סנכרון עם google calendar

העדשים

New member
../images/Emo35.gif סנכרון עם google calendar

שלום לכולם איפה אפשר למצוא הסבר על סנכרון האנדרואיד מול היומן של גוגל. חלק מהדברים עוברים וחלק לא. לא מצאתי שום קשר בין הדברים: קורה לחלק מהדברים שעידכנתי במכשיר (חלק עוברים למחשב וחלק לא), קורה לחלק מאלו שעדכנתי במחשב, קורה ביומן שלי וביומן אחר (שאני מנהלת תחת אימייל אחר), קורה לחלק מההודעות עם תזכורות ו/או מוזמנים ... בקיצור - לא מצאתי שום חתך עקבי. מה קורה עם אירוע שהכנסתי ואח"כ שיניתי תאריך או שעה וכד'? - חלק 'זזים' וחלק לא. אודה לכל הסבר או הפניה. תודה וחג שמח

פגית

New member
מוזר

אגב, שווה לכתוב גם את סוג המכשיר, לא כולם זוכרים כמוני
... בדקת שכל היומנים שלך מסונכרנים ובמקביל שאת מציגה את כולם במכשיר? את עובדת עם תוכנת יומן מובנת או אפליקציה? איזו אפליקציה?.. אצלי(SGS) זה עובד חלק.. חג שמח

העדשים

New member
צודקת - HTC לג'נד

אני עובדת עם business calendar אבל לפני שכתבתי את ההודעה בדקתי ביומן המובנה ואותו הדבר.

העדשים

New member
ניסיתי - חלק התעדכן וחלק לא. שיחקתי עם

זה עוד קצת (למשל לנסות לסנכרן מתוך תצוגת חודש או תצוגת סדר יום וכו'). משהו התעדכן בסוף אבל לא כ"כ מבינה למה חלק כן וחלק לו. לפחות לגבי אירוע אחד - לא נגעתי בו שבפעם הרביעית או החמישית הוא התעדכן לנייד. איך זה עובד באופן עקרוני? מה קורה עם אירועים שאני רושמת במחשב? מה עם אירועים שאני רושמת בנייד? מה עם אירוע שאני רושמת במקום אחד אבל אח"כ מעדכנת שמקום אחר (למשל מכניסה אירוע במחשב, מצליחה לנסכרן אותו לנייד ואח"כ משנה תאריך בנייד ומסנכרנת שוב?)

שלוקמן

New member
כל אירוע

שאת מעדכת מתעדכן מול השרת של גוגל ולא משנה על איזה פלטפורמה (,טבלת,,תקשורתן - סמרטפון , pc)

העדשים

New member
תודה. לפי מה הוא קובע מה 'הנכון'? לפי השינוי

האחרון שבוצע (מבחינה כרונולוגית)?

שלוקמן

New member
ההגדרה

סנכרון מתייחס לשני נושאים שונים אך קשורים: סנכרון תהליכים (תזמון) וסנכרון נתונים (תיאום). סנכרון תהליכים מתייחס לרעיון שלמספר תהליכים קיימת נקודה משותפת בה הם חוברים יחדיו או נפגשים כדי ליישם סדר פעולות מסוים. סנכרון נתונים מתייחס לרעיון של שמירת מספר עותקים של מבנה נתונים כך שיהיו עקביים זה לזה, או כדי לשמור על אמינות הנתונים. סנכרון תהליכים משמש רבות למטרת סנכרון נתונים. (ויקפדיה) הסבר ממש טוב אם לא הבנת אני יפשט את זה...

העדשים

New member
אם הבנתי נכון, אז הסנכרון במכשיר שלי - דפוק!

אחרת אני לא יכולה להבין איך אחרי פעולת סינכרון, הנתונים במחשב ובנייד לא זהים. אם לא הבנתי - אשמח להסבר פשוט. תודה

Zמבוש

New member
אני עובד עם הקלנדר המובנה

והוא מסתכרן היטב מול הגוגל HTC DESIRE Z

binon

New member
אפליקציה מובנית במיילסטון

אנדרואיד 2.2.1 לא נתקלתי אף פעם בבעיה. זה רום מקורי של חברה סלולרית או שזה רום אחר?

העדשים

New member
קניתי בחנות פרטית אבל נראה לי שזה רום של

סלקום - לפחות זה צה שמופיע על הצג

nwperson

New member
היה לי משהו דומה..

ואז גיליתי שבאפשרויות של התוכנה יש בעצם 2 יומנים. אחד של גוגל ואחד "מקומי", של התוכנה. היומן מציג את שני היומנים אבל למעשה הם אף פעם לא היו מסתנכרנים אל מול גוגל. מה שעשיתי היה לבטל את הצגת היומן המקומי ולהעביר את ברירת המחדל לגוגל ככה שאוכל לראות ולהתעסק רק אותו. מאז הכל בסדר.

העדשים

New member
גם זה היה לי - פעמיים "היומן שלי". אבל כאן יש

בעיה שחלק מתעדכן וחלק לא. לפני שבועיים פתאום כל היומן התרוקן ואז סינכרנתי שוב והיסתדר - אבל רק חלקית.

למעלה