שאלה חשובה

בולט

New member
../images/Emo35.gifשאלה חשובה

בוקר טוב, לא בא לי לספר לאף אחד שהפסקתי גלולות (חוץ מלבעלי כמובן) אז אני חייבת את עזרתכן: הפסקתי לפני שבועיים וחצי, אני לוקחת חומצה פולית בערך חודשיים ומאז שהפסקתי עם הגלולות יש לי כאב עמום אבל די מציק בבטן תחתונה צד שמאל. חוץ מזה הרגשה כללית מוזרה וקצת כאב בחזה. מישהי חוותה את זה? זה קשור לשינויים הורמנליים בגלל הפסקת הגלולות? אולי זה פסיכולוגי??? מאד מודה לכן על העזרה.

אפרסקה

New member
קודם כל ברוכה הבאה! וקצת תשובות

אני אענה לך באופן כללי ובאופן ספציפי. באופן כללי כשמפסיקים גלולות הגוף קצת "משתגע" ולוקח לו קצת זמן להתרגל לשינוי ההורמונאלי. זה יכול לבוא לידי ביטוי בדרכים שונות שהבולטת בהן היא אי סדירות של המחזור. אם היה לך לפני הגלולות מחזור סדיר, אז סביר להניח שתוך כמה חודשים הוא יחזור לעצמו. אם המחזור מעולם לא היה סדיר, הוא גם כנראה ישאר כזה. זה יכול להיות מאוד מבלבל כשמנסים למצוא את ימי הביו., לכן אפשר להשתמש בערכות ביוץ (אבל זה די יקר) או בסימנים הטבעיים של הגוף (וראי במאמרי הפורום את המאמר שתרגמה מעין בר שנושא שמ"פ- שיטת מודעות לפוריות) כמו כן יכולים להופיע כאבי ראש, בטן, עצבנות ועוד כל מיני איכסים כאלה
וזה הכל טבעי ואין מה לדאוג. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם הרופא אם יש כאבים משמעותיים יותר שלא עוברים. באופן ספציפי למה ששאלת - אז קודם כל הכאבים שאת מתארת נשמעים לי שיכולים אולי להיות כאבי ביוץ, השאלה היא האם כבר היה לך מחזור מאז הביוץ? כי אם בערך שבועיים לאחר תחילת המחזור, זה יכול ליהות הגיוני. כמובן שישנה האופציה שאלו סימני הריון, ואני מאחלת לך מכל הלב שאכן זה כך. אם כי במידה שזה התחיל מרגע הפסקת הגלולות, יותר סביר שאלו פשוט מחושי הסתגלות של הגוף. אבל הלוואי ואני טועה
בכל מקרה מאחלת לך הרבה הצלחה!

אפרסקה

New member
התכוונתי לשאול האם היה מחזור מאז הפ

הפסקת הגלולות... סליחה טעיתי.

pandy

New member
היי, רציתי לשתף

ביום שישי הייתי ב- US זקיקים איך ייתכן שהיו זקיקים בשתי השחלות??? בימין 19 מ"מ ובשמאל 21 מ"מ??? הרופא אמר שלדעתו סופ"ש זה התאריך של הביוץ אני לחוצה נורא, זקוקה לעידוד תודה

pandy

New member
../images/Emo32.gifבטעות נכנסתי באמצע...

התכוונתי לשלוח מסר ואופס...

פּוֹנְג

New member
בהחלט יתכן, בעיקר אם את לוקחת

כדורים... בדרך כלל אמנם רק שחלה אחת מבייצת ובטח ובטח רק משחלה אחת יש זקיק מוביל, אבל אם אם עם כדורים (איקקלומין למשל) אז הוא גורם לריבוי זקיקים וליותר מאחד מוביל. אני מקווה שחגגתם בסוף השבוע

m i c h a l y

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אפרסקה שלנו העניקה לך תשובה כזו מלומדת
שאין לי מה להוסיף. מקווה שהכאבים יחלפו מהר ויגיעו במהרה שני הפסים. מיכל.

למעלה