מה עושים?

האפי לי

New member
עד כמה שאני יודעת

אם כלב הוחזר לצב"ח האפשרויות הן שאימצו אותו שוב, שהוא הומת או שבכל מקרה למשפחה שהחזירה כלב לא יחזירו אותו גם תמורת הרבה כסף בנוסף אני שמחה שאתה הצלחת לתקן את ההורים שלך ואת בת זוגתך והשארת חיית מחמד בבית, אבל לצערי העולם לא כזה- כל שני וחמישי אני שומעת על ילד שלהורים שלו לא היתה ברירה והוא נורא עצוב ונורא רוצה חזרה את הכלב, בסוף מביאים לו עוד אחד כדי שיהיה את מי לזרוק מהבית אחרי כמה חודשים וזה כל כך מכעיס ומרגיז, זה כל כך מכעיס שאנשים בועטים כלב ממכונית, שהם חושבים שלהשאיר כלב ליד מפעל ליד כביש ראשי זה בסדר, שאם הכלב משיר שיער אז זה תירוץ לפגוע בו נפשית- מי הטיפש שלא יודע שחיות משירות שיער?! ובכל זאת זה אחד התירוצים הכי נפוצים.. כל אחד שאני מציעה לו את הזאב בן שנה אומר לי שהוא מעדיף גור ואז אני שומעת על אנשים שהגור הרס להם את הבית והם "היו חייבים" למסור אותו אני מצטערת שהייתי אנטיפתית קצת בהודעה, אני פשוט לא מאמינה שפתרון נכון הוא לחפש מוצא להחזרת הכלב למקום שממנו הוא יזרק שוב. ההבדל בין ההורים שלך להורים של דנה- ששלך איימו והצלחת לפתור את זה, ההורים שלה לקחו את הכלב והחזירו אותו, הם יעשו את זה שוב ושוב ושוב וזה לא צריך להיות ככה

סיוני17

New member
צודקת בהחלט...

אני א מבינה אנשים כאלה.. הייתה לי חברה שהיה לה כלב ממי מתוק ואימא שלה לא הסתדרה איתו והם זרקו אותו..זה הכעיס אותי נורא.. ולא תגידי שמו אותו בצער בעלי חיים,נטשו אותו ליד הים.. לשרוד הוא בטח לא שרד כי הוא היה גור.. זה כל כך הכעיס אותי.. הייתי בת 13 כשהיאו לי את ניקי וזה היה ברור לי לחלוטין שמהרגע שיש לי כלב היא חלק מהמשפחה והיו לנו זמנים שההורים נשברו כי היא עשתה המון נזק אבל אני לא הסכמתי כי ניקי יוצאת מהבית רק איתי...אז אין להם ברירה אם הכלבה הולכת אני הולכת איתה... אני לא יכולה לתאר כמה אני אוהבת אותה וזה כזה מרגיז אנשים שמתייחסים לכלבים אילו הם צעצוע שאפשר לקחת לתקופת ניסיון ולהחזיר... כמו שלא נותנים ילד לאימוץ לניסיון ככה לא נותנים כלב..זה יצור חי לא איזה בובה.. וכמה חבל שבארץ שלנו כ"כ הרבה כלבים ננטשים. אני כבר לא סופרת כמה פעמים ראיתי כלבים-גורים שרק נולדו בקופסאות קרטון או קשורים לעמוד.. אכזריות בפירוש אכזריות..

למעלה