סגירת מעגל

m e r a v i 1

New member
../images/Emo35.gifסגירת מעגל

אני לא יודעת האם השאלה שלי מתאימה לפורום הזה, אני מקווה שכן אז ככה איך אפשר לסגור מעגל עם אדם מהעבר (אין אפשרות לראות אותו או לשוחח איתו) האם נעזרים בדמיון מודרך, אם כן אז איך זה נעשה אני מרגישה שחוסר סגירת המעגל משפיע עלי עדיין למרות שעבר הרבה זמן אנא תשובתכם

ברוך בואך מירבי 1 ../images/Emo24.gif

סגירת מעגלים: ראשית מנסים לשכוח אותו. אם לא הולך מדליקים נר מתבוננים בנר ומנקים את המחשבות הטורדניות. מדמינים את הקשר בינכם כאילו שניכם מחוברים בחוט. לוקחים מספריים דימיוניות וחותכים את החוט. אם לא תעלי אותו בזכרונך הוא לא יעלה. אם הוא לא יעלה, הוא ישכח לנצח נצחים. בהצלחה

sigay

New member
אצלי...

זה לא עובד. כל הטכניקות שמנסות להשכיח אותו, לסגור, לחתוך... המיינד שלי חזק ומתוחכם מהן, וטורדני להחריד. אז למדתי לא ללכת נגד המחשבות, אלא איתן...יד ביד. נותנת להן מקום - מתוך מודעות, חושבת עליו ביודעי שלא אוכל כרגע שלא לחשוב עליו. ואל כל מחשבה עליו אני נושמת באופן מודע. נושמת הרבה. דרך הנשימה מכניסה את האור לתוך המחשבה, לתשוקה , לכמיהה, לגעגוע. מזכירה לעצמי שוב ושוב את שאני יודעת: שבחרתי בדרך האור, בחרתי בהתפתחות, בחרתי לשנות דפוסים עמוקים. הימים הראשונים מאד אינטנסיביים - התחושה היא של מאבק פנימי בין הדפוס הישן שמנסה בכוח להשאר לבין הבחירה החדשה שמתעוררת ומוכנה להתבסס. לנשום לנשום לנשום....אחרי כמה ימים כאלה אני כבר במקום אחר. בהצלחה. סיגאי.

ברוך בואך סיגל../images/Emo24.gif

רציתי רק להזכיר שלכל אחד יש את דרך ההתמודדות שלו. זכות הבחירה תהיה תמיד עם האדם. לאחד הטכניקה עובדת אצל השני לא. יחד עם זאת כדאי לנו לדעת שישנן אין ספור טכניקות להשגת אותה מטרה. השורה התחתונה היא החשובה ביותר- התוצאה. אז בהצלחה לכולנו

sigay

New member
שלומיכל../images/Emo39.gif

תודה על ברכתך וקבלת הפנים האישית. עברתי במקרה ונעים פה, חמים
. אפשר להשאר עוד קצת?

|את מוזמנת להשאר כאן יותר מרגע../images/Emo48.gif

אני יכולה גם להציע לך או אולי משקה אחר כמו:
סתם גשום בחוץ וסביר להניח שתמיד בבית יותר חם. אז שתפי אותנו בתובנות המדהימות שלך. להשתמע

sigay

New member
../images/Emo141.gifתודה ../images/Emo141.gif

כוס
אדום לפני השינה תעזור לי להגוג קצת בלילה... הגיגים ותובנות מדהימות כמובן
לילה גשום ומקסים sigay

למעלה