על ביוץ ופרוגסטרון

גורבי

New member
../images/Emo35.gif על ביוץ ופרוגסטרון ../images/Emo35.gif

אז הבוקר עשיתי בדיקת דם לפרוג, שבוע (כנראה) אחרי הביוץ, וכבר יש תשובות בידי - לא להאמין... בסוף עוד יושב אמוני במערכת הרפואית. אבל זה שיש תשובות לא אומר כמובן שאני מבינה אותן
. מישהי יודעת מה מבשר ערך פרוגסטרון של 42.8, שישה ימים אחרי הביוץ? האחות אמרה לי לשאול את הרופאה שלי, אבל היא בחופש עד סוף החודש, ואיך תהיה לי סבלנות לחכות עד אז כשגם ככה אני כוססת ציפורניים בחיכייה לדברים אחרים? אני אשאל גם אצל האחיות הגדולות בפורום פוריות, ליתר ביטחון, ואעדכן אתכן אם יהיה לי מידע נוסף.

פּוֹנְג

New member
באחת מההודעות שהעתקתי לא מזמן

מפורום פיריון הגבר והאישה כתוב שמעל 45 אומר ביוץ תקין... הצעה שלי, אם את יכולה לעשות את הבדיקה שוב עוד ארבעה ימים (כמו שאמרה לי הרופאה) הכי טוב. אגב, לי הייתה תוצאה כזו ביום 25 למחזור והיום קבילתי תוצאה של 51.... ודווקא בשבוע האחרון הפסקנו אני והוא לפמפם כי הייתי בטוחה שהחודש הזה כבר לא יהיה ביוץ. אוף.

גורבי

New member
אם מעל 45 זה תקין,

אז מה אומר 42.8
? לפעמים נראה לי שאם הייתי יודעת קצת פחות, הייתי דואגת הרבה פחות. יכול באמת להיות שנבדקתי קצת מוקדם - האחות פשוט רצתה שאספיק לעשות את הבדיקה לפני החג. לעומת זאת, מישהי בפורום השכן אמרה לי שזה אומר שבהחלט היה ביוץ (הייתי שואלת גם בפורום 530, אבל אחרי ההתעלמות המהדהדת משאלתי הקודמת שם, לא בא לי).

פּוֹנְג

New member
ראיתי מה ענו לך שם - ושמחתי. ../images/Emo13.gif

אין לי מושג מעבר לזה... אגב, בפורום 530 הוא בסוף עונה
אחרי הכל, הוא דוקטור והוא עסוק יותר מאיתנו.

למעלה