שאלה

חגיתלה

New member
../images/Emo35.gifשאלה

החודש היינו בהפסקה.
היום היום ה-30 של המחזור. אני עם PCO וממש לא עקבתי החודש אז אני לא יודעת אם היה ביוץ ומתי. מן הסתם לא היה.
ולא לא עשיתי בדיקה.
נראה לכן שיש טעם? ברמת מרפא חזרו לעבוד. כמה זמן צריך לחכות לפני שיתנו לי ארגסט שנוכל לחזור לחתירה?

נועם@בת

New member
זה תלוי באורך המחזורים שלך

אם את בכל זאת מקבלת אחרי 40 יום, לא שווה לקחת ארגסט. אם אצלך המכשפה מגיעה רק עם הזמנה מיוחדת, תבקשי ארגסט. חוצמזה... הפסקות זה זמן ממש מוצלח להכנס להריון ספונטני, אז חכי עוד שבוע ותנסי בכל זאת בדיקה ביתית
. מחזיקה לך אצבעות נועם

חגיתלה

New member
נועם, כרגיל

תודה רבה. ואם המכשפה שלי היא הדבר הכי לא יציב בעולם בשנתיים האחרונות? פשוט לא בא לי "לשרוף" זמן.

חגיתלה

New member
../images/Emo91.gifעוד שאלה לבנות רמת מרפא

עשיתי בדיקה ביתית ביום ה-32 בהוראת רופא משפחה כי הייתי צריכה לקחת תרופה שאסורה להריוניות ומניקות. כמובן שהיא שלילית.
התקשרתי לרמת מרפא ושאלו אותי איזה רופא אני רוצה. כיוון שאני לא מכירה את הרופאים שם היא קבעה לי ליום חמישי. כששאלתי מי הרופא היא ענתה לי "זיידמן, יש בעיה?"
אמרתי שאני פשוט לא מכירה אז שיהיה. יש לכן המלצות למי עדיף לפנות? זה טיפול שני ברמת מרפא ואני לא יודעת מי היה הרופא פעם ראשונה כי לא אמרו לנו והוא לא הציג את עצמו. תודה ושבת שלום

צוקה1

New member
חגיתלה, בלי להתכוון נפלת על רופא

מצויין אני אישית לא מכירה אותו אך שמעתי עליו רבות מבנות הפורום אז שישיה בהצלחה צוקה

חגיתלה

New member
קופת חולים מכבי

אני מטופלת של קופ"ח מכבי. אבל הבנתי שהוא לא עובד איתם. מן הסתם הוא ירשום מרשמים שלא יכובדו שם, לא? כן? אין לי מספיק ניסיון בתחום. תודה

חגיתלה

New member
פרופ' זיידמן וקופת חולים מכבי

אנו מטופלת של "מכבי". הבנתי שפרופ' זיידמן לא עובד איתם ואז המרשמים שלו לא יכובדו. אני צודקת? האם כדאי לציין זאת ולשנות תור ורופא? תודה

נועם@בת

New member
אני חושבת שפספסתי משהו

רמת מרפא זה לא מרפאת הפוריות של מכבי? איך יכול להיותש רופא של רמת מרפא לא עובד עם מכבי? נועם

למעלה