שאלון

ilona4ka

New member
../images/Emo35.gifשאלון ../images/Emo35.gif

אני מצטערת על האיחור הנוראי... והפעם- שאלון אסוציאציות שנגנב בחלקו מפורום שאלונים גלידה: יער: מותק: בטן: גומיה: אמריקה: מוזיקה: אליהו הנביא: כאב: אהבה: טלפון: שמיעה: רצינות: טישו: עיפרון: חילזון: חוט: חשבונות: חותמת: עט: מצלמה: מקלדת: סווטשירט: HTML: מנורה: לוח שנה: גיטרה: ווילה: עננים: ראש: אסוציאציה: תעודה: בגרות: בני גורן: יום העצמאות: מנגל: ספריי קצף: מסיבת סיום: אלכוהול: פרה: כרית: כביש: יונה: חלון: שטיח: פורום: תפוז: יצאו מילים ממש לא קשורות... אבל נראה אתכם :)

danduuu

New member
אנייי

גלידה: טעם החיים יער: עצים וירוק מותק: ג'ארד
בטן: אוכל גומיה: שיער אמריקה: חלום מוזיקה: חיים אליהו הנביא: יין אדום מתוק כאב: הנאה אהבה: חרא טלפון: כל היום שלי? שמיעה: מוזיקה רצינות: לא אני
טישו: נזלת עיפרון: כתיבה חילזון: חשופיות בעע חוט: ומחט חשבונות: אין לי מושג מזה חח חותמת: בי"ח ופול גלמן
עט: כתיבה מצלמה: תמונות מקלדת: להקליד סווטשירט: ללבוש HTML: אינטרנט מנורה: אור שמושך יתושים לוח שנה: שתגיע סופשנה ונסיים ביצפר
גיטרה: נגינה ווילה: אהבת חיי
עננים: שלווה ראש: עילג אסוציאציה: משחק תעודה: מפחיד בגרות: עוד יותר מפחיד חח בני גורן: להעלות אותו על מוקד,לשרוף אותו ולפזר את האפר בים!!! יום העצמאות: ילדים מעצבנים עם ספריי ופטישים כאלו מנגל: איכסה ספריי קצף: שונאת את זה!!! אבל כיף להחזיר להם עם זה
מסיבת סיום: אושר אלכוהול: כיף
פרה: רצח! כרית: לישוןןןןןןןןןןןןןןן כביש: למות יונה: חברה של וילה או הסולן של נגאטיב?! חלון: לברוח דרך הסורגים שטיח: אדום...במיוחד בשבילי
פורום: חצי מהחיים שלי חחח תפוז: רק באינטרנט

MisteryNick

New member
אני ../images/Emo13.gif

גלידה: מסטיק :) יער: התבודדות [wtf??] מותק: הכלבה שלי :) בטן: עגיל? גומיה: השיער של יניב
אמריקה: ארה"ב מוזיקה: HIM
אליהו הנביא: פסח, או שזה חנוכה. כאב: חתיכת ורידים :| אהבה: לא יודעת. טלפון: שימושי שמיעה: רדיו רצינות:המורה שלי ללשון:| טישו:צבעי פסטל. עיפרון:בית הבובות. חילזון:אחשלי. חוט: תפירה חשבונות: מאפיה חח חותמת: משו עם התנך. עט: פילוט מצלמה: אהבה
מקלדת: מחשב סווטשירט: חורף HTML: סינית
מנורה: רעיון לוח שנה: טבלת יאוש? גיטרה: אהבה 2
ווילה: אהבה 3
עננים: חלום ראש: 1 אסוציאציה: דרמה תעודה: דף מקולל בגרות: יום מקולל בני גורן: איש מקולל!!!1 יום העצמאות: רוק עצמאות D: מנגל: אני צימחונית
ספריי קצף: כיף!! מסיבת סיום: איכס. אלכוהול: שכרות :] פרה: שוקולד כרית: גיי כביש: תאונת דרכים יונה: קקי חלון: נוף שטיח:הכלבה שלי פורום:HIM תפוז: איכס. וואי אני סתומה -נא להתעלם מהכתוב הנ"ל טענות אפשר לכתוב במסרים, תודה.

Fable Of Dreams

New member
עונה ../images/Emo26.gif

גלידה: וניל עוגיות(יאמיי). יער: מקום בשביל להיות בו לבד. מותק: ווילה!!! בטן: הריון. גומיה: שיער. אמריקה: דודים שלי. מוזיקה: החיים שלי. אליהו הנביא: פסח. כאב: דקירות בלב. אהבה: אכזבות. טלפון: החברות שלי. שמיעה: אחד החושים. רצינות: להיות אנטי לכל דבר. טישו: דבר שצריך שתמיד יהיה בהישג יד. עיפרון: כתיבה. חילזון: יאכ! חוט: תפירה. חשבונות: כסף. חותמת: עסקים. עט: קלמר. מצלמה: תמונות. מקלדת: חלק של המחשב. סווטשירט: חולצה שמחממת. HTML: ?! מנורה: אור. לוח שנה: תאריכים. גיטרה: חשמלית
רוצה אחת כזאת! ווילה: מותק!!! עננים: חורף. ראש: חשיבה. אסוציאציה: משחק. תעודה: סוף שנה. בגרות: מבחן. בני גורן: חוצפן!!! יום העצמאות: הולך וקרב. מנגל: ימי שישי עם כל החבר'ה. ספריי קצף: שנה שעברה. מסיבת סיום: קיטשיות. אלכוהול: יאמי! פרה: לא למאכל. כרית: לישון! כביש: מכונית. יונה: שלום. חלון: התבוננות. שטיח: ניקיון. פורום: HIM תפוז: המקום האולטימטיבי חחח מקווה שלא חפרתי פה לאנשים...

ilona4ka

New member
אמ.... גם אני עונה

גלידה: יאממממממ יער: פירות יער מותק: סוכריה בטן: פופיק גומיה: מאריק.. ידיד שלי שאני כל הזמן גונבת לו גומיות.... אמריקה: בעעע מוזיקה: הצליל של החיים אליהו הנביא: ענבים, כשהייתי קטנה הייתי קוראת לו אליהו ענבים כאב: כיף אהבה: כשתבוא אז תבוא טלפון: קרינה שמיעה:אוזן? רצינות: מורה? טישו: נזלת עיפרון: עופרת חילזון: שבלול חוט: שפם? חשבונות: חובות חותמת: החותמות של המשרדים שלוחצם עליהם? עט: דיו מצלמה: רצון גדול... מקלדת: כפתורים סווטשירט: חם? HTML: כשאני אזכר מזה... מנורה: קרן פנסיה? לוח שנה: ימים גיטרה: כיף חיים ווילה: ארמון, טירה, קוטג'.../ יפיוף,התמכרות עננים: גשם ראש: כינים אסוציאציה:אסוציאציה תעודה:חרא בגרות:עוד יותר חרא בני גורן: הרבה הרבה יותר חרא יום העצמאות: על האש מנגל: בשררררררר ספריי קצף: גועל נפש מסיבת סיום: שתבוא כבר אלכוהול: אבסולוט פרה: יפיוף כרית: יושן אני כביש: תאונה? יונה: חרא של יונה חלון: לקפוץ מהחלון שטיח: שטיח פרסי... חחחח פורום: הודעה חדשה? תפוז: מממ טעים

Yellow Alien

New member
אני :]

גלידה:סירופ שוקולד יאמ. יער:עלים מותק:ווילה :] בטן:כפיפות..בעע..חח גומיה:שער אמריקה:L.A :] מוזיקה:H.IM!!!! אליהו הנביא:פסח? כאב:פרידה אהבה:עיוורון טלפון:חשבון גדול שמיעה:מוזיקה רצינות:אני טישו:צינון עיפרון:חודים חילזון:גשם חוט:תפירה חשבונות:כאב ראש חותמת:רופאים עט:פיילוט מצלמה:אהבה שנייה מקלדת:אלחוטית סווטשירט:מחמם HTML:בלאגן מנורה:אור לוח שנה:זמן גיטרה:אהבה ראשונה ווילה:
חתונה ילדים בית גדול ו2 ילדים וחצי עננים:חלומות ראש:מחשבות אסוציאציה:מחשק תעודה:סוף שנה בגרות:לחץ בני גורן:mad:!#!@#$@!$#$@#$@$@#%$#%#^#$^#%^$%$!!!!!!!!!!!! יום העצמאות:על האש מנגל:יום העצמאות..חעחע ספריי קצף:יום העצמאות מסיבת סיום:סוף י"ב אלכוהול:מסיבות פרה:שוקולד כרית:שינה כביש:מכונית יונה:חרא חלון:בוקר
שטיח:נקיון פורום:HIM תפוז:קיץ וסתם תמונה לסיום....(אני ערכתי וצילמתי יאי לי .חחח *מתלהבת*)

Heaven Tonight

New member
../images/Emo6.gifשני ילדים וחצי?

חחחחחחחחחחחחחחח..מה זה החצי?כלב?
ויקקקקקקקק..יא מוכשררררררררררררררת!! תמונה מהההההההההההההההההממת.. ד"א..את צריכה להגיד שזו את בתמונה!!
=)

Heaven Tonight

New member
אניי..=]

למרות שאני שונאת אסוציאציות..חח גלידה:הופל של הגלידה
יער:עצים מותק:וילוש
בטן:אוכל.. גומיה:גומיות שנקרעות
אמריקה:מטוסס...(*בייי..*..חחח..) מוזיקה:הקול של וילההה אליהו הנביא:יין כאב:התגברות אהבה:רגשות עזים טלפון:קרינה..טח שמיעה:מוזיקה רצינות:בי"ס טישו:נזלת.. עיפרון:מחברת.. חילזון:חיליק בלי בית חוט:חוט..חחח.. חשבונות:כסף חותמת:משרד עט: מצלמה:אומנות מקלדת:חחח..ממ.. סווטשירט: HTML:האתר שלי..=) מנורה:אור לוח שנה:זמנים גיטרה:צליל מדהים ווילה:
אהבת חיי?..חחחחחח.. עננים:גשם ראש:שיער אסוציאציה:יאק תעודה:ציונים בגרות:אמאל'ה בני גורן:בלעכס יום העצמאות:דגלים מנגל:נפנף...חחחחחחח ספריי קצף:ילדים מטומטמים מסיבת סיום:כייף..חח..(?!) אלכוהול: פרה:מוו..חח כרית:לישוןןן כביש:תאונה יונה:שלום חלון:נוף שטיח: פורום: תפוז:

../images/Emo13.gif

גלידה: ריבת חלב
. יער: רצח. מותק: ערסים
. בטן: שומן
. גומיה: שיער. אמריקה: הופעות! מוזיקה: MP3. אליהו הנביא: סבא שלי
. (שמו אליהו) כאב: דם. אהבה: טמטום. טלפון: חברה אחת שלי
. שמיעה: מוזיקה. רצינות: טקס. טישו: אף. עיפרון: שחור. חילזון: שבלול. חוט: מחט. חשבונות: פלאפון. חותמת: רופא. עט: פיילוט. מצלמה: מחשב. מקלדת: פורום. סווטשירט: תלבושת אחידה. HTML: אתר? מנורה: אור. לוח שנה: בית ספר. גיטרה: ריצ'י סמבורה
(הגיטריסט של בון ג'ובי - אם מישהו לא יודע) ווילה: סקססס
עננים: שמיים ראש: לא יודעת ^^.. אסוציאציה: שעמום תעודה: באסה
בגרות: כנ"ל בני גורן: בן זונה
יום העצמאות: ערסים. מנגל: אוכל!
ספריי קצף: כיף!
מסיבת סיום: כיתה ו'
אלכוהול: איכ. פרה: חמודה
כרית: לישון
כביש: מכונית? יונה: שלום (כמה נדוש). חלון: וילון. שטיח: שעיר. פורום: סרטי מתח ואימה - הפורום הראשון שאני כתבתי בו. תפוז: | מאוהב |

milkshakit

New member
שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo189.gif

גלידה: טעים יער: עצים מותק: נשיקה (?) בטן: צמיגים
גומיה: גומי :0 אמריקה: הדגל של ארה"ב :$ מוזיקה: HIM
אליהו הנביא: יין
כאב: חתכים
אהבה: לב
טלפון: מקשים שמיעה: מכשיר שמיעה :0 רצינות: פרצוף רציני
טישו: נייר עיפרון: חוד חילזון: שביל רירי
חוט: שפם
חשבונות: מספרים
חותמת: דיו עט: דיו
מצלמה:פלאש מקלדת: עכבר סווטשירט: טריקו HTML: אי-מייל מנורה: אור לוח שנה: מספרים גיטרה: תווים ווילה: קוטג'
עננים: שמיים ראש: גדול
אסוציאציה:אסוציאציה (?) חחח תעודה: בית ספר
בגרות: מסיבת סיום בני גורן: סיוט. יום העצמאות: ספריי
מנגל: קבב ספריי קצף: הפרצוף מסיבת סיום: אולם גדול אלכוהול: חריף פרה: שוקולד כרית: פרווה כביש:גלגלים יונה: חרא של יונות
זה מה שעלה לי בראש. חלון: סורגים שטיח: אריג פורום: אינטרנט תפוז: סחיטה

../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

גלידה:מוקה יער:הכרמל?O_ס מותק:יונה?XD בטן:לבן גומיה:שיער אמריקה:קקי מוזיקה:song to say goodbye [זה מה שאני שומעת] אליהו הנביא:יין כאב:אהבה אהבה:כאב טלפון:חסוי
שמיעה:טובה
רצינות:לא אני טישו:נייר? עיפרון:שחור חילזון:איכס חוט:דייגים חשבונות:פלאפוןO_ס חותמת:סגול עט:מגניב מצלמה:שוט מקלדת:ליכלוך סווטשירט:אדום HTML:שו? מנורה:אור? לוח שנה:פלייבוי גיטרה:קלאסית ווילה:בית? עננים:יופי ראש:פיצי אסוציאציה:שטו? תעודה:חכמה בגרות:עאלק בני גורן:שימות יום העצמאות:ווי מנגל:איכ ספריי קצף:מזעזע מסיבת סיום:דפוק אלכוהול:לא פרה:שמחה כרית:לבן כביש:מהיר יונה:דואר חלון:מוות שטיח:חתול פורום:מופע הארנבות של ד"ר קספר תפוז: זונות!

MisteryNick

New member
חחחXD

כשכתבו ווילה- הם לא התכוונו לוילה-הסולן של HIM? חחח... P: כנראה שהערצה הזאת הגיעה לי לראש :|

Rose131

New member
נמנמ../images/Emo29.gif

גלידה: סורבה יער: ירושלים מותק: סוכרייה בטן:גב גומיה:שיער אמריקה:אמדיקה מוזיקה:רוק אליהו הנביא:יין כאב:אהבה(למה?
) אהבה:כאב
טלפון:פלאפון שמיעה:מכשיר רצינות:ילדותיות טישו:עדי עיפרון:עט חילזון:מלח חוט:דנטלי חשבונות:מנהל חותמת:דיו עט:עיפרון מצלמה:דיגיטלית מקלדת:עכבר סווטשירט:בצפר HTML: HIM
מנורה:פסיכולוג
לוח שנה:מטבח גיטרה:חשמלית ווילה:
עננים:גשם ראש:קטן אסוציאציה:פורום? תעודה:בגרות בגרות:פצעים בני גורן:איכ>< יום העצמאות:רוק עצמאות>< מנגל:אוכל ספריי קצף: יום העצמאום מסיבת סיום:השפלה אלכוהול:ג'רארד פרה:שוקולד כרית:שמיכה כביש:אוטו יונה:זית חלון:דלת שטיח:רצפה פורום:HIM
תפוז:פורום

inbal287

New member
שלי../images/Emo3.gif

גלידה: שוקולד יער: פיות מותק: עינב בטן: :$ גומיה: קוקו אמריקה: איו מוזיקה: חיים אליהו הנביא: פסח כאב: מחזור אהבה: כיף טלפון: שיחה שמיעה: מוזיקה רצינות: שעמום טישו: ל"ג בעומר עיפרון: ציורים חילזון: גשם חוט: מחט חשבונות: מתמטיקה :$ חותמת: דואר עט: סיכום מצלמה: תמונות מקלדת: כוסית
סווטשירט: גדנע [עזבו] HTML: כיתה ח' מנורה: אור לוח שנה: זמן גיטרה: |אונס| ווילה: |אונס|... סתם
, כשרון [אלא אם התכוונו לוילה, ואז התשובה תהיה קוטג'
] עננים: חורף ראש: מחשבות אסוציאציה: מילים תעודה: בגרויות בגרות: ציונים
בני גורן: שטן! יום העצמאות: ספריי שלג מנגל: מחוץ לחוק
ספריי קצף: יום העצמאות
מסיבת סיום: שיער אדום אלכוהול: צוללת פרה: שוקולד כרית: חדר כביש: מעבר חציה יונה: חרא
חלון: אור שטיח: חום פורום: חמוד תפוז: חיים |מכורהקשות|

למעלה