שאלון הכרות

• פותח הנושא Mr GK
  • פורסם בתאריך
תשובות שלי

הנה התשובות שלי... 1. מה שמך? לי 2. בן כמה את\ה?15 3. איפה את\ה גר\ה? ראשון לציון 4. איך הגעת לפורום? ראיתי פרסום בתפוז על פורום מחול חדש וישר נכנסתי 5. מהם התחביבים שלך? ריקוד(מין הסתם) טנלובלות(חח) טלויזיה וכל מיני 6. מהם תחומי עיסוקייך שאינם קשורים במחול? אני לומדת בכיתה ט' כרגע מאוד אוהבת לעצב בגדים וגם עיצוב פנים! 7. האם את\ה קשור למחול באופן כלשהו? אם כן, כיצד?בטח שכן! רוקדת כל מיני סוגים של ריקוד ומתה על זה! 8. האם השתתפת בתחרויות או פסטיבלים הקשורים במחול? אם כן, אילו?הייתי בכרמיאל וזהו אני חושבת..השנה אני יהיה במכביה! 9. מהו מופע המחול הכי טוב שראיתם? (אם ראיתם)ראיתי כשהייתי באילת של בת-שבע! ואני ממש לא זוכרת איך קוראים לו...היינו באילת ופתאום ראיתי פרסומת ובגלל שזה היה בתימנע(ליד אילת) אז הלכתי עם אבא שנהנה לא פחות 10. מהי הלהקה האהובה עליכם? (אם יש כזו)בריקוד-בת שבע במוזיקה-אין מישהו מסויים 11. מה המלצותיך לשיפור הפורום?כזה מדובר בריקוד...אין מה לשפר
שנה טובה כולם

עונה נה נה...

מה שמך?נוי 2. בן כמה את\ה?1{בת אהמ אהמ} 3. איפה את\ה גר\ה?בצפון 4. איך הגעת לפורום?מפורום סימס וסים סיטי 5. מהם התחביבים שלך?לרקוד,לשחק,לצאת עם חברות ועוד כל מיני דברים 6. מהם תחומי עיסוקייך שאינם קשורים במחול?בשאלה הקודמת... 7. האם את\ה קשור למחול באופן כלשהו? אם כן, כיצד?כן אני רוקדת... 8. האם השתתפת בתחרויות או פסטיבלים הקשורים במחול? אם כן, אילו?לא 9. מהו מופע המחול הכי טוב שראיתם? (אם ראיתם)?המופע של אחותי... 10. מהי הלהקה האהובה עליכם? (אם יש כזו)אין.. 11. מה המלצותיך לשיפור הפורום? (שאלה קצת אינטרסנטית, אני יודע...)אני חושבת שצריך לדבר לא רק על מחול גם על בלט ג'ז וכל מיני סוגי ריקוד..

מעין

1. מה שמך? מעין 2. בן כמה את\ה?12 וחצי 3. איפה את\ה גר\ה? חיפה 4. איך הגעת לפורום?היה לי משעמם חיפשתי בגוגל "בלינק" והיה קישור למחול 5. מהם התחביבים שלך? אני חולה על סקייטבורד, מוזיקה 6. מהם תחומי עיסוקייך שאינם קשורים במחול? הא? נגיד שהבנתי 7. האם את\ה קשור למחול באופן כלשהו? אם כן, כיצד? אני רוקדת שנתיים בלט ורקדתי 4 שנים ג'אז מהם שנה מקצועית 8. האם השתתפת בתחרויות או פסטיבלים הקשורים במחול? אם כן, אילו? לא ... 9. מהו מופע המחול הכי טוב שראיתם? (אם ראיתם) קירוב בלט רומיאו ויוליה היה מדהים 10. מהי הלהקה האהובה עליכם? (אם יש כזו)קירוב בלט

מ א ג ר ט

New member
אני...

1. שירה 2. בת 14 וחצי. כיתה ט' 3. רחובות 4. דרך פירסום של תפוז בפורומים. 5. מחול, קריאה, לארגן דברים, השומר הצעיר. 6. מתימטיקה (אז מה אם אני נהנית מלפתור משוואה?), אינטרנט. 7. אני רוקדת בלט קלאסי, ג'אז, מודרני שיעורי קומפוזיציה, ופעם רקדתי פלמנקו. 8. ראיתי אבל לא הופעתי... 9. כשבת שבע העלו עבודה של מץ אק לפני שנה. 10. מתלבטת בין בת שבע לקיבוצית. הלהקות הטובות ביותר בארץ... 11. המלצות? סקרים זה נחמד... פירסום על הופעות חדשות למשל...

ליזיגי

New member
גם אני גם אני =]

1. מה שמך? ליאור 2. בן כמה את\ה? 14 3. איפה את\ה גר\ה? שהם 4. איך הגעת לפורום? ראיתי בצד פורום מחול 5. מהם התחביבים שלך? לרקוד <אופקוווורס>, צופים <שבט עמית שולט!>, חברים חברות בלה בלה בלה.. אתם יודעים- מה שכולם
6. מהם תחומי עיסוקייך שאינם קשורים במחול? תחומי עיסוקי? פאק אין לי מושג.. 7. האם את\ה קשור למחול באופן כלשהו? אם כן, כיצד? ברורורור שאני קשורה למחול! רוקדת כבר די הרבה שנים. 8. האם השתתפת בתחרויות או פסטיבלים הקשורים במחול? אם כן, אילו? פסטיבל כרמיאל... ולא זכור לי על עוד.. 9. מהו מופע המחול הכי טוב שראיתם? (אם ראיתם) ראיתי די הרבה.. כולם יפים, באמת.. אין מה להשוות.. ראיתי סגנונות שונים, והכל יפה באופן משלו
10. מהי הלהקה האהובה עליכם? (אם יש כזו) אין לי להקה אהובה.. אני אוהבת את בת דור, ולהקת המחול הקיבוצית. 11. מה המלצותיך לשיפור הפורום? (שאלה קצת אינטרסנטית, אני יודע...) הפורום מושלם כמו שהוא ~האמהתחנפותהאמ~

אני........

אני בת 14 בינואר.... לומדת במנסיה העברית הרצליה בתל אביב במגמת מחול... באתי בעקרון מפורום אמניות הבמה אבל אני גם שחקנית וגם רקדנית חחחחח......אוהבת בבשעות הפנאי לבלות עם חברות ולכתוב שירים, לקרוא ספרים ולצ'וטט ולהיות בפורומים... בעיקר באמניות הבמה ובמחול... זהו, אין לי הרבה מה להוסיף יותר....

למעלה