נני??

מומייגי

New member
../images/Emo35.gifנני??

מי יודע למה להרבה נינג'ות בנארוטו יש תחבושות גם כשלא כואב להם?? הם לובשים את זה כי זה מונע זעזועים? כי זה מגן עליהם? או סתם כי זה סקסי??

dndboy

New member
../images/Emo103.gifזה תחבושת עם משקל כדי לפצות

על התיק עם הקונאים/שוריקאנים/תגים מתפוצצים שעל הרגל השניה ^^

שאלה טובה..

נראה לי הם סתם עושים פוזות .. ממתי תחבושת מונעת זעזועים ??? או .. מה סקסי בתחבושת??? זה נראה כמו מומיה..

Bakura

New member
../images/Emo96.gif XD

אולי הם סתם היפוכונדרים? @@ וזה שומר עליהם מחיידקים או משו? :X ... אני עדין חושבת שזה שיקסי ^-^

shadow XD

New member
זה מגן עליהם מפצעים...

כמו רוק לי שמשתמש הרבה באגרופים ואכלה התחבושות מגנות על היידים שלו מלהיפצע עוד יותר ממה שהם כבר פצועות

dndboy

New member
../images/Emo103.gifשניה... אחרי שראיתי את הפרק

האחרון נזכרתי שיש להם כמה סוגי תחבושות... יש תחבושות ליד הנעליים שסוגרות את המכנסיים למניעת חיכוך ולשיפור האווירודינמיקה.. יש תחבושות ליד הברך שקשור אליהן תיק.. ויש תחבושות גם ליד הברך אבל בלי כלום שהן תחבושות כבדות שמפצות על המשקל של התיק ברגל השניה... ובקשר לתחבושות של רוק לי, הן לא מגנות עליו כשהו מרביץ הן חלק מטכניקת הלוטוס שלו

אז למה

סאסקה מוסיף תחבושות אחרי שהוא עושה דיגי'גדל ? קודם לא היו לו ואחרי האימונים עם קאקאשי יש לו אז מה הקטע? זה בגלל שהוא מחכה את לוק אי ?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifסאסקה עבד על מהירות עם

קאקאשי יכול להיות שהיתה לו בעיה ורגל אחת היתה יותר מהירה אז כדי לפצות על זה הוא שם עליה תחבושת כבדה ובמקרה הספציפי הזה באמת יכול להיות שסאסקה היה פצוע כי כמו שנאמר הוא חזר מאימונים מפרכים עם קאקאשי

תרוץ קלוש ביותר !

עיצוב דמויות ?! מפיקי הסידרה- כן אני חושב שהוא יהיה חמוד ורומנטי לא בעצם יש לי רעיון יותר טוב הוא ילבש המון תחבושות !!!!! מווווהאהאהההההההאא !!! אני לא קונה את זה !
אני צרייכה תשובות ומהר
!

למעלה