שאלה ליותם

axana

New member
../images/Emo35.gifשאלה ליותם

יותם, היי הבנתי שאתה עוסק באיפור הרבה זמן. אני רוצה להיכנס לתחום ולירשם לקורס מיקצועי. על איזה קורס אתה ממליץ? אני מתלבטת בין ירין שחף לבין איל-מאקיאג'. השתמשת בהמוצרים של איל - מאקיאג'? איך הם? האם יש עבודה בתחום בימים אלה. תודה, סאני

yottami

New member
ראשית בהצלחה תראי....

קשה לי לומר לך לאן ללכת כי הכל היום אותו החרטה....את צריכה ללכת לבית הספר ולעשות סקר שווקים, ולראות מה מציעים לך....באיל מקיאג' לא הייתי ממליץ לך כי שם ממש זה מסחרה אמיתית....ירין שחף מומלץ וגיורא....עד עכשיו הם עושים את העבודה הכי טובה....לגבי עבודה בשוק....אז אין ביקוש למאפרים השוק מוצף......אבל תעשי את את השיקולים שלך ...ואני מאחל לך בהצלחה......אגב המוצרי םשל איל מקיאג' טובים למעט המייקאפים..

axana

New member
תודה

תודה על התגובה המהירה. עזרת לי מאד. אשת המכירות באיל-מאקיאג' ממש לוחצת עלי ללמוד אצלם ואומרת שהם יותר שווים מירין שחף...אבל אם אתה אומר שירין שחף יותר טובים נראה לי אלמד שם. למה אתה חושב שהם יותר טובים? מבחינה מקצועית?

RReuTT

New member
תיראי, אני לא למדתי לא שם ולא שם

אבל מניסיון אישי שלי עם המוצרים של איל מקיאג' אני יכולה להגיד לך שהם בכלל לא משהו... אני לא הכי מתה על המוצרים שלהם...

yottami

New member
יש להם צלליות מעולות מברשות טובות

שפתונים וגלוסים על הפנים......לא להעיז לגעת בהם לא לגעת במייקאפ שלהם הפודרה השקופה שלהם סבבה.....אבל גם כך אין להם בכלל מוצרים למכירה כי כמה חודשים אין להם סחורה בכלל.....

yottami

New member
אם הייתי קונה איפור לעצמי ליום יום.

ולערב?.....בכלל הייתי הולך לסופר פארם וקונה לי מייקאפ טוב של קליניק או צלליות של מייקאפ פוראוור במבצעים שיש היום בכל הרשתות זה יותר משתלם פיאלף למה צריך ללכת ולהשקיע במייקאפ מוצק שהוא כבד ונראה מרוח על הפנים?.....(המייקאפ של איל מקיאג') הוא טוב לדברים מסויימים לא לבנות צעירות ששמות מייקאפ באופן קבוע......הייתי קונה גלוסים של מייבלין ולוריאל המנצנצים האלו.....זה אחלה מוצרים בנות...שווה שווה....אילו דברים שאין באיל מקיאג' וגם לא יהיה...אל תתלהבו מאף חברה לא בועז ולא איל מקיאג' המוצרים המקצועיים הם מאד בסיסיים.....ברשתות יש יותר תאמינו לי.....בכל מקרה.....שמעתי גם שלקרליין יש מייקאפ פצצתי נוזלי חדש והוא סוף הדרך......

:( ביאסת אותי ... חשבתי שאיל מקיאג

זה חברה מעולה וזה.... כאילו יש לי מלא מוצרים שלהפ הצלליות אין מה להגיד מעולות והמייקאפ בסדר לא יודעת כי בחיים שלי הישתמשתי רק במייקאפ של אקטיב וזהו אז אין לי במה להשוות..

RReuTT

New member
לא יודעת מה איתך...

אבל אני לא אהבתי כמעט שום דבר שלהם... הצלליות שלהם בסדר אבל לא כל כך עמידות, בוא נגיד שהם לא עמידות על כל אחת. את המברשות שלהם לא אהבתי, את המברשת של השפתון שלהם בכלל בכלל לא אהבתי, המברשת שלדעתי הכי נורמלית אצלם זאת הקטנה הזאת עם השפיץ, לא יודעת איך הם קוראים לה אבל היא בסדר לדעתי. השפתונים והגלוסים בכלל גועל נפש... והמייק אפים על הפנים!!!

היום הייתי בכנס משתחררים

והם הרימו שם דוכן ענק ופשוט משכנעים ומאפרים כל חיילת זה מזה קורע...קיבלתי מהם קלטת וידאו סתם של קישקושים נראה לי אני אלמד בירין שחף כי מה לעשות שמעתי מיליון פעם ש"יש לי" את זה אני אחזק את זה אבל זה לא יהיה המקצוע של חיי מה איכפת לי על חשבון המענק של הצבא...

מה עלוב?

שהם הקימו שם דוכן? אה לא...זה לא רק הם זה גם כל מיני אוניברסיטאות וקורס בארמנים ושירות בתי הסוהר ועבודות בחו"ל ולימודים....זה כנס משתחררים אחותי...

למעלה