שאלון הכרות

../images/Emo35.gifשאלון הכרות../images/Emo35.gif

1. שם ושם משפחה(אם בא לכם): 2. איזור מגורים: 3. גיל: 4. צבע אהוב: 5. מאכל אהוב: 6. מאכל שנוא: 7. אתם מכורים ל... 8. אתם נגעלים מ... 9. הבנאדם שאתם הכי שונאים כרגע: 10. חיה אהובה- 11. תחביב- 12. כמה זמן ביום על המחשב
13. אתם שונאים מקומות ש... 14. אתם שונאים אנשים ש... 15. מה הדבר הכי מעצבן בעולם
16. באיזה פורומים אתם? 17. איך נראית הפיג'מה שלכם
18. מה אתם לובשים עכשיו
19. איפה אתם רוצים להיות עכשיו
20. את מי הייתם לוקחים לאי בודד
21. תכנית טלויזיה מועדפת- 22. ארץ שבה נולדתי- 23. איך הייתי רוצה להקרא (במקום שמי)
24. כרית אחת או שתיים- 25.חברים הכי טובים - 26.האם אתה נהנה לצחוק על אנשים
27.משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד- 28.ארץ שהיית רוצה לחיות בה 29.חום או קור? 30.ספר מועדף חוץ מהארי פוטר- 31.ספורט מועדף (לעשייה לא לצפיה) 32.טיפים מהחיים? 33.סרט מצויר אהוב- 34.אני אוהב/ת... 35.מתי בכית פעם אחרונה
36.מי הבנאדם הכי סקסי לדעתך
37.חטיף מועדף? 38.הפאדיחה הכי גדולה שלך... 39.נעליים מועדפות? 40.מה היית אוכל בשביל מליון דולר? 41.אתה שומר כשרות? מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? * מי הזמר המועדף עליך? * מי הזמרת המועדפת עליך? * מי הלהקה המועדפת עליך? * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? * מה השיר המועדף עליך בכלל? * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? זה או זה: * סופגניה או לביבה? * ספגטי או מקרוני?מה ההבדל? * גלידה או ארטיק? * מגנום או מגנום לבן? * תותים או דובדבנים? * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? * בשר או עוף? * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? * אורז או פתיתים? * מלווח או ג'חנון? * חמאה או גבינה? * סלט ירקות או סלט פירות? * מסטיק או סוכריה על מקל? * רוק או פופ? * מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? * משינה או כוורת? * קולד פליי או דה קולינג? * בלינק 182 או סאם 41? * רוק כבד או רוק רגיל? * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? * המומינים או דרדסים? * טלנבלות או מדע בדיוני? * בידור או דרמה? * אמטיוי או וי אייג' ואן? *
או
*
או
האם אי פעם...: * הקאת במקום ציבורי
* שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי
* היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא
* עוררת מהומה בביה"ס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)
* עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם
*אם כן,מהו המועדף עלייך
*פגשת אי פעם סלב מחו"ל? *קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו
(גם בע"ח) * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך
*תיקנת מורה על שגיאה
* שנאת שם מסוים בגלל מישהו
*עישנתם
*שתיתם אלכוהול
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ
* יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות * צבע שיש לכם סלידה ממנו
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)
* יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד
* פחדים
(חושך, במה, וכ'ו...) * מרגיש רע כשמרכל על אחרים
* חוטיני זה סקסי
* מה סקסי בעיניך
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך
* מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני
* זכית בהגרלה כלשהי
* שומע עכשו מוסיקה
*אם כן מה
* היום שצריך למחוק מהשבוע: * אוכל ארוחת בוקר בקביעות
* האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך
רוקדים עם כוכבים
*זוג אהוב מעונה 1: *זוג אהוב מעונה 2: *זוג אהוב מעונה 3: *זוג אהוב מעונה 4: *הזוג הפייבוריט שלך מהעונה הנוכחית(גם אם הוא כבר הודח): *שופט אהוב מהעונות הקודמות: *שופט אהוב מהעונה הנוכחית: *ספיישל שהכי אהבתי שנערך העונה: *הזוג האהוב עליי מארבעת הזוכים בארבעת העונות החולפות: עכשיו: * שומע מוזיקה
*חושב על מטלות שאתה צריך לעשות
* תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה
* על מה אתה חושב עכשיו
* על מי אתה חושב עכשיו * מה אתה חושב על אותו אדם
* האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות
חשוב לציין את החלק של רוקדים עם כוכבים חיברתי בעצמי את שאר השאלון חיברתי מפורומים שונים ב
+כמה תוספות קטנות שלי.

shay keran21

New member
יופייי מצויןןןןןן משעמם לי! רק שלא אצא מזה

מזה בטעות ואז אצטרך להתחיל מחדש! חחחח 1. שם ושם משפחה(אם בא לכם): שי קרן 2. איזור מגורים: קרית אתא 3. גיל:21 4. צבע אהוב: כחול ושחר 5. מאכל אהוב: כמעת הכל...באמת שהכל.. 6. מאכל שנוא: אז זהו שיש! חחחח מרקים למינהם! 7. אתם מכורים ל... אמממ מוזיקה? 8. אתם נגעלים מ... אנשים שלא מכבדים אנשים אחרים 9. הבנאדם שאתם הכי שונאים כרגע: וואו! לא יודע...אין לי בראש שום שם 10. חיה אהובה- דולפין 11. תחביב- לקרוא,לישון,לשחות,לשמוע מוזיקה 12. כמה זמן ביום על המחשב- חחחחחחחחחחח אממממ 12 דעות בערך..חחחח 13. אתם שונאים מקומות ש... אמממ נועצים בי עיניים? 14. אתם שונאים אנשים ש... לא מכבדים אותי 15. מה הדבר הכי מעצבן בעולם- יש הרבה דברים..חחחחח 16. באיזה פורומים אתם? הרבה...קרן פלס,מירי מסיקה,הראל סקעת,אירוויזיון,כוכב נולד,האח הגדול וכמובן שרית חדד 17. איך נראית הפיג'מה שלכם- גופיה ומכנס טרניגים..חחחחח 18. מה אתם לובשים עכשיו- חחחחח גופיה ומכנס טריניג 19. איפה אתם רוצים להיות עכשיו-בהופעה של קרן\שרית 20. את מי הייתם לוקחים לאי בודד- אממממממ אף אחד..ספרים טובים ומוזיקה טובה 21. תכנית טלויזיה מועדפת- האח הגדול ורוקדים עם כוכבים..חיחי 22. ארץ שבה נולדתי- ישראל? 23. איך הייתי רוצה להקרא (במקום שמי)-מאושר עם שמי..באמת... 24. כרית אחת או שתיים- שתייםםםםם בארורררררררר 25.חברים הכי טובים - אלו שאיתי גם שטוב וגם שרע 26.האם אתה נהנה לצחוק על אנשים- תלוי באיזו סיטואציה...דבר כמו פיספוס או משו כזה..אין לי בעיה לצחוק 27.משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד- חחחחחח בע"ה,אמממ מה עוד? חחח "מההה אתת רוצהה עכשיו?!" חחחח 28.ארץ שהיית רוצה לחיות בה- אין על הארץ,אבל מת על רומא
29.חום או קור?- בהחלט קור 30.ספר מועדף חוץ מהארי פוטר- חחחחחחחחחחחחחחחחחח יפה! אממממ יש לי סדרת ספרים של אותו סופר..שכחתי את שמו..סופר מתח,חבל על הזמן! 31.ספורט מועדף (לעשייה לא לצפיה)- אוי....חחחחחח מחניים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח 32.טיפים מהחיים?- אין לי...אני עוד ילד 33.סרט מצויר אהוב- בובספוגגגגגגגג והמומינים!!! 34.אני אוהב/ת...- תנו לי לחשוב על זה 35.מתי בכית פעם אחרונה- טתמול..חחח בוכה כל יום! 36.מי הבנאדם הכי סקסי לדעתך- שומר על זכות השתיקה 37.חטיף מועדף?- שקולד..ידתי לגמריי מחטיפים אחרים.. 38.הפאדיחה הכי גדולה שלך...-וואאו היו הרבה בעיקר בצבא... 39.נעליים מועדפות?-איטלקיות...יש לי אולי 12 זוגות 40.מה היית אוכל בשביל מליון דולר?- הכל(רק אם זה כשר ולא מדובר באיזה חרקים! חח) 41.אתה שומר כשרות- בארוררררררררר מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? בעיקר ישראלי..ממש הכל * מי הזמר המועדף עליך? הראל סקעת,אייל גולן,משה פרץ * מי הזמרת המועדפת עליך? שרית חדד,קרן פלס,מירי מסיקה,אפרת גוש * מי הלהקה המועדפת עליך?- אף להקה * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?-החיים שלך נפלאים-שרית חדד * מה השיר המועדף עליך בכלל?- שאלה בלתי אפשרית * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?- רוק,ראפ * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?-של האמנים שאני אוהב-הכל מקורי * כמה דיסקים (צרובים) יש לך?- אין לי...אבל אני מוריד למחשב..לא אאוהב לצרוב..אבל אין לי בעיה להוריד סופגניה או לביבה? סופגניהההה * ספגטי או מקרוני?מה ההבדל? ברור שספגטי..ספגטי זה הארוך ומקרוני זה המרובעים האלו..חחח * גלידה או ארטיק? ארטיק בקיץ גלידה בחרף * מגנום או מגנום לבן? מגנום שחור התכוונת בטח..חחח * תותים או דובדבנים? שאלה קשה! אני מאמין שדובדבנים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? ברור ששוקולד * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? התקלת אותי... זה הדברים שאני הכי הככי אוהב..נראה לי שאורז מנצח..אני יכול לאכות סיר שלם.. * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? גגבינה * סלט ירקות או סלט פירות? פירות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? פופ * מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא שחורה * משינה או כוורת? משינה * קולד פליי או דה קולינג? לא מכיר אפחד חחח * בלינק 182 או סאם 41? כנ"ל * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? המומיניםםם * טלנבלות או מדע בדיוני? מדע ביניוני * בידור או דרמה? בידור לצערי * אמטיוי או וי אייג' ואן? שום דבר מהם הקאת במקום ציבורי- צבא נחשב? חחח * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי-לא ממש.חחח * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא * עוררת מהומה בביה"ס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) חחחחחח לאיזה מבחן..חח * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם *אם כן,מהו המועדף עלייך *פגשת אי פעם סלב מחו"ל? לא *קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו (גם בע"ח) לא..חחח עוד לא נתקלתי * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך-ברור *תיקנת מורה על שגיאה-חחחחחחח כן! לא אשכח זה היה בשיעור לשון! חיחי * שנאת שם מסוים בגלל מישהו- האמת שכן...עדיף שלא אגיד לך רעות איזה שם! חחחחחחחח *עישנתם-פעם אחת והקאתי ממש! *שתיתם אלכוהול- בארורררר יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ- אממ לא * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות- ספרים ללא ספק * צבע שיש לכם סלידה ממנו- לא..בבגדים יש לי כמובן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)- ספרדית,גרוזינית,רוסית טיפה * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד- לא... * פחדים(חושך, במה, וכ'ו...)-אמממ לא * מרגיש רע כשמרכל על אחרים-תמיד * חוטיני זה סקסי-תלוי למי חחחח * מה סקסי בעיניך- אישה ביהריון * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך- סקסופן * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני- מה נהיההההההההה * זכית בהגרלה כלשהי- של מה? כסף? * שומע עכשו מוסיקה-לא חחח *אם כן מה * היום שצריך למחוק מהשבוע- אממממ אמש... * אוכל ארוחת בוקר בקביעות- לרב כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך כן רוקדים עם כוכבים *זוג אהוב מעונה 1: ניצה שאול *זוג אהוב מעונה 2: גיא אריאלי *זוג אהוב מעונה 3: אילנית *זוג אהוב מעונה 4:גלית גיאת *הזוג הפייבוריט שלך מהעונה הנוכחית(גם אם הוא כבר הודח): משה ומירה *שופט אהוב מהעונות הקודמות: קלוד *שופט אהוב מהעונה הנוכחית: אמיר *ספיישל שהכי אהבתי שנערך העונה: של התכנית האחרונה...כניראה שמחר יהיה הטופ *הזוג האהוב עליי מארבעת הזוכים בארבעת העונות החולפות: גיא אריאלי עכשיו: * שומע מוזיקה- לאאא *חושב על מטלות שאתה צריך לעשות- לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה- אכן כן * על מה אתה חושב עכשיו- על לסיים את השאלון * על מי אתה חושב עכשיו- על היד הכאבת * מה אתה חושב על אותו אדם- חחחחח על הידדד * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות- לא פשוט משעמם! חשוב לציין את החלק של רוקדים עם כוכבים חיברתי בעצמי את שאר השאלון חיברתי מפורומים שונים ב+כמה תוספות קטנות שלי. חחחח תודהה תותתת

עונה../images/Emo13.gif

. שם ושם משפחה(אם בא לכם):שמי המלא כתוב בלינק 2. איזור מגורים:קריות 3. גיל:23 4. צבע אהוב:כחול 5. מאכל אהוב:תלוי זה בא בתקופות,בחודש האחרון זה תפוח אדמה מבושל בסיר מלא מים. 6. מאכל שנוא:
7. אתם מכורים ל...פלייסטיישן,מוזיקה 8. אתם נגעלים מ...שקרים,צביעות,שחצנות,וצחוק על חולשתם של אחרים 9. הבנאדם שאתם הכי שונאים כרגע:אין מישהו ספציפי,אין בי כל רגש לאנשים שפגעו בי ועשו לי רע. 10. חיה אהובה-
11. תחביב-מוזיקה,פלייסטיישן,גג'טים,ההערצה שלי לאמיר והיי פייב. 12. כמה זמן ביום על המחשב?בתפזורת לא רצוף יכול להגיע ל5 שעות 13. אתם שונאים מקומות ש... 14. אתם שונאים אנשים ש.. צבועים,משקרים,לועגים לאחר מבלי להסתכל על החסרונות של עצמם. 15. מה הדבר הכי מעצבן בעולם?שחצנות 16. באיזה פורומים אתם?אמיר פיי גוטמן,קונסולות משחק. 17. איך נראית הפיג'מה שלכם?לא לובשת פיג'מה 18. מה אתם לובשים עכשיו?גופיה ארוכה ומכנס טרניינג 19. איפה אתם רוצים להיות עכשיו?עם אהבה 20. את מי הייתם לוקחים לאי בודד?את כל חמישיית היי פייב כדי שיעשו לי שם מופע איחוד פרטי פשוט חלום
21. תכנית טלויזיה מועדפת-רוקדים עם כוכבים בעיקר בגלל אמיר
22. ארץ שבה נולדתי-ישראל 23. איך הייתי רוצה להקרא (במקום שמי)?לא חושבת שיתאים לי שם אחר מלבד שלי 24. כרית אחת או שתיים-?2 25.חברים הכי טובים ?יש לי חברה טובה אולי הכי טובה שהכרתי כאן דרך תפוז. 26.האם אתה נהנה לצחוק על אנשים?ממש לא 27.משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד-"אין לי עצבים" 28.ארץ שהיית רוצה לחיות בה-חוץ מישראל אנגליה,ארה"ב או הולנד(אמסטרדם) 29.חום או קור?קור 30.ספר מועדף חוץ מהארי פוטר-אין 31.ספורט מועדף (לעשייה לא לצפיה)-שחיה,חדר כושר 32.טיפים מהחיים?תלכו תמיד בדרך הישר כי אין שקר יותר מוצלח מן האמת 33.סרט מצויר אהוב-מלך האריות,אלאדין,ספר הג'ונגל(שלושתם של דיסני) 34.אני אוהב/ת...את כל האנשים היקרים לי 35.מתי בכית פעם אחרונה?שלשום 36.מי הבנאדם הכי סקסי לדעתך?אין גבר יותר סקסי מאמיר לדעתי,עדיין לא ראיתי מישהו כזה. 37.חטיף מועדף?אין אין אין כמו במבה 38.הפאדיחה הכי גדולה שלך...אין 39.נעליים מועדפות?נעלי ספורט/קרוקס 40.מה היית אוכל בשביל מליון דולר?בננה זה הגבול חח 41.אתה שומר כשרות?לא מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?פופ * מי הזמר המועדף עליך?אמיר פיי גוטמן,מייקל הרפז,אייל שחר, * מי הזמרת המועדפת עליך?מירי מסיקה,קרן פלס,שירי מימון,ריטה. * מי הלהקה המועדפת עליך?היי פייב Forever * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?ככלות הכל והתמונה(בביצוע של רוני דלומי) * מה השיר המועדף עליך בכלל?מרגיש של אמיר פיי גוטמן * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?קלאסי * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?40+ * כמה דיסקים (צרובים) יש לך?לא עונה על שאלות מסוג זה בתפוז זה או זה: * סופגניה או לביבה?לביבה * ספגטי או מקרוני?מה ההבדל?ספגטי נשמע יותר טוב * גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?מגנום * תותים או דובדבנים?לא זה ולא זה * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?עוגת שוקולד * בשר או עוף?בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?עוגיות חמאה * אורז או פתיתים?פתיתים * מלווח או ג'חנון?מלווח * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?סלט ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק אבל רק אורביט * רוק או פופ?פופ * מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?לא שחורה * משינה או כוורת?משינה * קולד פליי או דה קולינג?קולד פליי * בלינק 182 או סאם 41? * רוק כבד או רוק רגיל?רוק רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים?דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני?טלנבלות * בידור או דרמה?בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן?VH1 כי המוזיקה בMTV של היום הדרדרה לדעתי כך שאני מעדיפה להנות מהשירים הישנים.
או
או
האם אי פעם...: * הקאת במקום ציבורי?כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא * עוררת מהומה בביה"ס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)?לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)?לא * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?ממש לא? *פגשת אי פעם סלב מחו"ל?לא *קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו (גם בע"ח)?כן,בע"ח * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?לא,אני לא מפתחת מריבות ללא סיבה מוצדקת. *תיקנת מורה על שגיאה?לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?לא *עישנתם?מעולם לא *שתיתם אלכוהול?מעולם לא וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?פסק זמן בטעם ריבת חלב * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?כן,כל חנות שיש בה משחקי קונסולות ומחשב * צבע שיש לכם סלידה ממנו?אין *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)?לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?הפלייסטיישן 3 שלי * פחדים(חושך, במה, וכ'ו...)?הפחד שלי הוא שיקרה משהו ליקרים לי מכל * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?תלוי * חוטיני זה סקסי?תלוי על מי * מה סקסי בעיניך?בחור מתחשב ואוהב * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?לטינית * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?עיניים,שפתיים וכמובן
* זכית בהגרלה כלשהי?כן * שומע עכשו מוסיקה?לא *אם כן מה? * היום שצריך למחוק מהשבוע:ראשון אבל אחרי שתגמר העונה של רוקדים
* אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך?לא רוקדים עם כוכבים *זוג אהוב מעונה 1:עומר ברנע וויקטוריה מגלניק *זוג אהוב מעונה 2:שירה וילנסקי ודניס בלוצ'רקובסקי *זוג אהוב מעונה 3:אילנית לוי ודניס בלוצרקובסקי *זוג אהוב מעונה 4:זהר ליבה ואנסטסיה שפירו *הזוג הפייבוריט שלך מהעונה הנוכחית(גם אם הוא כבר הודח):זהר שטראוס ודורית מילמן *שופט אהוב מהעונות הקודמות:קלוד דדיה *שופט אהוב מהעונה הנוכחית:אמיר פיי גוטמן *ספיישל שהכי אהבתי שנערך העונה:ספיישל שנות ה80 *הזוג האהוב עליי מארבעת הזוכים בארבעת העונות החולפות:אליענה בקייר ואורון דהן עכשיו: * שומע מוזיקה?לא *חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?חח * על מה אתה חושב עכשיו?איך להרוג את הבוס האחרון במשחק רזידנט איבל 5 * על מי אתה חושב עכשיו?על מי שאני חושבת תמיד * מה אתה חושב על אותו אדם?שהוא הבן אדם שאני הכי מאושרת שהכרתי והכי מקסים בעולם. * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא

למעלה