נרות הופי?

../images/Emo35.gifנרות הופי?

שלום לכולם. רציתי לדעת קצת יותר על הנרות האלו. האם הם משמשים רק לבעיות אוזניים? מתי הם יעילים? מתי אסור להשתמש בהם? וכול דבר אחר שתוכלו לספר לי. תודה, שלכם,

נרות הופי

הם טובות לטיפול בבעיות אוזניים וכל המערכות העליונות של הגוף (אף-אוזן-גרון) ... זה מה שהגיע למערב. נרות הופי טובות לכל טיפול של איזון אנרגטי ... רק תוסיפי את ההתכוונות הנכונה לטיפול עם נרות הופי ותראי את התוצאות

yoelnd

New member
אופי עם הופי

מצ"ב לך קישור לנושא: http://www.labriut.co.il/article.asp?subname=64 (לבריאות) לידיעתך!

קרן,

שבוע טוב.. לנרות הופי יש הצלחות מעולות בכל הקשור בנוזלים תקועים באף אוזניים ויתרונם הגדול הוא בטיפול ילדים . עם זאת יש לי בעיה עם השימוש הנפוץ שנעשה איתם ע"י כל מטפל שקרא באינטרנט או צפה במטפל אחר שטיפל. אם את רוצה ברצינות להשתלם על נרות הופי (ושילוב עם שמנים שממש מקפיץ את הצלחות הטיפול) הייתי ממליצה לך לפנות לשלוס ( אם את זקוקה למס´ טל העביר לך). לילה טוב יעל

תודה על התשובות.

אולי תוכלו להסביר לי איך זה בדיוק עובד? ואיך זה עובד במישור האנרגתי? מתי אסור ולא מומלץ להשתמש בהם? תודה רבה.

נר הופי

הנר עשוי מבד חלול שהוטבל בשעוה ושמנים ארומתיים. כאשר מכניסים את הנר ל אוזן ומדליקים את קצה הנר נוצר ואקום המושך את הדונג והנוזלים שהצטברו . הנר המובא פה לדוגמא הינו בגודל של ילדים אבל יש כמובן גדלים וסוגים שונים. מקוה שקיבלת מושג.. יעל

למעלה