שאלה חשובה

EaSy B

New member
../images/Emo35.gifשאלה חשובה

יש לי שאלה לנשים בפורום בלי שום קשר לבטחון עצמי שלי שכרגע לא הכי גבוה בעולם אני נתקל יותר ויותר בידידות שלי שבתור כינוי קוראות לי מכוער עכשיו זה לא שאני נעלב כלכך !!!!! אבל אני לא מצליח כלכך להבין תשובות יתקבלו בברכה

Vdrums

New member
אני לא חושב שהן חושבות שאתה

מכוער, יש לי ידידה שגם קוראת לי ככה לפעמים אבל אני יודע שזה ממש לא קשור למראה שלי. מכוער יכול להיתפס גם בתור כינוי על משהו לא יפה שעשיצ ולא בהכרח למראה החיצוני. אל תיקח את זה קשה ואם זה מפריע לך, דבר איתן. שימצאו כינוי אחר. (אולי הן מתות עליך וקוראות לך ככה בכוונה, נשים, לך תבין אותם...)

עד כאן!

לך קודם תבין גברים! נשים, מי מבין אותם? חחח.. מצחיק? יותר מגוחך! לה לה לה

Vdrums

New member
שחר עניין ההבנה פועל בצורה דומה

לשני הכיוונים, אתן לא מבינות אותנו, אנחנו לא מבינים אתכן...

תאמין לי

שאם היית מכוער- אף אחת מהן לא הייתה מעיזה לקרוא לך מכוער. במיוחד עם הן ידידות שלך. אז אתה יכול להסתכל על זה בתור מחמאה.

EaSy B

New member
לא הבנתי ואני לא יבין אף פעם

אבל נשאל אותם ונראה מה הם אומרות

כל כך הרבה אתם לא יודעים...

ברוך הבא לך
קודם כל, בן אדם שאני אוהבת, נעלם הכיעור שבו מעיניי [באם היה לפני כן]. דבר שני, צדק תומר, נדמה לי, שאמר שזה כינוי להתנהגות מרושעת. כמו ידיד שלי שצוחק עליי על דברים מסויימים. ועוד דבר, לרוב, צדקו שוב בשרשור, לאלה שאני קוראת מכוערים, זו מחמאה...

טוב.....

אני לא אחזור על מה שנאמר כבר.. בנוגע לזה שהרגיעוו אותך וכול'ה וכול'ה.. רק אוסיף..שגם אם הן מתכוונות לזה..אז מה.. זה לא משנה מה חושבים עליך..זה חשוב מה שאתה חושב על עצמך.. ובגלל זה בקטע של הבטחון העצמי..אתה צריך לעשות משהו... הרי מה שאתה מקרין..זה גם מה שחושבים עליך..(:)

EaSy B

New member
קצת קשה לי עכשיו

אני אחרי קשר ששברו לי את הלב ועכשיו סוף סוף אי מתחיל להשתחרר את יודעת הזמן מרפא

אני מבינה...

אתה יודע משהו...:) קודם כל זה טוב..שאתה מודע לעצמך.. ושאתה לא מכניס את עצמך עוד יותר עמוק לבוץ.. ומנסה להשתחרר.. תשמע..נדוש אבל נכון..חיים רק פעם אחת.. ועדיף באמת באמת לחיות בהווה ולא בעבר.. (אני יודעת קל להגיד..קשה לעשות..אבל כשמכניסים לראש ..בסוף זה נכנס ללב) ואמרת משפט נכון..הזמן באמת מרפא..ובטוחה שירפא גם את העצבות.. תכניס לעצמך..שאחת עברת..ויש עוד הרבה יותר טובות בשבילך.. תזכור..שאף אחד בעולם הזה..לא שווה שתמעיט מערכך..אבל אף אחד!! (:)

shellush

New member
יש לי חברה יפה שאני תמיד

קוראת לה 'יא מכוערת' וזה בגלל שהיא כל-כך יפה (אל תנסו אפילו, היא נשואה
), ככה זה אצלי. אבל באופן פסיכולוגי הגיוני ש... אם הן באמת היו חושבות שאתה מכוער לא היו קוראות לך ככה אפילו לא בצחוק! ככה לי נראה.

למעלה