עזרה

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo35.gifעזרה../images/Emo35.gif

יש לי תמונה -ראה תמונה מצורפת, אני רוצה לכתוב עליה "היומן של שקד בגודל גדול, ומתחת לזה בגודל יויתר קטן קטע מסויים(לצורך העניין הקטע הזה): הכל נרשם בתוך יומן,דפים של זמן הכל נרשם בתוך יומן,דפים של זכרונות הכל נרשם בתוך יומן,דפים של אכזבות הכל ארוז בתוך יומן,חיים שלמים לאחר מאמצים שאני ניסיתי באין ספור תוכנות, זה לא ממש הצליח לי,וכמו כן האפקט של הספר שהוא"נפתח ונסגר" נעלם. כנראה כתוצאה מכל השינויים. יש רעיונות,הצעות,פתרונות?! כלומר אני רוצה שעל התמונה הנ"ל יהיה כתוב כ"כותרת" היומן של שקד,ומתחת לזה הקטע המסויים..וכמומבן עם האפקט של הספר עצמו, זה אפשרי?
שקד מנהלת פורום 235

uri_a

New member
זו לא תמונה

אלא רצף של תמונות שמאוגדות יחד בתוך ה GIF אם יש את רצף התמונות אפשר לשלב על כל אחת מהן את הכיתוב הרצוי, ואז לאגד מחדש בanimated gif

flashdani21

New member
די פשוט

את צריכה להכניס את התמונה שלך ל Adobe ImageReady שם תראי את כל הפריימים של התמונה הזאת שם גם תוכלי להכניס את מה שאת רוצה לכתוב ואפילו לשנות את הצבע של הספר ועוד מליון דברים... בהצלחה

uri_a

New member
נכון מאוד...

וכדי לא "להפחיד" יותר מדי.. image ready היא תכנה שמותקנת בחבילה של פוטושופ... זה יראה ככה:

noa_f

New member
ואם אין לך פוטושופ

כל תוכנה לאנימצית גיפ תעשה את זה: אני זוכרת במעומעם כמה שמות: gif animator gif construction כנסי ל- download.com ותערכי חיפוש על GIF ANIMATION

למעלה