שאלון

../images/Emo35.gifשאלון../images/Emo35.gif

מה נשמע? איך המשפחה? והילדים? איך הלימודים? מה המקצוע האהוב עליך? והשנוא? למה דווקא אותו? את\ה לא חושב\ת שהוא נעלב? מורה שנוא\ה? אוהבים את תלבושת בצפר\מדים (למי שיש...)? למה אתם הכי מחכים כרגע? למה אתם הכי לא מחכים כרגע? את מי אתם הכי רוצים לראות? את מי אתם הכי לא רוצים לראות? מי הבן אדם הכי יפה שראיתם (שגר בישראל)? איך החיים? ומה ככה? מה הפורום האהוב עליך? למה? מי החברים שלך מהפורום? והטוב ביותר? איך המנהל? אוהב\ת אותו? ומנהל- איך האנשים פה? אוהב אותם? אתם אוהבים אותי? תוכיחו. צבע אהוב? חיה אהובה? מאכל אהוב? אמא או אבא? אח או אחות? אח גדול או אחות קטנה? אתם הכי קטנים? הכי גדולים? באמצע? איזה איבר בגוף הייתם מוותרים עליו? איזה אצבע הכי פחות חשובה? איזה יד אתם יותר אוהבים? איזה ציפורן? חבר הכי טוב? ידיד\ה הכי טוב\ה? יום נעים לכולם

חייבת לציין. גנבתי ת'שאלון ..../images/Emo13.gif

מה נשמע?
טוב איך המשפחה?
יכול להיות יותר טוב והילדים?
ילדים .. אממ... כשיהיו לי אני אודיע
איך הלימודים?
חביבים . טוב . על מי אני עובדת
חרא . מה המקצוע האהוב עליך?
ביולוגיה . והשנוא?
לשון . [ בלעעכס ] למה דווקא אותו?
מורה דפקה! ומקצבוע מעצבן. כבר אבד לי החשק לדבר! את\ה לא חושב\ת שהוא נעלב?
מי ? המקצוע ? חחח מורה שנוא\ה?
המורה ללשון . ו...המרכז שכבה בחטיבה שלי
אוהבים את תלבושת בצפר\מדים (למי שיש...)?
אממ..יש ... ולא מתלוננת. למה אתם הכי מחכים כרגע?
ליום שישי למה אתם הכי לא מחכים כרגע?
למחר בבוקר . בצפר . את מי אתם הכי רוצים לראות?
אקס שלי [איתמר] וחברה שלי [קולה-קרן] את מי אתם הכי לא רוצים לראות?
אקס אחר שלי !! חחחח מי הבן אדם הכי יפה שראיתם (שגר בישראל)?
ירמי. ופיטרוט. יש המון ..חחח איך החיים?
יכולים ליהות יותר טוב . תקופה חרא כזאת . ומה ככה?
אמרתי כבר !! מה הפורום האהוב עליך?
ירמי
למה?
כי זה הפורום היחיד שאני קבועה בו .. חח מי החברים שלך מהפורום?
חברים ?! לא פגשתי אף אחד חוץ מיפית . והטוב ביותר?
מהפורום ? אין . איך המנהל?
מנהלות . אחלה !!
אוהב\ת אותו?
אממ.. כן . ומנהל- איך האנשים פה?
אה ? אוהב אותם?
אה ? אתם אוהבים אותי?
מי אתה ? תוכיחו.
אה ? צבע אהוב?
שחור לבן סגול אדום צהוב וירוק .
חיה אהובה?
נחשים, דולפינים חמוסים וכלבים . מאכל אהוב?
שניצל תירס
אני צמחונית מכורה !! חחח אמא או אבא?
אפח'ד. אח או אחות?
אחים 2. אח גדול או אחות קטנה?
אח גדול ואח קטן . אתם הכי קטנים?
לא הכי גדולים?
לא .. באמצע?
יאפ ]= איזה איבר בגוף הייתם מוותרים עליו?
תאי השומן שלי
[= אם זה נחשב לאיבר.. חחחח איזה אצבע הכי פחות חשובה?
זרת ? איזה יד אתם יותר אוהבים?
ימין . שימושית יותר . איזה ציפורן?
הגזמת קצת . לא ? חבר הכי טוב?
חברה. קולה . ידיד\ה הכי טוב\ה?
קושקוש שלי ! חחח ויש לו היום מומולדת !! [מזל"ט] שיהיה לכם יום נעים
גמלך ...

Atza

New member
עונה../images/Emo80.gif

מה נשמע? על הפנים
חולה
איך המשפחה?בסדר
והילדים? טוב תודה איך הלימודים?בסדר
מה המקצוע האהוב עליך?
בעקרון ביולוגיה אבל משעמם השנה והשנוא?ערבית... למה דווקא אותו?ככה את\ה לא חושב\ת שהוא נעלב? לא.... מורה שנוא\ה? המורה הזונע לספרות
אוהבים את תלבושת בצפר\מדים (למי שיש...)? אין תודה לאל למה אתם הכי מחכים כרגע?
למה אתם הכי לא מחכים כרגע?לבוחן של מחר
את מי אתם הכי רוצים לראות?לאדעת... את מי אתם הכי לא רוצים לראות?... מי הבן אדם הכי יפה שראיתם (שגר בישראל)?נו מה זה השאלות האלה
איך החיים?טובים!... ומה ככה? ככה ! מה הפורום האהוב עליך? לא דעת.. למה?נווווווו
מי החברים שלך מהפורום?הזה?? רק מפה??? אין כל כך הרבה.. אממ
והטוב ביותר? איך המנהל?
אוהב\ת אותו?
ומנהל- איך האנשים פה?
אוהב אותם? אתם אוהבים אותי?ברור את זאת שמביאה את העיוותים
! תוכיחו.
צבע אהוב?כחול חיה אהובה?כלב אלא מה..וגם חזיר ויען
מאכל אהוב? הכל אמא או אבא? שניהם
אח או אחות?שניהם! אח גדול או אחות קטנה? אין אחות קטנה אתם הכי קטנים?יאפ הכי גדולים?לא באמצע?לאאא איזה איבר בגוף הייתם מוותרים עליו?הרבהההה איזה אצבע הכי פחות חשובה? קמיצה איזה יד אתם יותר אוהבים?ימין איזה ציפורן?זרת חבר הכי טוב?
יש. ידיד\ה הכי טוב\ה?
גם את זה יש .

EndlessRoad

New member
גמני עונה!

מה נשמע? הכל סביל :p איך המשפחה? נהיידר אממ.. אני חושבת חעחע והילדים? מושלמים איך הלימודים? הלימודים, לא מתלוננת. עדיין מה המקצוע האהוב עליך? כרגע אני חושבת שכלכלה והשנוא? מתמטיקה למה דווקא אותו? לא אוהבת אותו, לא את המורה ולא את הכיתה שלי למתמטיקה, זה מספיק? את\ה לא חושב\ת שהוא נעלב? לאדעת, אני מקווה שלא. מורה שנוא\ה? אביהוד בעע.. הוא כל כך משעמם וא-י-ט-י אוהבים את תלבושת בצפר\מדים (למי שיש...)? אין למה אתם הכי מחכים כרגע? להופעה של מרסדס בנד ביום שישי! למה אתם הכי לא מחכים כרגע? לתחלית המבחנים את מי אתם הכי רוצים לראות? דוד שלי, מתגעגעת אליו. את מי אתם הכי לא רוצים לראות? נממ.. אפחד. מי הבן אדם הכי יפה שראיתם (שגר בישראל)? בבררקק! איך החיים? אני מניחה שהם פנאן. ומה ככה? יהיה טוב מה הפורום האהוב עליך? זה! למה? כי אני אוהבת אותכם! חיחי :) מי החברים שלך מהפורום? ככוווללםם! סתם.. אממ. כבר לא כותבות :( והטוב ביותר? :| איך המנהל? נהיידרת אוהב\ת אותו? גוססת עלייה ומנהל- איך האנשים פה? אוהב אותם? אתם אוהבים אותי? תוכיחו. צבע אהוב? כתום חיה אהובה? כלב מאכל אהוב? ניוקי אמא או אבא? שניהם אח או אחות? יש לי רק אחות.. אח גדול או אחות קטנה? הייתי רוצה אח גדול אתם הכי קטנים? כע. הכי גדולים? באמצע? איזה איבר בגוף הייתם מוותרים עליו? גבות! הן מוזרות.. איזה אצבע הכי פחות חשובה? הזרת איזה יד אתם יותר אוהבים? ימין איזה ציפורן? אגודל חבר הכי טוב? אין הכי טובה ידיד\ה הכי טוב\ה כרגע עומר

עונההה../images/Emo3.gif

מה נשמע? סביר איך המשפחה? אחלה והילדים? מצוין! איך הלימודים? סביר מה המקצוע האהוב עליך? אין לי דעה ממש והשנוא? כנ"ל למה דווקא אותו? את\ה לא חושב\ת שהוא נעלב? מורה שנוא\ה? אין דעה עדיין
אוהבים את תלבושת בצפר\מדים (למי שיש...)? התרגלתי כבר.. למה אתם הכי מחכים כרגע? יום שישי למה אתם הכי לא מחכים כרגע? מחר בבוקר
, את מי אתם הכי רוצים לראות? חברות שלי את מי אתם הכי לא רוצים לראות? מי הבן אדם הכי יפה שראיתם (שגר בישראל)? איך החיים? פעם ככה פעם ככה ומה ככה? ככה ככה
מה הפורום האהוב עליך? ירמי? למה? ככה מי החברים שלך מהפורום? כל מיני והטוב ביותר? איך המנהל?מנהלות אחלה^^ אוהב\ת אותו? למה לא?^^ ומנהל- איך האנשים פה? אוהב אותם? אתם אוהבים אותי? ברור תוכיחו. צבע אהוב? כחול חיה אהובה? חתוללל מאכל אהוב? מלא
אמא או אבא? אמא ואבאאא אח או אחות? גם וגם אח גדול או אחות קטנה? אתם הכי קטנים? כן הכי גדולים? לא באמצע?לא איזה איבר בגוף הייתם מוותרים עליו? המממ איזה אצבע הכי פחות חשובה? זרת איזה יד אתם יותר אוהבים? ימין איזה ציפורן?? חבר הכי טוב? יש ידיד\ה הכי טוב\ה? יש

עכשיו כשיש מחשב סוף סוף

מה נשמע? הכל פסדר איך המשפחה?אחלה והילדים? ברוך ה' בסדר גמור איך הלימודים? זוועות מה המקצוע האהוב עליך?מתמטיקה והשנוא? ספורט
למה דווקא אותו? כי מי בכלל לומד?? את\ה לא חושב\ת שהוא נעלב? הוא בטוח נעלב הוא כזה רגיש מסכן קטן שלי מורה שנוא\ה? לערבית אוהבים את תלבושת בצפר\מדים (למי שיש...)? בטח למה אתם הכי מחכים כרגע?לחופש סוכות
למה אתם הכי לא מחכים כרגע? למחר את מי אתם הכי רוצים לראות?את דרורי את מי אתם הכי לא רוצים לראות?את
מי הבן אדם הכי יפה שראיתם (שגר בישראל)? תומר איך החיים?פסדר ומה ככה?הכל טוב חוץ מהרגל שלי מה הפורום האהוב עליך? אני חושבת שגלעד שגב למה? בגלל האנשים שיש שם מי החברים שלך מהפורום? הזה? הודיה שיראל ויפית והטוב ביותר? הוא יודע איך המנהל?שפה ?
שתי מושיות אוהב\ת אותו? מתה עליהן ומנהל- איך האנשים פה? אוהב אותם? אתם אוהבים אותי? תוכיחו. צבע אהוב? כחול חיה אהובה?לובלין הכינה מאכל אהוב?שניצל אמא או אבא?אמא אח או אחות?אחות אח גדול או אחות קטנה?גדול אתם הכי קטנים?יפ הכי גדולים? באמצע? איזה איבר בגוף הייתם מוותרים עליו? גבות איזה אצבע הכי פחות חשובה?קמיצה איזה יד אתם יותר אוהבים? שמאל איזה ציפורן?של הבוהן חבר הכי טוב?מה איתו? ידיד\ה הכי טוב\ה?"

N o l o g o

New member
בלו בלו

מה נשמע
הזוי לגמרי..
איך המשפחה
תודה לאל יום יום..=) והילדים
מדהימים..[למרות שהוא לא שלי, הוא עדיין ילד חח] איך הלימודים
קיים כזה דבר
מה המקצוע האהוב עליך
היה..ממ היסטוריה והשנוא
אנגלית למה דווקא אותו
סבלתי לשבת בשיעורים ולא לעשות כלום..
את\ה לא חושב\ת שהוא נעלב? חח וואלה מורה שנוא\ה? המורה לאנגלית שהייתה [שתיהן חח] אוהבים את תלבושת בצפר\מדים (למי שיש...)
וואי, כל השאלון הזה על לימודים
וממ התלבושת לא הייתה כזאת נוראה..=) למה אתם הכי מחכים כרגע
ממ האמת, לא יודעת.. למה אתם הכי לא מחכים כרגע
ממ לא חושבת על זה את מי אתם הכי רוצים לראות
את מי אתם הכי לא רוצים לראות
רכזת השכבה שלי
מי הבן אדם הכי יפה שראיתם (שגר בישראל)
ממ לא יודעת.. איך החיים
בסדר גמור ושלכם
ומה ככה
עייפה..
הפורום האהוב עליך
זה, אסף, גלעד, עברי, אביתר, מיקה וכו' למה
כי יש שם אחלה אנשים..=) מי החברים שלך מהפורום
ממ יש כמה..
והטוב ביותר
חח שאלה דפוקה קצת.. איך המנהל
זאת שאיתי, בסדר גמור..
אוהב\ת אותו
ומנהל- איך האנשים פה
מעולים אוהב אותם
כן..
אתם אוהבים אותי
בטח
תוכיחו.
צבע אהוב
אדום, שחור, תכלת חיה אהובה
מאכל אהוב
ממ נתח עוף מהצומח חח אמא או אבא
שניהם..
אח או אחות
אחות [ אין לי אחים חח] אח גדול או אחות קטנה
אחיות גדולות [ כיף להיות הכי קטנה.] אתם הכי קטנים
חח אני חושבת שכרגע עניתי על זה הכי גדולים
באמצע
איזה איבר בגוף הייתם מוותרים עליו
ממ כלום..לכל איבר יש סיבה שהוא קיים..התפלספות משהו חח איזה אצבע הכי פחות חשובה
נראה לי שכולם חשובות.. איזה יד אתם יותר אוהבים
שתיהן שימושיות..
איזה ציפורן
אוך. חח חבר הכי טוב
מי שהוא, יודע..=) ידיד\ה הכי טוב\ה
כנ"ל היה נחמד חח תודה..=)

עונה

מה נשמע? אחלה איך המשפחה? חי חי בסדר והילדים? ממ עדיין אין O= איך הלימודים? כיפיים
מה המקצוע האהוב עליך? תאטרון והשנוא? אנגלית
למה דווקא אותו? כי אני גרועה בו את\ה לא חושב\ת שהוא נעלב? אני נעלבת לא הוא P: מורה שנוא\ה? חווה LOL אוהבים את תלבושת בצפר\מדים (למי שיש...)? אין
למה אתם הכי מחכים כרגע? ללכת לים כבר
למה אתם הכי לא מחכים כרגע? ממ... את מי אתם הכי רוצים לראות?אריאל
את מי אתם הכי לא רוצים לראות? עדיף בלי שמות מי הבן אדם הכי יפה שראיתם (שגר בישראל)? אממ יש הרבה P: איך החיים?טובים ומה ככה? סתם מה הפורום האהוב עליך?עברי לידרP: למה? כי כולם שם מושים, והמכרתי קשות מי החברים שלך מהפורום? אין לי חברים מפה
והטוב ביותר? כנ"ל איך המנהל? אממ נראה לי שסבבה
אוהב\ת אותו? חח אני בקושי מכירה, אבל כן למה לא? ומנהל- איך האנשים פה? אני לא המנהלP: אוהב אותם? אתם אוהבים אותי? תוכיחו. צבע אהוב? שחור חיה אהובה?
מאכל אהוב?קובהP: אמא או אבא? היי זה כבר לא פייר
אח או אחות? אין לי אח רק אחות
אח גדול או אחות קטנה? אחותי היא הקטנה אתם הכי קטנים? הא? הכי גדולים? כן באמצע?... איזה איבר בגוף הייתם מוותרים עליו? אממ *חושבת* איזה אצבע הכי פחות חשובה?הזרת איזה יד אתם יותר אוהבים?שמאל איזה ציפורן? חח אף פעם לא חשבתי על זה חבר הכי טוב?נטוש ידיד\ה הכי טוב\ה? אמ....

maiii c

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

מה נשמע? סבבה.. איך המשפחה? אחלה
והילדים? אממ בסדר? איך הלימודים? נחמד ביותר מה המקצוע האהוב עליך? מתמטיקה! והשנוא? אזרחות :-\ למה דווקא אותו? כי המורה מציקה..איטית ומשעממת את\ה לא חושב\ת שהוא נעלב? לא נראה לי מורה שנוא\ה? עינת מלר, המחנכת שלי. אוהבים את תלבושת בצפר\מדים (למי שיש...)? יש..אבל יב'ניקים לא צריכים ללבוש אותה
למה אתם הכי מחכים כרגע? למחר בלילה!! טיסה לפולין
למה אתם הכי לא מחכים כרגע? לחזור את מי אתם הכי רוצים לראות? חברה טובה שלי שלא ראיתי כמה חודשים.. את מי אתם הכי לא רוצים לראות? אפחד מי הבן אדם הכי יפה שראיתם (שגר בישראל)? לא יודעת איך החיים? לא רעים בכלל ומה ככה? הכל מעולה. מה הפורום האהוב עליך? אממ לא יודעת.. למה? ככה מי החברים שלך מהפורום? כל מיני.. והטוב ביותר? רותם איך המנהל? אחלה בחלה
אוהב\ת אותו? מאוד. ומנהל- איך האנשים פה? יפים אוהב אותם? אתם אוהבים אותי? תוכיחו. צבע אהוב? כתום חיה אהובה? יש יותר מידי מאכל אהוב? שניצל אמא או אבא? שניהם אח או אחות? יש לי רק אחים אח גדול או אחות קטנה? אח/אחות גדולים. קטנים יש לי מספיק אתם הכי קטנים? לא הכי גדולים? כן באמצע? לא איזה איבר בגוף הייתם מוותרים עליו? הזרת ברגל איזה אצבע הכי פחות חשובה? הזרת ברגל איזה יד אתם יותר אוהבים?שמאל איזה ציפורן? הכי יפה חבר הכי טוב? לא סגורה על זה ידיד\ה הכי טוב\ה? יש 2.

כבר עשיתי אותו השבוע..

מה נשמע? קצת חולה.. איך המשפחה? טוב.. והילדים? נושמים? איך הלימודים? בסדר מה המקצוע האהוב עליך? לא בטוחה והשנוא? תנ"ך למה דווקא אותו? כי.. תנ"ך.. נו.. את\ה לא חושב\ת שהוא נעלב? לא איכפת לי! מורה שנוא\ה? מיכל, המורה לתנ"ך, וסימה, המורה לספורט אוהבים את תלבושת בצפר\מדים (למי שיש...)? אין
למה אתם הכי מחכים כרגע? סוכות למה אתם הכי לא מחכים כרגע? לקבל את הלוח מבחנים.. את מי אתם הכי רוצים לראות? ידיד שלי את מי אתם הכי לא רוצים לראות? האקס שלי מי הבן אדם הכי יפה שראיתם (שגר בישראל)? לא יודעת.. איך החיים? סבירים ומה ככה? סה"כ בסדר.. מה הפורום האהוב עליך? מוניקע למה? כי כיף מי החברים שלך מהפורום? מפה? אני מכירה רק את קרן ואלכסה. משם? גלעד, מעין, שי, אפרת, מיכל, סיון.. והטוב ביותר? גלעד איך המנהל? אחלה אוהב\ת אותו? לא מכירה ממש ומנהל- איך האנשים פה?- אוהב אותם?- אתם אוהבים אותי? מאוד! תוכיחו.
צבע אהוב? סגול, בורדו ושחור חיה אהובה? חתול מאכל אהוב? יש הרבה אמא או אבא? נמנעת אח או אחות? נמנעת אח גדול או אחות קטנה? דווקא את שני אלה אין לי.. אתם הכי קטנים? לא הכי גדולים? לא באמצע? איפשהו שם.. איזה איבר בגוף הייתם מוותרים עליו? הבטן איזה אצבע הכי פחות חשובה? כולן חשובות! איזה יד אתם יותר אוהבים? ימין.. למרות ששמאל יותר רזה.. איזה ציפורן? באגודל שמאל.. סה"כ 3 ס"מ
חבר הכי טוב? מאיו ידיד\ה הכי טוב\ה? תאי ויאיר יום נעים לכולם
גם לך

למעלה