חידונים

shakira5

New member
../images/Emo35.gifחידונים../images/Emo35.gif

שלום לכולם וסוף-שבוע טוב
מזמן,בפורום,עשו חידונים על שירים של שאקירה,אשר הוכנסו ל"מאמרים". החידונים היו על דיסקים קודמים,ולאור העובדה שלשאקירה יצאו שני דיסקים נוספים מאז,הכנתי חידונים רלוונטיים
מוזמנים לענות, תהנו
-נ.ב-|סדש| מאתגר,אני יודעת,אבל בשם ההגינות,אל תציצו בתשובות לפני שפתרתם את החידון בעצמכם

shakira5

New member
../images/Emo220.gifFijacion Oral Vol. 1../images/Emo220.gif

1)שאקירה אוהבת אותך כי... 2)שאקירה הציעה ש... 3)שאקירה תרתום אותך... 4)כמו כן,שאקירה לא מבקשת... 5)ואף על פי ששאקירה גורמת לעצמה... 6)הסבלנות של שאקירה... 7)שאקירה כבר לא מבולבלת כפי... 8)ואפילו אם אתה נראה... 9)לפני ששאקירה הכירה אותך העולם היה שטוח,למרות... 10)וכבר הפכת את שאקירה...

shakira5

New member
../images/Emo79.gifתשובות../images/Emo79.gif

1)אתה ברור [Obtener Un Si] 2)אנחנו נהייה בעסק [Las De La Intuicion] 3)לספה הבורגנית שלה [Escondite Ingles] 4)שתחזור ותתחנן לסליחה [La Tortura] 5)להיראות בלתי מנוצחת[Lo Imprescindible] 6)הגיעה לה עד הרגליים[No] 7)שהייתה אתמול[Dia Especial] 8)כאדם בעל מוח עצוב[Dia De Enero] 9)שיחלוק על כך אדון גליליי [En Tus Pupilas] 10)לכלבך הצמוד [La Pared]

12ShakirA12

New member
וואיייייי קשה../images/Emo178.gif

חוץ מהראשון אני לא יודעת כלום חחחחחחחחחחח Te quiero porque eres claro Como la planta de mis pies....... איי איי אייי איייייייי

shakira5

New member
../images/Emo220.gifOral Fixation Vol. 2../images/Emo220.gif

1)שאקירה הייתה רוצה להיות... 2)ועכשיו כשאתה כוכב... 3)למען הדגל שלנו... 4)אף אחד לא יכול להתעלם... 5)זה התור שלך,התור שלך... 6)סלח לנו על השגת הגבול שלנו,כמו... 7)ואז באת וגרמת... 8)שאקירה חושבת ש... 9)שאקירה זוכרת... 10)מאז שהלכת שאקירה... 11)שאקירה תעבור למדינה קומוניסטית,אם... 12)ליבה של שאקירה הוא...

shakira5

New member
../images/Emo79.gifתשובות../images/Emo79.gif

1)הסוג של החלום שאף פעם לא שיתפת אותי בו [Hey You] 2)אין לך זכות להתלונן [Animal City] 3)אנחנו נמות או נהרוג [Timor] 4)מהדרך שבה את מזיזה את גופך,ילדה [Hips Don't Lie] 5)לרמות אותי [Costume Makes The Clown] 6)שאנחנו סולחים לאלה שמסיגים גבול נגדינו [How do You Do] 7)לעבר להראות מצחיק [Something] 8)ששנינו יכולים לקחת את הטעות הזו כמו איזשהו סוג של חנינה [The Day And The Time] 9)את כל הזמנים שלפני,כשיכולנו לבזבז את חיינו [Dreams For Plans] 10)אוכלת את ציפורנייה ימים ושעות [Illegal] 11)תבוא איתה כמובן [Don't Bother] 12)חדר לא מרוהט [Your Embrace]

12ShakirA12

New member
זה יותר קל!!!

1. היא הייתה רוצה להיות כ"כ הרבה דבריםםם חחחחחח Hey You! 2. And once you have become a star you got no right to bitch 3.
לאדעת 4. 5. to cheat on me!!! 6. וואי זה ממשששששש קל! HDUD 7.
8.
9.
10.
11. אם הוא יבואאאאאאאא 12. גם לא

למעלה