שאלה מישהי יודעת איך קוראים לאישתו של קיאנו?.. אני רוצה לראות איך הגנבת הזו נראת..
F fifi101 New member 7/10/05 #1 ../images/Emo35.gifשאלה../images/Emo35.gif מישהי יודעת איך קוראים לאישתו של קיאנו?.. אני רוצה לראות איך הגנבת הזו נראת..
../images/Emo35.gifשאלה../images/Emo35.gif מישהי יודעת איך קוראים לאישתו של קיאנו?.. אני רוצה לראות איך הגנבת הזו נראת..
F fifi101 New member 7/10/05 #3 הוא נשואי! בחופש הגדול בעיתון ראש אחד היה רשום שהוא יתחתן בסתר והם גילו את זה איזה חודש לפני זה...
A Aeon New member 7/10/05 #4 הגיע הזמן שתדעי שראש אחד ומעריב לנוער אילו מגזינים שמלאים בבול שיט! שום דבר שרשום שם על סלבריטאים הוא לא נכון! אני ממליצה לך מאוד לא לקרוא את השטויות שיש שם... וקיאנו ברוך השם, עדיין רווק (לשמחתי ולשמחתך...)
הגיע הזמן שתדעי שראש אחד ומעריב לנוער אילו מגזינים שמלאים בבול שיט! שום דבר שרשום שם על סלבריטאים הוא לא נכון! אני ממליצה לך מאוד לא לקרוא את השטויות שיש שם... וקיאנו ברוך השם, עדיין רווק (לשמחתי ולשמחתך...)
ח חולה על אלחנדרה New member 8/10/05 #5 צודקת../images/Emo127.gif../images/Emo95.gif לכל הירחונים הללו חשובות רק הרכילויות בכלל אני לא סובלת את העיתונים האלו הם בכלל לא מתייחסים לכוכבים החשובים,אצלהם רק:לינזי לוהאן,הילארי דאף,בריטני ספירס וכו'... תסכימו איתי שאם הם ישימו פעם בשבוע איזה משהו חדש על קיאנו הם לא ימותו
צודקת../images/Emo127.gif../images/Emo95.gif לכל הירחונים הללו חשובות רק הרכילויות בכלל אני לא סובלת את העיתונים האלו הם בכלל לא מתייחסים לכוכבים החשובים,אצלהם רק:לינזי לוהאן,הילארי דאף,בריטני ספירס וכו'... תסכימו איתי שאם הם ישימו פעם בשבוע איזה משהו חדש על קיאנו הם לא ימותו
F fifi101 New member 8/10/05 #6 זה הדבר הכי משמח ששמעתי היום!! יש הוא רווק יש לי עוד סיכוי (קלוש)... הוא פנוי!!!
A afterglow1 New member 8/10/05 #7 בגלל זה הפסקתי עם עיתוני נוער ../images/Emo9.gif סתם שטויות ו-90% מהגיליון מוקדש ל"כוכבות" חסרות כישרון שעוד שניה נשכח איך קוראים להן בכלל...
בגלל זה הפסקתי עם עיתוני נוער ../images/Emo9.gif סתם שטויות ו-90% מהגיליון מוקדש ל"כוכבות" חסרות כישרון שעוד שניה נשכח איך קוראים להן בכלל...
ח חולה על אלחנדרה New member 8/10/05 #8 מה שאמרתי../images/Emo4.gif../images/Emo95.gif העיתונים הללו הם סתם זבל אחד גדול אפילו על טום קרוז הם מפרסמים יותר מאשר על קיאנו איך אפשר בלעדיו נכון תמונה יפה
מה שאמרתי../images/Emo4.gif../images/Emo95.gif העיתונים הללו הם סתם זבל אחד גדול אפילו על טום קרוז הם מפרסמים יותר מאשר על קיאנו איך אפשר בלעדיו נכון תמונה יפה
A afterglow1 New member 8/10/05 #9 טום קרוז הפך להיות ממש מוזר... מאז שהוא עם קייטי הולמס השתחררו לו כמה ברגים. וכן תמונה שווה ביותר!
ח חולה על אלחנדרה New member 8/10/05 #10 אישית הוא שחקן טוב../images/Emo45.gif../images/Emo95.gif אבל כל הנשיקות והחיבוקים על קייטי בכל חור שהם כבר גורם לבחילה
אישית הוא שחקן טוב../images/Emo45.gif../images/Emo95.gif אבל כל הנשיקות והחיבוקים על קייטי בכל חור שהם כבר גורם לבחילה
B Brownie s New member 8/10/05 #12 בנות, בנות. בואו לא נשכח על מי אנחנו מדברות פה. קיאנו ריבס. לא טום קרוז, או קייטי הולמס או ווטאבר. בואו נחזור לנושא המרכזי. אוקיי?
בנות, בנות. בואו לא נשכח על מי אנחנו מדברות פה. קיאנו ריבס. לא טום קרוז, או קייטי הולמס או ווטאבר. בואו נחזור לנושא המרכזי. אוקיי?
A afterglow1 New member 8/10/05 #13 גם את נעלמת! איפה היית?../images/Emo2.gif חחח מותר לנו לגלוש מדי פעם לנושאים אחרים, לא? שיהיה מעניין. קייטי וטום די בכותרות בזמן האחרון *מושפעת חחח* אל דאגה אני מעדיפה את קיאנו בהרבה על טום קרוז זה בטוח.
גם את נעלמת! איפה היית?../images/Emo2.gif חחח מותר לנו לגלוש מדי פעם לנושאים אחרים, לא? שיהיה מעניין. קייטי וטום די בכותרות בזמן האחרון *מושפעת חחח* אל דאגה אני מעדיפה את קיאנו בהרבה על טום קרוז זה בטוח.
ח חולה על אלחנדרה New member 9/10/05 #19 שלוםםם ואוו איפה היית../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo95.gif מתגעגעים אלייך מתי הפינה שלך של "הסיכום השבועי" תחזור
שלוםםם ואוו איפה היית../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo95.gif מתגעגעים אלייך מתי הפינה שלך של "הסיכום השבועי" תחזור
B b b b b b b New member 8/10/05 #14 מצטערת לאכזב אתכן אבל.... עד כמה שידוע לי, קיאנו ריבס נשוי לאוטום מקינטוש! http://news.softpedia.com/news/Keanu-Reeves-married-Autum-Macintosh-2759.shtml כתבה בנושא.
מצטערת לאכזב אתכן אבל.... עד כמה שידוע לי, קיאנו ריבס נשוי לאוטום מקינטוש! http://news.softpedia.com/news/Keanu-Reeves-married-Autum-Macintosh-2759.shtml כתבה בנושא.
B b b b b b b New member 9/10/05 #15 למרות ש... שאלתי בפורום של האתר imdb ואמרו שהוא לא נשוי.... הכתבה אומרת אחרת, אתם/ן תחליטו למי להאמין. חחחחח
למרות ש... שאלתי בפורום של האתר imdb ואמרו שהוא לא נשוי.... הכתבה אומרת אחרת, אתם/ן תחליטו למי להאמין. חחחחח