שאלה

violet78

New member
../images/Emo35.gifשאלה../images/Emo35.gif

בזמן ההריון הופיעה לי פס חום על הבטן (כמו לרוב הנשים), וגם אזור של הפופיק ניהיה חום חום כהה (כמו מלוכלך אבל לא!!!). אני כבר חודש וחצי אחרי לידה, וזה עדיין לא עובר. אני יודעת שזה פגמנט ושעם הזמן זה יעבור. השאלה מתי!!!! אני די מתביישת מזה, חודש הבא יש לנו נופש עם חברה, ואני אני ממש מתלבטת עם אכנס לבריחה ואם אני אלבש בגד ים או חולצות בטן. איך זה אצלכם? עבר? אם כן, אז כמה זמן עבר מהלידה?

hanchuk

New member
עם הבטן שנשארה לי

הצבע של הפופיק זה לא מה שמטריד אותי.
מחכה שקודם הבגדים הרגילים יעלו אליי. אשמח לשמוע ממך איך הורדת את כל המשקל שנשאר בבטן ובת-ת...

ayala26

New member
הפס דוהה אבל עדיין רואים אותו

כבר עברה כמעט חצי שנה מהלידה. אבל הפס לא הפריע לי בהריון בכלל - להפך קיבלתי מחמאות שזה יפה.. עוד לא יצא לי עם בגד ים אבל עם הצלקות מתאונת דרכים אני מסתובבת חופשי אז פס פיגמנט שמרמז על הריון ולידה שעברתי לא יבייש אותי. למה אותך כן?

violet78

New member
בהריון הפס לא הפריע לי גם

אבל עכשיו דווקא כן, וזה נורא מכוער.

Hadar 123

New member
זה עובר...

אני 5 חודשים אחרי לידה והפס התבהר מאד. אני לא חושבת שזה מביך (כמעט כל אישה בהריון חוותה זאת) אבל אם זה מפריע לך אפשר ללבוש בגד ים שלם, או להסתובב עם גופיה ולהוריד אותה רק כשנכננסים למים (ושם אף אחד במילא לא יראה...)

noad1

New member
מוכר מאד

החום של אזור הפופיק עובר מהר יותר מהפס. לא זוכרת כמה זמן לקח לאזור סביב הפופיק אבל אני מעריכה ששלושה חודשים אחרי זה כבר לא היה. הפס הבהיר לאט מאד, לא רוצה לבאס אבל לי נשאר שריד קטן ממנו(שנתיים אחרי!), לא משהו רציני בכלל אבל מזכרת. יש לך נטייה לפיגמנטציה?

בובה, זכית בו בכבוד, לא חושבת? ../images/Emo140.gif

הפס שלי התבהר מאוד בערך אחרי שלושה חודשים. אבל האמת היא שלא תהיה לי בעיה ללבוש ביקיני, משום שאיכשהו, מאז ההריון אני הרבה יותר שלמה עם עצמי ושלווה בנושא המראה שלי. יותר מטריד אותי שאין סיכוי שנאדות החלב, קרי ציצים, לא ייכנסו לחזיה...

למעלה