שאלה

../images/Emo35.gif שאלה ../images/Emo35.gif

תנו שניי שמות של דיסקים אהובים עליכם (1 של היהודים, ו-1 של להקה או זמר אחר) לפי דעתי "מציאות נפרדת" זה הדיסק הכי טוב של היהודים... במיוחד השירים "קח אותי", "לא קל", "ג´קי", "אלה". ומלהקה אחרת אז זה....... "זמנים מוזרים" של המכשפות!!! המכשפות זו להקה מצויינת!!!!

בוא נראה

ממ של ה+הוד+ם
כמובן שמציאות נפרדת :) מממ במיוחד ´עוד ארונ אחד´ ,´ג´קי´ ולא יודעת אופ ברחו לי השאר
דיסק שני אהופ
ממ לא ידועת עמ הכי אבל ´פתח את ליבכ´ של שרון הולצמן בהחלט מדהימ וגמ עברי לידר ´האנשימ החדשימ´ וסהו סה
יומטופ

../images/Emo26.gif אני אני אני ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo36.gif

ממ של ה+הוד+ם
כמובן שמציאות נפרדת :) מממ במיוחד ´עוד ארונ אחד´ ,´ג´קי´ ולא יודעת אופ ברחו לי השאר
דיסק שני אהופ
ממ לא ידועת עמ הכי אבל ´פתח את ליבכ´ של שרון הולצמן בהחלט מדהימ וגמ עברי לידר ´האנשימ החדשימ´ וסהו סה
יומטופ

S h i R l e y

New member
ממממממ....

של היהודים אז זה ללא ספק מציאות נפרדת שכל כך אין על הדיסק הזה!! ושל להקה אחרת זה חייב להיות האנפלאגד של נירוונה...

rainbowgirl

New member
המ....

אני חושבת שמציאות נפרדת(אני?חושבת? נראה לי שאני עייפה מדי) של להקה אחרת- מוניקה סקס-פצעים ונשיקות. זה בינתיים...יש לי המון שאני אוהבת
גם בוב דילן וג´ימי הנדריקס ועוד ועוד... ביי אנשים מתוקים

BMS

New member
אני עכשיו...

הדיסק הראשון הוא כמובן מציאות נפרדת במיוחד את השיר ג´קי!!! וכולם דיסק שני (היהודים, פחד מוות),ואחריהם עד הקצה של דנה ברגר

../images/Emo70.gifתשובה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

אמממ... של היהודימ הדיסק....מי אמ לא מציאות נפרדת
במיוחד את מחפש תשובה ג´קי ולא קל ו...את כל הדיסק
ושל להקה אחרת... the black album-Metallica איכ לא אנשימ
אבל גמ הדיסק של לינקינ פארק מצויינ ו...כל השאר של מטאליקה.. אמממ ירח מלא של אביב גפן ו...סליפקנוט...השני...(לא אייWה) טוב זזתי לשיעור תופימ כי היומ יומ שני! ואת זה אני יודעת..:)

Dark Shine

New member
../images/Emo9.gifדהה

של היהודים=מציאות נפרדת במיוחד את השירימוש: אלה, עוד ארון אחד, לא קל, פיוטה, קח אותי, מחפש תשובה אחרים: "עוד נגיעה" שזה אוסף של שירי רוק ישראלי ... מאאאגניב... [יש שם גם את קח-אותי של היהודים!] -אורושקע-!

sk8 for life

New member
לאאא

ברור של מציאות נפרדת שירים מעודפים זה הימים שלנו לא קל מחפש תושבה הזמן שלך ופיוטה דיסק אחר ללא ספק papa roach infest

אצלי זה מסובך...

בואו ואני אסביר לכם איך זה הולך אצלי: במציאות ניפרדת יש הכי הרבה שירים יפים לדעתי אבל בהיהודים (הדיסק השני זתומרת) יש פחות שירים יפים לעומת הדיסק הראשון אבל השירים היפים בדיסק השני יותר יפים מהשירים היפים בדיסק הראשון... מקווה שהבנתם... לגבי דיסק לא של היהודים אז אני לא בטוחה אבל ניראה לי ש"צוללת" של אפרת בן צור... וכמו שקורל אמרה גם "פצעים ונשיקות" דיסק ענק... וגם דה וול של פינק פלויד... טוב הגזמתי היתי אמורה לתת רק דיסק אחד אז נלך על "צוללת"...

moriss

New member
שלום לכולם

אני חדש בפורום (אני מקווה להשאר פה עוד הרבה) אני נורא נהנה לשמוע את היהודים, וגם מזדהה (עם חלק די קטן מהשירים) אני חושב בדיוק כמו יחידה ותמה במציאות נפרדת יש יותר שירים יפים, ולכן אני בוחר בו כדיסק הטוב ביותר. אולם השירים הכי יפים של היהודים באים דווקא מהשני והם: -לעוף -לפעמים -גניבה -יכול להיות -ועידן האלוהים הדיסק הכי טוב לא של היהודים הוא בלועזית (מותר, נכון?) והוא SUPPOSED FORMER INFUTOATION JUNKIE (הדיסק השני של אלאניס מוריסט)

ברוכ הבא..../images/Emo24.gif

אז תהנה בפורמ שמנסימ שיהיה הכי שווה בתפוז...בנתיימ לא הולכ... אבל זה בתהליכימ אל תידאג...עוד קצת אנשימ סקרימ רעיונות ושאר הירקות והכל יסתדר לנו..

?????!!!!!!!!!$$$$$2QR43254332

זה לא פיר שאת יורדת ככה על הפורום! בסדר אז אולי הוא לא הפורום הכי מצליח בתפוז אבל אני חושבת שזה אחלה פורום!!!! עיצבנתם אותי!!!! מה לעשות שאין ליהודים כ"כ הרבה מעריצים כמו שלחיי האהבה יש???? זיבי!

RiNaTiT

New member
יש לכם ספק?!

ברור שהדיסק הכי טוב של היהודים הוא מציאות נפרדת ומתוכו השיר "קח אותי" והדיסק השני הוא של אהוב ליבי היחידי.... חחחחח eminem החתיך!!!! שני הדיסקים האחרונים שלו....
רינת.

Heavy Thought

New member
אממ..

מציאות נפרדת ושל להקה אחרת זה כמו שאמרתי מקודם.. S&M ואני גם נורא אוהבת את And Justice For All של מטאליקה וגם את Awake ו - images and words של דרים

yuli c

New member
תשובות

אז ככה: בקשר לדיסק של היהודים הכי אהבתי את השני "היהודים" ונראה לי שאני כאן בדעת מיעוט... בקשר לדיסקים של זמרים אחרים אני רואה שכולם כאן אוהבי רוק גם אני אבל בכל מאוד מומלץ הדיסק האחרון של עמיר בניון "שלכת" וגם הדיסק של שי עמר "באושר ובעוני". חוצמזה גם אהבתי תדיסק של אביב גפן "לילות לבנים" פשוט דיסק מקסים וגם של קרח 9 הראשון "תחילתם של החיים הנכונים" למי שאוהב כאלה... וגם מאוד מומלץ "נגיעות" ו"האחר" של ברי סחרוף

Eclipsed 0

New member
1. מציאות נפרדת

2. Amnesiac, רדיוהד. Dark Side of the Moon, פינק פלויד. Hybris, אנגלאגארד. אלבומים שאף פעם לא יימאסו עלי.

למעלה