משכנתאות

• פותח הנושא avhen
  • פורסם בתאריך

avhen

New member
../images/Emo35.gifמשכנתאות

שלום לבאי הפורום ולמנהליו ! הייתי מעוניין לדעת כיצד מחשבים את החזרי המשכנתא . אני יודע שיש טבלה (שפריצר) לדוגמא: אם אנחנו לוקחים משנתא של 100,000 $ לא כולל זכאות ל10 שנים בריבית קבועה של 5% לצורך העיניין . כיצד אני מחזיר את הריבית, הקרן, או את שנהם יחד ? ( מסלול רגיל לא צמוד לכלום רק החזר ! ) בתודה מראש !

בדיוק נכנסתי לשאול שאלות על משכנתא

אז לשאלתך בכל אתרי הבנקים יש מחשבון שבו את מכניסה את הריבית,הסכום ואת השנים והוא מחשב לך החזר חודשי. יש אתר מצורף שנותן לך את לוח שפיצר עבור הנתונים האלה. עבור הלוואה של 450,000 שקל (~$100,000) ל 25 שנה בריבית שציינת ההחזר הוא 2630 שקל.

שאלות משכנתא-אשמח לתגובות מפורום

האם הריבית על החזר קבוע או החזר קרן קבוע הוא אותו ריבית? בדר"כ שמדברים על משכנתאות יש הרגשה שמדברים על החזר קבוע ולא החזר יורד (החזר קרן קבוע). מה הסיבה לכך? מה היתרונות לכל אחד מהמסלולים והאם ניתן לקבל משכנתא יורדת? מה הם ההוצאות סביב לקיחת המשכנתא ועל מה ניתן להתווכח מול הבנק? שמעתי כי הריבית על הלוואת הזכאות גבוהה יותר מריבית שנותן הבנק, למה עדיין כדי לקחת את הלוואת הזכאות? אשמח אם אנשי הפורום יוכלו לענות לי על השאלות. תודה מראש.

ישנה דרך פשוטה

להיכנס לאחד מיהמחשבוני משכנתא .נימצאים כימעט בכול אתר בנק או דרך מנוע חיפוש . כמו כן ההחזר תלויי במיספר גורמים כגון הון התחלתי וכ"ו

למעלה