש לי שמנים מעצבנים לבנות: יש לכן חזה גדול? ממוצע יש לכם רגליים ארוכות? כן יחסית יש לכם מותניים? כן מה צבע העור שלכם?מוקה אני חצי כורדית XD מרוצים ממנו? כן מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? שזוף טבעי יש לכם תחת גדול או קטן? גדול יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? כן XD הרבה נותנים לכם מכות בתחת? לא מרוצים מהגוף שלכם? לא משהו לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? רגילים אתם שעירים? XD יכול להיות איפה כבר הורדתם שיערות? רגליים בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? דברים משובצים מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? לא יודעת כרגע.. מכנס 3/4 עם פסים יש לכם הרבה בגדים? ממוצע לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? מכנסיים ארוכים וחולצה קצרה לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? ממש לאא
אתם לובשים צבעים תואמים? לאא
מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) מוזר\זרוק\טיפה אלטרנטיבי לפעמים אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? ממש לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? חצאית מיני ורודה ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? כן יותר מפעם זה בטוח היסטריים לגבי המראה? לא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? טוב מאוד מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) ורד פלדמן
עור שזוף שיער שחור מתולתל\אדמוני גלי עניים ירוקות שמלה שחורה הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא לא ולא נותנים לכם מחמאות על המראה? לפעמים מרגישים טוב עם עצמכם? חוץ מהגוף מה הכי חשוב לכם במראה? שהשיער יסתדר XD

למעלה