משהו מגניף...

Bishnet

New member
../images/Emo35.gif משהו מגניף...

זה לא חידה, אבל זה גם מגניף. עקבו אחרי ההוראות: 1. בחרו מספר תלת סיפרתי (דוגמא: 254) 2. העתיקו את אותו מספר בכדי לקבל מספר עם 6 ספרות (דוגמא: 254254) 3. חלקו את המספר ב - 7 4. חלקו את המספר ב - 11 5. חלקו את המספר ב - 13 6. המספר שהתקבל הוא המספר שבחרתם!!!

../images/Emo45.gif

אגב, ברוך הבא לפורום
אני מקווה לראות אותך פה כמה שיותר, מפרסם חידות ומנסה לפתור ...

Bishnet

New member
אין לי מושג איך להסביר את זה...

שאלתי את המורה שלי למתמטיקה, והוא סתם סיבך אותי... זה משהו מתוחכם לאללה...

n u t

New member
../images/Emo62.gif למרות שלא יודעת אם צריך...

אבל יש לזה הסבר... לא זוכרת אם זה היה בפורום כבר, אבל יש סיכוי כזה... הרי אם מעתיקים את המספר שבחרנו מיד לאחר המספר עצמו, מקבלים מספר שגדול בדיוק פי 1001 מהמספר הנבחר (לדוגמא מספר XYZ: XYZ000+XYZ) נוסף על זה 7*11*13=1001 גם כן...

דRדכוסי

New member
../images/Emo127.gif, הסבר מדוייק ../images/Emo8.gif

מכיר את זה, סיפרו לי לפני שבוע

דRדכוסי

New member
../images/Emo35.gif עוד משהו בסגנון

1)בחרו מספר שמתחלק ב9 בעל כמה ספרות שתרצו(אל תבחרו את 333 כי איתו אני אדגים מה צריך לעשות) 2)חברו את סכום ספרותיו (יעני 3+3+3) 3)אם בשלב 2 יצא לכם מספר דו ספרתי חזרו על תהליך 2 שוב 4)הוסיפו 145 5)החסירו 99 6)החסירו עוד 33 7)החסירו 13 יצא לכם 9? איך תסבירו את זה?

swift173

New member
חחחחחחחחחחחח

אתה מחבר ותמיד תגיע לתשע ואז אתה מוסיף 145 ומחסיר 145.......

דRדכוסי

New member
../images/Emo35.gifועוד משהו בסגנון

תבחרו את המספר 1 תוסיפו 5 תחסירו 3 תחסירו 2 נכון יצא 1? איך ידעתי את זה?

2_be

New member
ועוד משהו יפה..

מכייון שבד"כ עד שאני מגיעה לפה לא נשארות לי חידות לפתור.. אז הנה משהו חביב
אם אתם רוצים להפתיע מישהו ולדעת את גילו, זאת הדרך: 1. בחרו מספר. 2. הכפילו אותו ב- 2. 3. הוסיפו 5. 4. הכפילו ב- 50. 5. אם כבר היה לכם יומולדת השנה הוסיפו 1752 אם עוד לא היה הוסיפו 1751 . 6. מהתוצאה הורידו את שנת לידתכם (4 ספרות x x 19 ). כעת תקבלו מספר בו 2 הספרות האחרונות מימין הן הגיל והספרה/ות מצד שמאל - המספר שבחרתם…

למעלה