שאלה לי....

shelly1975

New member
../images/Emo35.gif שאלה לי.... ../images/Emo35.gif

בימים אלה אני מחפשת עבודה בהש הש... היום הלכתי לראיון עבודה בטענה שקרוב משפחה היה צריך לבית חולים. אבל מה עושים כאשר עובדים בין השעות 8-18 וצריך לצאת לראיון עבודה בשעות היום בלי שהבוסים יידעו, איך עושים את זה?? ימי חופש יהיה קצת מסובך לבקש כי חזרתי עכשיו ממחלה של כמה ימים.

עשרה תירוצים נבחרים

קודם גל לכל דקדקני הלשון העברית, כתבי עשרה ולא עשר. הנה 10 תירוצים נבחרים, למה לא באת לעבודה בגלל הראיון: 1. הילד היה חולה 2. הייתי צריכה לקחת את הכלב לחיסון 3. הייתי צריכה לשלוח את הרכב למוסך(התקלקלו הוישרים) 4. הייתי בשביתת הזדהות עם עובדי הרשויות המקומיות 5. התקלקל לי התנור, הטכנאי אמר לי שהוא יבוא בין 8:00 ל 17:00 6. השממית שלי חולה, הוטרינר בדרך 7. מה אתמול לא היה יום שבת? 8. נכנסתי לי ג'וק לבית, עד עכשיו עוד עמדתי על השרפרף 9. הייתי במשימה ביטחונית חשובה 10. הייתי בראיון עבודה, אני הולכת לעזוב את העבודה. "השכר לא משהו ואתה בוס גרוע, המשרד קר בחורף וחם בקיץ ואני קוראת בזאת לכל עובדי המשרד לעזוב את העבודה"

אורום

New member
תירוצים למחפש העבודה

1. יש לי תור לרופא שיניים 2. הזמנתי מהמכרז של המדינה X

אורום

New member
המשך

והשליח מגיע בין 12-16:00 3. יש לבן של אח/ חבר ברית 4. אני מרגיש לא טוב וצריך ללכת הביתה 5. יש לי פנצ'ר באוטו ולהגיע מאוחר לעבודה

shelly1975

New member
ברופא שיניים כבר השתמשתי, מה שטוב

זה שעשיתי מזה טיפול בהמשכים כבר מראש...

אוקה

New member
"בעיות נשיות". אם הבוס הוא גבר זה

תמיד עובד:) והוא לא רוצה לדעת...

shelly1975

New member
אני אנסה לכוון לשעות הפנויות שלי...

אבל אני עובדת עד 6 ואף אחד לא יזמן אותי לראיונות ביום שישי ולא בשעות הערב, אם כן, זה נדיר. בעיה

למעלה