יש לי שאלה...

שלום ../images/Emo13.gif

אני קצת מבולבל עם המספרי פרקים. אני כרגע צופה בהמשכים בעונה ה-8 של מכושפות ואני לא יודע באיזה פרק הפסקתי
לעונה 8 ראיתי בפרק האחרון את הקטע שפייפר מפוצצת את בילי ופוצעת אותה ביד, מה מספר הפרק?

Charmed YC

New member
אממ.. אתה בטוח? ../images/Emo58.gif

כי הקטע הזה לא זכור לי... בעצם לא זכור לי בכלל שפייפר מפוצצת לבילי את היד אלא רק לכריסטי וזה היה בכלל בפרק אחר.. \: יש מצב שאתה מפרט את הסצנה?

pilot promo

New member
ממש מהר:../images/Emo58.gif

אחרי שהאחוזה מתפוצצת מחזירים לפייפר את ליאו והיא רואה את בילי קופצת עליה ומרביצה לה-ליאו מפריד בינהן ופייפר משתחררת מהאחיזה שלו כשבילי בורחת מההריסות- פייפר מפוצצת/מנסה לפוצץ את בילי ומפוצצת רק את האוויר שלידה..

סליחה זה היה עם ../images/Emo58.gif

כריסטי לא עם בילי. באותו פרק בילי נכנסת לחלומות של ביפי פייפר ופייג'. איזה פרק זה?

היי לכם../images/Emo70.gif עונה 8 - שאלות על פרקים

מקווה שזה לא ספויילר
זה על העונה השמינית אני מבולבלת נורא
פרק שעבר, הראו כאילו סוף למכושפות. את הקרב הגדול, את העתיד שלהן עם הבעלים וכ"ו. היום הראו פרק שלא מתקשר בכלל! היום היה פרק שבו פיבי לא עם קופ בכלל, היא חושדת שהיא בהריון אבל מתברר שלא. איפה קופ??? חשבתי שזה היה סוף למכושפות לא?
תסדרו לי את הבלאגן.

yoad123

New member
תשובה

את פשוט ראית את פרק 22 ואחריו את פרק 6... לא יודע איך.

MonaLisa26

New member
פשוט תרשמי בגוגל את הצירוף

alyssa milano+tatoos, תלחצי על חיפוש תמונות וזה ימצא לך בלי בעיה

ShL0Mi69

New member
צריך עזרה!!!

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כתוביות לפרק האחרון של מכושפות עונה 8 פרק 22 וגם לפרק 12???? חיפשתי במלא מקומות ורק לאלה לא מצאתי! תודה מראש!

reasonsforall

New member
כבר יצא לכם לראות את

את הפרקים האחרונים חביבים של הסדרה? יאאאאאא איזה באסה שזה נגמר.. יש אולי תרגום לפרים האלו?

למעלה