חידה מעצבנת...

«Spider»

New member
../images/Emo35.gifחידה מעצבנת...

המורה שלי שאל אותה ולא הסכים לגלות את התשובה עכשיו הוא כבר לא עובד בבי"ס ואין סיכוי שאני יפתור אותה לבד החידה בתמונה----> אם הוא יגיד את השם שלו הוא יצטרך לפתוח את הפה ואז הוא יפול מהצוק (הוא תופס את החבל עם הפה) ואם הוא לא יגיד את השם שלו אז האיש השני יחתוך את החבל וגם אז הוא יפול הידיים והרגליים שלו קשורות מה הוא יעשה?

«Spider»

New member
../images/Emo4.gif........

לא הבנתי אותך... בבקשה מי שיודע שיענה! הסקרנות הורגת אותי....

new user

New member
איך חשבת על זה? - שאלה לספיידר...

האם הוא הוא שאל איך הוא יצא מזה או שהוא נתן לכם את התמונה והעובדות כי עצם זה שהוא טרח לעשות תמונה אני חושב שיכולה להצביע על זה שזו לא סתם חידה רגילה. אם הוא הראה לכם את התמונה ואמר לכם משהו כמו: "אם הוא יפתח את הפה הוא יפול ואם לא יפתח את הפה הוא יחתוך לו את החבל, מה התשובה?" אז אולי התשובה היא פיתגם ואז התשובה של גמל כימי נכונה...

alonyo

New member
../images/Emo3.gif באמת מעצבן

שימצמץ לו במורס את השם שלו או שאולי הכוונ היתה שהוא שהאיש יכול לנשוך את החבל מלמעלה ווהשני יחתוך אותו בצד התחתון (אבל זו סתם התחכמות)

mili999

New member
האם זה מורה ללשון?

כי מן הסתם הוא תופס את זה עם השיניים. ולכן הוא צריך להגיד שם ללא עיצורים שדורשים הפרדת שיניים (מן הסתם יש להם שם), או אותיות שדוחפים את הלשון בין השיניים (נשמע גס) כמו ד´ או ס´. שמעון, למשל, זה שם מוצלח. (בעקבות רק בישראל) יש עוד שמות.

sheelonchik

New member
לפי דעתי ../images/Emo88.gif

המורה פשוט ניסה להעביר לכם מסר , משהו כמו : "אין דרך לצאת מהמצב הזה". LOSE LOSE SITUATION

זה מזכיר לי חידה אחרת אבל קלה יותר

היא הולכת ככה: גנב והבוס שלו עומדים על בניין גבוה מאוד ופתאום הבוס מוציא אקדח ואומר לגנב "אם תגיד שקר אני ירה בך ואם אמת אדחוף אותך... מה יגיד הגנב הטיפש

three

New member
אם הוא טיפש...

אז שישקר. אם הוא חכם אז יש שתי אפשרויות: א. "אני משקר עכשיו" ב. "יש מאחוריך מראה" וכשהוא יסתובב, לברוח

למעלה