פריוינד

• פותח הנושא nirz
  • פורסם בתאריך

nirz

New member
../images/Emo35.gif פריוינד

מי יודע איפה להשיג משקף גבוה לפריוינד? ומה בנוגע לספר של האופנוע?

zataomm

New member
משקף גבוה לפריווינד

לחברת גיבי יש שני סוגי משקפים גבוהים לפריווינד, אחד בינוני והשני יותר גבוה. יבואנית גיבי לארץ היא מטרו אך הם לא מייבאים את המשקפים בצורה סדירה וצריך לבקש במיוחד. כמו כן אתה יכול לנסות להשיג לעצמך אחד דרך האינטרנט. אופציה שניה היא ללכת לאחד מאנשי הפלסטיקה בארץ ולבקש שיגביהו לך את המשקף, המלצה שלי: ארז דרור יעשה את העבודה בצורה המקצועית ביותר ויש אפילו פרסום עליו במוטו מדריך האחרון. לי בפריווינד יש את המשקף הבינוני של גיבי (בעל האופנוע הקודם התקין אותו) אך הוא לא מספיק לי ואני מתכנן לקפוץ לארז שיבנה לי משקף על בסיס המשקף המקורי של הסוזוקי. הגובה שלי הוא כ- 1.90 ס"מ אז תעשה את החשבון בעצמך מה מתאים לך. ולסיום מבחינת עלויות ברור שהאופציה בייצור עצמי יותר זולה.

pap:-)

New member
משקף גבוה ? תסיים את העבודה.... ../images/Emo13.gif

ZATAOMM היתחלת תסיים מס´ הטלפון של ארז דרור וכתובת עם אפשר יהיו לעזר רב!
Pap חוץ מזה הכל בסדר ?

zataomm

New member
ארז דרור אומנויות (ל- pap)

הטלפון הוא: 036835053, והכתובת היא: התחיה 20 ת"א (מול מוטורד). אני כנראה אהיה שם ביום חמישי הזה (אי"ה). חוץ מזה לא רצית את המשקף התחליפי שלי? תרים טלפון: 026783882

zataomm

New member
למיטב ידיעתי

לפי מה שבדקתי, הן להיינס והן לקליימור אין ספר לסוזוקי XF. ראיתי שלהיינס אין ספר גם ל- DR, שכידוע חולק כמעט את אותו מנוע כמו ה- XF. אך ישנו ספר לסוזוקי XF שעולה משהו כמו 200-250 ש"ח. יתכן וניתן להזמין אותו דרך היבואן (אבניר 035158888) אם לא יעלה בידך להשיג אותו דרכם תגיד לי ואני אבדוק דרך אחרת.

nirz

New member
איפה הילד?

אולי אני כבר לא רואה כל כך טוב...אבל במקום שאליו שלחת אותי אין*אין ספר של פריוינד....

guysha

New member
XF650 ה- ../images/Emo63.gif

אם כוונתך לספר רכב שמגיע עם האופנוע, אני חושב שיש לי, אני זוכר שקיבלתי אותו יחד עם האופנוע, אי שם בשנת 98, אני מאמין שעדיין יש לי אותו, צור איתי קשר במייל, אם מעניין אותך

למעלה