חידה מה בגוף של הפיל ארוך יותר מהחדק שלו? תתחילו לנחש!!!!
J Janem New member 5/8/04 #1 ../images/Emo35.gifחידה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif מה בגוף של הפיל ארוך יותר מהחדק שלו? תתחילו לנחש!!!!
../images/Emo35.gifחידה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif מה בגוף של הפיל ארוך יותר מהחדק שלו? תתחילו לנחש!!!!
S Sheep From Hell New member 5/8/04 #4 הרגל שלו? או העצמות הגדולות האלה ליד החדק..(איך קוראים להן?! שנהב?)
E Evil Gremlin New member 5/8/04 #5 עמוד השדרה כנראה אנחנו כ"כ מיבשים אותך..ציפית שכולם יצעקו "זין" אז לא נצעק
J Janem New member 5/8/04 #6 בנתיים לא... החדק הוא האיבר הכי ארוך, אבל יש משהו ארוך יותר ממנו... (לוו דווקא איבר)...
J Janem New member 5/8/04 #9 טוב, אין כוח למשוך את זה ל 200 תגובות, למרות שזה מעניין איך שאתם חושבים... אני התכוונתי לנזלת שלו... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
טוב, אין כוח למשוך את זה ל 200 תגובות, למרות שזה מעניין איך שאתם חושבים... אני התכוונתי לנזלת שלו... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
S Sheep From Hell New member 5/8/04 #10 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פווווווווווייייייייההההההההה!!!! זה דוחה!!!!!!!!!!!!!!!
E Evil Gremlin New member 5/8/04 #11 פאק...YOURE SICK זה הכל.... אז אל תתיחסו למה שכתבתי למעלה מתחת לעמוד שדרה....אני לא באמת חושב ככה
O ORANGE HAIR girl New member 5/8/04 #18 אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תקני לי גלידה! תקני לי גלידה! תקני לי גלידה! נו.......... אמא!!!!! אני רוצה גלידה!!!!! וווה.... וווה ..... ווה..... (בכי מר) (ואז באה השאלה, מה יותר ארוך מהרגליים, אצל ילד בן 3 ממוצא מרוקאי?)
אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תקני לי גלידה! תקני לי גלידה! תקני לי גלידה! נו.......... אמא!!!!! אני רוצה גלידה!!!!! וווה.... וווה ..... ווה..... (בכי מר) (ואז באה השאלה, מה יותר ארוך מהרגליים, אצל ילד בן 3 ממוצא מרוקאי?)
A Angel lips New member 6/8/04 #21 חחחח מי זה שפילר??! אם כבר נו אילנה בואי לשחות בקול מילל נו אילנה בואי! בואי! בואי כבר...!!! וכל זה בקפיצות כאלה חחחחחחחחחחח
חחחח מי זה שפילר??! אם כבר נו אילנה בואי לשחות בקול מילל נו אילנה בואי! בואי! בואי כבר...!!! וכל זה בקפיצות כאלה חחחחחחחחחחח