מחפשים עבודה ודרושים

tygger

New member
חיפוש עבודה ../images/Emo13.gif

שלום לכולם, שמי ענבל אני בוגרת האקדמיה בי-ם, מלמדת בלט קלאסי וג'אז מחפשת עבודה באזור כרמיאל והקריות. בעלת רכב. יצירת קשר: 054-4267962 מייל: [email protected]|הדגש

mayavardi21

New member
חיפוש עבודה../images/Emo13.gif

שלום שמי מאיה ואני בוגרת סמינר הקיבוצים במסלול למחול ומורה לבלט ולג'אז. מחפשת עבודה בתחום לשנה הבאה. ניתן ליצור קשר במייל [email protected] תודה

רקדנית1

New member
חיפוש עבודה

שלום, אני מדריכת מחול-אירובי בוגרת וינגייט. מעבירה את השיעורים: אירובי דאנס, אירובי מדרגה, עיצוב וחיטוב הגוף,שיעורי בטן-ישבן-ירכיים ושיעורי מתיחות. מעוניינת לעבוד בתחומים הנ"ל. אשמח לשלוח קו"ח. ניתן ליצור איתי קשר בדוא"ל: [email protected]

דרושים מורים למחול

לסטדיו בצפון ת"א דרושים מורים לגיל הרך ולברייקדאנס ניתן לשלוח קו"ח מסודרים לנעמי [email protected] תודה ושנה טובה!

oranit1971

New member
מדריכה למחול יצירתי

אני רכזת חוגים במתנ"ס קרית משה ברחובות, מחפשת מדריכה למחול יצירתי לשנה הבאה. דחוף לפלא: 050-4681166

Ellaz1

New member
לכל אוהבי הריקוד - הצטרפו אלינו לפלאשמוב הבא!

דרושים אוהבי ריקוד (לאו דווקא רקדנים) המעוניינים להשתתף בפלאש מוב (ריקוד המוני) שיערך במס' מקומות, במרכז הארץ. לימוד הריקוד יערך בחולון, בימים הקרובים! אם אתם מעוניינים - לרקוד איתנו ריקוד חדש ומהנה - צרו קשר עוד היום! אל תפספסו, חוויה אמיתית! 054-5418819 או במייל [email protected]

liorlilach

New member
דרושים רקדנים ורקדניות היפ הופ וברייקדאנס

לעבודה באירועים פרטיים ובהפקות שונות בחברה צעירה ודינמית במרכז תל אביב רקדני היפ הופ וברייקדאנס בעלי יכולת טכנית גבוהה,אחרי צבא ,מאזור המרכז, מראה נאה, לשלוח קורות חיים למייל+ תמונת גוף ופנים [email protected]

למעלה