סוד כמוס

דRדכוסי

New member
../images/Emo35.gifסוד כמוס

ה"זכרון" היפה ביותר המעטר את ספר הזכרונות של איה, נכתב על ידי חברתה הנאמנה שולה. קצהו הימני התחתון מקופל למשולש ובו סוד כמוס... דף הזכרונות נראה לאחר הקיפול כמחומש שמימדיו הם: 13, 19, 20, 25, 31 (לאו דווקא לפי הסדר) מהו היקפו של הסוד??

orioriori

New member
מכיר את החידה...

ומכיוון שאני ופיתגורס לא מסתדרים כל כך ביחד.. אני מעדיף לוותר.

Fingertip

New member
זה לא פייר סתם להעתיק חידות!

כלומר, זה הורס את כל הכיף... החידה צריכה לבוא פעם ב-, כמו ממתק. אם מביאים את זה בכמויות, אז זה די הורס את הכיף. וסתם להעתיק? זה אפילו יותר גרוע. כל הרעיון זה ששמעת ממישהו, ניסית לפתור. הצלחת/נכנעת ואז אתה מעביר את זה הלאה. אחרי הכל, אם סתם היינו מעוניינים בכמות של חידות, היינו קוראים את הספרים הללו, לא? אהד.

דRדכוסי

New member
אתה תתרגל

א) אתה תתרגל שמידי פעם מביאים פה 4-5 חידות באותו זמן ב) מה זה משנה, אם החידות מועתקות או לא חידה זו חידה אתה אולי לא יודע אבל הרבה חידות פה מועתקות מהאתרים/ספרים וכו´

Fingertip

New member
לא מסכים

4-5 חידות זה בסדר, אבל סתם להעתיק אותם מתוך ספר? אם הייתי רוצה מקבץ חידות, הייתי הולך וקונה ספר חידות. חיבור לאינטרנט זה טיפה יותר יקר... אחד הדברים הכיפים בחידות זה הסיטואציה שבה חדים אותה. למשל, יושבים ביחד באיזו חתונה, ומשעמם פחד, ואז מישהו מביא לך חידה שעושה לך את כל הערב. חידות כאלה כיף לפתור. חידות שפשוט מישהו העתיק מתוך ספר... ובכן, אז מה ההבדל בין לפתור את החידה הזו או איזה תרגיל מתוך שיעורי בית של מישהו בפורום לימודים? אהד.

דRדכוסי

New member
...

אבל אם תרצה או לא תרצה גם החידות שאנשים אחרים מספרים לך ואתה מעביר אותן לפורום (חידות שאתה לא לוקח מספר) מופיעות בסופו של דבר באיזהשהו אתר/ספר וכו´ ככה שזה ממש לא משנה מאיפה אתה לוקח את החידה (חבר/ספר/אתר וכו´)

Fingertip

New member
זה עדיין לא משנה כלום...

למה אנשים הולכים לראות סרטים שמבוססים על ספרים? (למשל, שר הטבעות...) אם זה בגלל שאין להם זמן לקרוא את הספר, אז הרי מספיק שמישהו יקליט את זה על קלטת, והם יקשיבו. לא, הסיבה היא שהבמאי של הסרט גם מוסיף משהו מעצמו. אז מה אם כל העלילה כבר כתובה 30 שנה, מישהו השקיע בזה זמן ומחשבה, והתוצאה גם יצאה די משובחת. אותו הדבר עם חידות. אהד.

למעלה