חידת המילים .. אם : SAFE + STAY + SOON + SKIP = STOP אז : PINK + PORE + PUSH + PLOT = ==?==
א איש החידות New member 18/12/02 #1 ../images/Emo35.gif חידת המילים .. אם : SAFE + STAY + SOON + SKIP = STOPאז : PINK + PORE + PUSH + PLOT = ==?==
../images/Emo35.gif חידת המילים .. אם : SAFE + STAY + SOON + SKIP = STOPאז : PINK + PORE + PUSH + PLOT = ==?==
F Fingertip New member 18/12/02 #2 ניסיון שלי! לוקחים את האות ה-i במילה ה-i ומשרשרים אותן כרונולוגית ומקבלים: ֻSAFE + STAY + SOON + SKIP = STOP ֻPINK + PORE + PUSH + PLOT = POSTכן? אהד.
ניסיון שלי! לוקחים את האות ה-i במילה ה-i ומשרשרים אותן כרונולוגית ומקבלים: ֻSAFE + STAY + SOON + SKIP = STOP ֻPINK + PORE + PUSH + PLOT = POSTכן? אהד.
א איש החידות New member 18/12/02 #3 ../images/Emo127.gif יפה מאוד, אגב .. תרשה לי לברך אותך שהצטרפת לפורום אני מקווה לראות אותך פה כמה שיותר, פותר חידות וגם מפרסם חידות חדשות ...
../images/Emo127.gif יפה מאוד, אגב .. תרשה לי לברך אותך שהצטרפת לפורום אני מקווה לראות אותך פה כמה שיותר, פותר חידות וגם מפרסם חידות חדשות ...