ה-ש"ש

May333

New member
שאלה חשובה.

היי כולם! אני לא רואה דני הוליווד, בגלל שיש לי HOT, אבל אני שומעת מחברות שלי כל הזמן.. בכלמקרה, שמעתי שלפני כמה ימים (לפי מה שהבנתי בפרק 51 או 52) הם שרו את השיר Seasons of love מתוך הסרט "רנט", ובגלל שאני מאוד אוהבת את השיר אני נורא רוצה לשמוע אותו. אין לי יס, אז אני לא יכולה לראות שום שידור חוזר, וגם הפרקים שנמצאים באתר לא עובדים לי. וגם ככה אין שם. למישהו יש קישור לשיר הזה מיוטיוב או כל אתר אחר? זה ממש ממש חשוב לי. תודה.

barak1312

New member
שאלה די לא קושרה..

היי לכולם , אז ככה:מישו ראה את העונה הראשונה של השיר שלנו ?אז נכון כשהביאו להם אומן אורח ,את אדם הראל ,שמיקי הסתבכה בגללו? אז השחקן שי פלד ,שמשחק את עופר בדני הוליווד ,נורא מזכיר את אותו שחקן ששיחק את אדם הראל . עכשיו ,שאלתי היא :האם זה באמת אותו שחקן ?

לאור הפרסומת של אורנג': האם שמתם לב

שהדמות של דני הוליווד, בעצם היא העתק של אריק איינשטיין באותם הימים? הוא גם היה מאוד מפורסם באותה התקופה, גם חתיך שבנות היו מאוהבות בו, חוץ מזה שגם ככה היוצר של הסדרה לקח השראה מחבורת לול שאיינשטיין היה חבר בה באותה התקופה. בנתיים רק דני הוליווד מזכיר לי אחד מהחבורה הזאת, ואני מנסה לנחש מי עוד היווה השראה מהחבורה הזאת.

ronymar

New member
שמעתי שעומד להיות פרק מיוחד על הישרדות

בדני הוליווד. עם ליה מהישרדות וכו' זה בטח יהיה מה זה מצחיק. מעניין מה גילה אלמגור תעשה שם.

123456789012

New member
יש לי שאלה ....

יש לי שאלה........ כשדני החתן שלי שר את השיר הזה שדניאלה עשתה לו שליפ ( ככה דני שלי קורא לזה) .......אז זה היה שליפ של אני אוהב לישון אז איך קראו לשיר??????.. תענו ....אני מחכהההההההההה ביייייייי

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif את יכולה לראות באתר של דני הוליווד .

אסור לפרסם אותו פה, אז אם את רוצה, את יכולה לפנות אליי בפרטי DD:

Dafnana

New member
מההההההההההההההה

אורגינל? מי עוד משתתף בפרק? את יודעת עוד פרטים? יש למישהו מושג? דן מנו?

Dafnana

New member
אני אוהב לישון

לחיות תמיד בתוך חלום אגב אריק איינשטיין. זה שיר שלו גם בפרומו של שידורי הבוקר של יום שבת של 10 זה השיר אה בעצם לא

123456789012

New member
ברצינות

ברצינות???????? ......מה כוכבי הישרדות הולכים להיות שם ????????????????

עדיין אני לא מבינה למה כולם לא סובלים את שחר

אני לא סובלת את דן ואת משה...מה יש לשנוא את שחר היא סתם....

Nizan 16

New member
הם אולי רק קצת מזכירים אחד את השני

אבל בתקופה ההיא היו הרבה שנראו ככה, וגם הייתה הערצה גדולה כזאת לכל אחד שהצליח בתחום המוזיקה.

אפרופו זה

תקראו מה שכתוב כאן... |סלינק| http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1311&msgid=114382105 | זה לא קצת מזכיר לכם משהו......

למעלה