להתעורר פה מי מכיר מילים שיש בתוכן את המילה: אור מה שתכתבו בטוח נכון אז בלי
O ofir809 New member 30/11/02 #1 ../images/Emo35.gifלהתעורר פה מי מכיר מילים שיש בתוכן את המילה: אור מה שתכתבו בטוח נכון אז בלי
M man in heaven New member 30/11/02 #4 עוד.. אורבני אורגן אורגנית אורגניזם אוראלי אוריש (מה קרה? אני אוריש לך את הספר הזה !) אורקולי (טוב זה אולי 2 מילים...)
עוד.. אורבני אורגן אורגנית אורגניזם אוראלי אוריש (מה קרה? אני אוריש לך את הספר הזה !) אורקולי (טוב זה אולי 2 מילים...)
O ofir809 New member 30/11/02 #6 לא חוכמה לפתוח ת´מילון ב- אור... תחשוב גם מילים שיש בהם את המילה אור באמצע....
M man in heaven New member 30/11/02 #10 לא פתחתי מילון! וחבל, כי יש הרבה מילים שמתחילות באור.... אבל אם לא, אז... מאורה מאורגן מאורס מאורע (גם אחותי לאצ´ עזרה, אני חייב לה את הקרדיט...)
לא פתחתי מילון! וחבל, כי יש הרבה מילים שמתחילות באור.... אבל אם לא, אז... מאורה מאורגן מאורס מאורע (גם אחותי לאצ´ עזרה, אני חייב לה את הקרדיט...)
O ofir809 New member 30/11/02 #7 ../images/Emo35.gif ואפשר גם שירים שיש בהם את המילה אור. (ננצל את זה לשרשור) אני מתחיל: "באנו חושך לגרש, בידינו אור ואש..."
../images/Emo35.gif ואפשר גם שירים שיש בהם את המילה אור. (ננצל את זה לשרשור) אני מתחיל: "באנו חושך לגרש, בידינו אור ואש..."
M man in heaven New member 30/11/02 #11 הממ.. "אור עולה בבוקר לה לה לה...." "בתוך מקדש בלי אור מתפלל... למעלה ת´שחור אני שואל" -תאורה -יאור
M MrJacKasS New member 30/11/02 #17 וגם.. "יש בי אור, עולה עד אור הבוקר..." אייל גולן - חולה על כדורגל
ד דRדכוסי New member 30/11/02 #8 ../images/Emo62.gif אור באמצע מילה מאורגן נ.ב אור זו מילה יפה (וזה במקרה גם השם שלי)
פגעסוס Well-known member 30/11/02 #16 אור../images/Emo62.gif... ../images/Emo26.gif אורלוגין אורן אורחה (על משקל אורחת גמלים) אורח נאור יאור ביאור אורבני אורורה
אור../images/Emo62.gif... ../images/Emo26.gif אורלוגין אורן אורחה (על משקל אורחת גמלים) אורח נאור יאור ביאור אורבני אורורה