יש לי שאלונת ( Version 2)

• פותח הנושא EIYO
  • פורסם בתאריך

EIYO

New member
מישהו מוכן לעשות סדר ?

יש 3 אפיזודות ראשונות: אימת הפנטום מתקפת המשובטים סיט משהו (?) אפיזודות 4-6: (לא זוכר את השם השלישי) : האימפריה מכה שנית, שובו של הג'די בקיצור לא משנה, נהיה לי קצת סלט בשמות ובסדר, מישהו מוכן לסדר לי את הענינים? אני אשמח אם למישהו יש איזה קובץ שמסביר בקצרה לגבי כל אפיזודה מה קורה שם תודה מראש

הגששית

New member
שאלה בקשר למלחמת הכוכבים:

למישהו יש מושג על במאי מפורסם שתרם את קולו ודיבב את אחת מהדמויות באחד מהסרטים של מלחמת הכוכבים

emh

Member
נו טוב.. בקיצור....

פרק 1: אימת הפנטום שני אבירי ג'די נשלחים לכוכב נאבו על מנת לנהל משא ומתן ולמנוע מלחמה כשהם נדחים, הם אוספים את ג'אר ג'אר בינקס שמוביל אותם למושבה התת-מימית ומשם מגורשים דרך ליבת הכוכב, הם מצילים את המלכה אמידלה ועוזבים את נאבו אך נאלצים לנחות בכוכב טאטואין שם הם אוספים את אנאקין סקייווקר שעתיד להיות דארת' ווידר. בהמשך היה מירוץ פודים מרשים, וקרב רובוטים נגד הגזע של ג'אר ג'אר בינקס, שנגמר כאשר אנאקין בטעות הפציץ את החללית המרכזית. פרק 2: מתקפת המשובטים אובי וואן ואנאקין נקראים להגן על הסנטורית אמידלה בעקבות נסיונות חיסול הם מתחילים בחקירה לאיתור שולח המתנקש, ומתפצלים כאשר אנאקין מלווה אותה לביתה בנאבו ואובי-וואן מאתר ומגיע לכוכב שבו מייצרים לוחמים משובטים ושם הוא פוגש את ג'נגו פאט. אנאקין לוקח את פדמה-אמידלה לטאטואין על-מנת להציל את אימו אך מגיע מאוחר מדי ולכן הורג את השבט שחטף אותה. אובי-וואן עוקב אחרי ג'נגו-פאט ונלכד שם ע"י טיראנוס, אנאקין ופדמה מגיעים להציל אותו אך נלכדים גם הם ושלושתם עומדים להיות מוצאים להורג וכשהם נאבקים על חייהם כל מסדר הג'די מגיע לעזרתם ומלחמת המשובטים מתחילה. הסרט מסתיים בקרב בין יודה לטיראנוס ובחתונה הסודית של אנאקין. פרק 3: נקמת הסית' - הסרט החדש, נחיה ונראה... פרק 4: מלחמת הכוכבים (התקווה החדשה) זה הסרט שהוקרן ראשון והתחיל את הכל, בגלל שהוא נחשב לראשון מתבלבלים. שני רובוטים נוטשים חללית בהוראת הנסיכה ליאה על מנת למצוא את בן קנובי הם נאספים ע"י לוק סקייוקר, וכשמשפחתו נרצחת הם שוכרים חללית שתיקח אותם לכוכב אולדרן, אך בינתיים כשדארת' וויידר חוקר את הנסיכה ליאה הוא מחליט לפוצץ את הכוכב הזה ולכן החללית של האן סולו מגיעה ישר לכוכב המוות. הם מחליטים להציל את הנסיכה ולפני שהם עוזבים אובי-וואן מת (נעלם) בקרב. סוף הסרט בקרב החלליות נגד כוכב המוות שמופצץ ע"י קליעה של לוק. פרק 5: האימפריה מכה שנית לאחר שלוק שורד בסופת שלג הוא מקבל מסר מאובי-וואן שעליו להגיע לכוכב בדגובה, לאחר קרב נוסף באימפריה הוא אכן טס לשם ופוגש את יודה שמתחיל ללמד אותו להיות ג'דיי, כשהוא עוזב הוא מגיע לעיר העננים כדי להציל את חבריו שנחטפו ע"י דארת' ויידר, הסרט נחשב לטוב בטרילוגיה בגלל הסוף הריאליסטי שבו האן סולו הוקפא ולוק איבד את ידו ושמע את האמת על זהות אביו. פרק 6: שובו של הג'די. הסרט מתחיל במבצע ההצלה שלוק אירגן כדי לשחרר את האן סולו מג'אבה ההאט. לאחר שהם נחלצים מהמפלצת שבאדמה והורגים את באבה-פאט, כשמתוכנן הקרב האחרון נגד האימפריה, לאחר מרדף אופנועים מרחפים ליאה נעלמת והם מגלים אותה בשבט לוחמים נמוכים שחושבים שהרובוט C3PO הוא אלוהים. בסוף הסרט לוק נלחם נגד אביו והקיסר, הניצחון הגדול מושג כשתחנת המגן מופצצת - ודארת' ויידר הורג בעצמו את הקיסר. פרקים 7,8,9: במקור נכתבו 9 עלילות כלליות של מלחמת הכוכבים, הלוואי שגם הטרילוגיה השלישית תצולם, זה אפשרי תוך עשור ואולי פחות.

Padme Amidala

New member
הממ

פרנק אוז, הבמאי של "נשים מושלמות", מדבב את יודה בכל הסרטים, וגם הפעיל את הבובה שלו.

Witch Child

New member
נדמה לי שהוא זה שעשה את החבובות...

או שזה ג'ים הנסון ופרנק אוז עשה את רחוב סומסום... אני תמיד מתבלבלת ביניהם

EIYO

New member
תודה רבה ->

מזמן לא קיבלתי הסבר כזה מפורט ואם זאת קצר פשוט וענייני, תודה רבה, הפאזל מתחבר

AceMagician

New member
"יש לי שאלונת ( Version 2)"

מתי תצא גרסה 3? ההודעה הייתה אמורה להיות מתחת להודעה הראשית של השרשור. אבל כמו תמיד היא הגיעה לתחתית השרשור.

למעלה