מי זה שמסוגל לדפוק לנו ברז בחום הכי גדול?
S swirrrly New member 8/12/02 #5 אבל זה כל כך מסתדר ../images/Emo118.gif יפה! לדפוק ברז=לדפוק ברז=/ בחום הכי גדול=שריפה זה יעני אומרים: "מי החוצפן שמעז לדפוק ברז, יש עכשיו שריפה, אנחנו זקוקים לו!!!"
אבל זה כל כך מסתדר ../images/Emo118.gif יפה! לדפוק ברז=לדפוק ברז=/ בחום הכי גדול=שריפה זה יעני אומרים: "מי החוצפן שמעז לדפוק ברז, יש עכשיו שריפה, אנחנו זקוקים לו!!!"
A and§torm§ New member 8/12/02 #7 אין לי מושג.... החום הכי גדול = שרב לדפוק ברז = להבריז מכאן נובע....שום דבר! אולי רב?
A and§torm§ New member 8/12/02 #16 עזבי...אני מקרה אבוד! סתםםםם אני שומרת כוחות לתחרות! (אז זהו שלא...) אין לי חשק לחשוב...אני מרגישה כמו אחרי מבחן ע-נ-ק בביולוגיה, מתמטיקה או כל מקצוע אחר! שהראש כאילו נפוח וכבד מרוב מחשבה... ובכלל סיימתי ביצפר, המבחן האחרון שעשיתי היה לפני חצי שנה בערך! (כיף לי) בעעעעעעעעעעע
עזבי...אני מקרה אבוד! סתםםםם אני שומרת כוחות לתחרות! (אז זהו שלא...) אין לי חשק לחשוב...אני מרגישה כמו אחרי מבחן ע-נ-ק בביולוגיה, מתמטיקה או כל מקצוע אחר! שהראש כאילו נפוח וכבד מרוב מחשבה... ובכלל סיימתי ביצפר, המבחן האחרון שעשיתי היה לפני חצי שנה בערך! (כיף לי) בעעעעעעעעעעע
ג גאדמט New member 8/12/02 #10 ... האחות שתקועה שעה במקלחת..? או לחילופין.. מציפה את האמבטיה.. (אל תשאלו איך..)