שאלה

viki rose

New member
../images/Emo35.gifשאלה

טוב חשבתי על שאלה, אם הייתה לכן את האפשרות לשנות משהו בקיאנו... מה הייתן משנות?

שאלה טובה../images/Emo12.gif../images/Emo95.gif

תראו דיי קשה למצוא בו משהו לשנות
אבל אם כבר לחשוב על זה..אז אולי הייתי משנה בו את כל הסגירות שבו
אני בתור בת מזל בתולה אני יכולה להבין אותו,בני מזל בתולה הם מאוד ביישנים...ואני חווה את זה על עצמי
.. אז נחזור לקיאנו כמו שאמרתי הייתי משנה את הסגירות..שיפתח טיפה יותר ויספר דברים עליו...סה"כ אנחנו כמעריצים שלו רוצים להכיר אותו מקרוב ולא רק כשחקן וכפנים יפות...וכל שאר הפרטים הקטנים שאנחנו יודעים עליו

afterglow1

New member
לדעתי...../images/Emo26.gif

הוא לא צריך לשנות כלום. זה שהוא סגור זה אולי פועל לרעתו לפעמים, אבל לא הייתי רוצה שיכנסו לו לחיים(צהובונים ורכילאים נורא חופרים וזה מרגיז) אם הוא יתחיל לדבר על החיים הפרטיים שלו זה לא יפסיק ואם פעם אחת הוא יסגר שוב, יתייחסו אליו בזילזול. במילא כל הזמן נכנסים לו לחיים (כמו לדוגמא: המוות של הבת שלו ומותה של ג'ניפר סיים) ואם לא נוח לו לדבר על זה - זה בסדר מבחינתי. לדעתי אנחנו יודעים עליו המון ובשנים האחרונות הוא דווקא יותר נפתח כלפי המעריצים והעיתונאים.

afterglow1

New member
היא לא הייתה אישתו

וזה קרה לפני איזה 5 שנים ... אם הוא התגבר או לא זה רק הוא יודע.

afterglow1

New member
באיזשהו מקום את צודקת.

קשה להתגבר על הדברים שהוא עבר... ויש הרבה טרגדיות במשפחה שלו (אפשר לחשוב שהוא מקולל!) אבל הזמן שעובר יכול גם לרפא את הפצעים...זה שהוא חוזר לעצמו לא אומר שהוא שכח מהם

כן ווואי באמת אפשר לחשוב../images/Emo95.gif

שקיאנו מקולל
צודקת הזמן מרפא את הפצעים...אבל כמובן היא אפשר לשכוח שכמעט יכולתה להיות אבא

זה היה פחות מ-5 שנים../images/Emo4.gif../images/Emo95.gif

כי ב-2000 הוא עוד יצא עם אמנדה דה-קנט..והם נפרדו אחרי שנודע לקיאנו שג'ניפר בהריון...קיאנו
רוקד על שתי חתונות
והיא הייתה בהריון מתקדם כשהבת נולדה ללא רוח חיים...ככה שזה היה איפשהו ב-2002

afterglow1

New member
לא... זה היה בשנת 2000

יש לי ראיונות שלו וכתבות עליו וזה היה בשנת 2000

afterglow1

New member
ויכול להיות שהוא יצא עם שתיהן...

זה לא שהוא קדוש או משהו כזה... בסה"כ בנאדם.

ברור יש לזה את הצד שלו../images/Emo95.gif

תאמת אחרי שכתבתי ת'הודעה חשבתי
כמה שהעיתונאות יודעת עליו פחות ככה יותר טוב לו
כה ממש נכנסו לו לוריד עם מות בתו וחברה שלו,ג'ניפר
גאד הבנאדם לא רוצה לספר לכם אז אתם בכח תנסו להוציא מידע

לדעתי לא צריך לשנות אותו...

כי הוא סגור, וזה טוב לדעתי כי אף אחד לא צריך לדעת מה קורה לשחקנים זה פרטיות שלהם זה כמו שאתם לא תירצו שיכנסו גם לפרטיות שלכם כשחקן או בכלל. אבל כאילו כל אחד והדעה שלו.

willo1

New member
גם אני חושבת

שאת זה שהוא יותר מדיי סגור צריך טיפה טיפה לשנות. כאילו, הוא נהיה ממש אטום כשזה נוגע אפילו טיפה בפרטיות שלו. מצד אחד כמו שכבר אמרו פה. הוא באמת צודק. מצד שני.. קיאנו מותק, תרגיע, אנחנו לא מצפים שתכתוב לנו אוטוביוגרפיה אבל לפחות לא להיות אנטיפט כזה משיע לזה.. סה"כ אנשים מעריכים אותך..

כן.. הסיגריות.. חבל שהוא מעשן ../images/Emo3.gif

חוץ מזה- NOTHING!! ובקשר לסגירות- אני לא חושבת שהוא סגור, פשוט הוא לא אוהב שנכנסים לו לחיים. והוא עושה בצדק. ככה גם לא ימציאו שמועות מטורפות עליו וחס ושלום ישנאו אותו... שישאר ככה

למעלה