~
~ הש"ש ~
~

לי כתבו האמת

להגיע ביום חמישי השבוע נירא לי ב 13/5/9 בשעה 2 וחצי בפורום יס סטארס ישראלי אמרו לי שצריך הגרלה או משהו כזה ?

MrHyde1

New member
תשובות + ../images/Emo58.gif

1. דני הוליווד נעלם לשנות ה-2000, לכן הוא לא מת בשנות ה-60 (אף אחד לא ידע מה קרה לו באמת, לכן הניחו שהוא מת). כלומר, הזמן הוא מעגלי (או משהו כזה). 2. לא ידוע עוד מה קרה ללולה. 3. מושיקו נמצא מת בדירתו עם כדור במצח, לא ידוע עוד איך זה קרה לו. כמה ספויילרים: -לולה תגלם עיוורת. -גאיה טראוב תגלם דמות חדשה בשנות ה-80, כנראה את אמא שלה. -מיה ומייקל (נטע פלוטניק) יתנשקו. -דני יגיד למושיקו שהוא אחיו. -לדני יהיה רומן עם רננה (רומי אבולעפיה) ועם אוסי (גאלה קוגן).

Element 119

New member
דיברתי על דניאלה, לא על גאיה

וגם אם דניאלה תגלם את אמא שלה, מה זה ישנה בעלילה? הדבר היחיד שיכול אולי להחזיר את דניאלה זה שהם יהרגו את לולה ב-1986 וככה ימנעו ממנה להרוג את דניאלה ב-2009

השערה- נראה לי שזה גם לא יעזור,

כי לולה לא חיה את כל המסלול הרגיל, היא עברה ל2009, הרי היא ידעה שדני מת בסוף (אולי היא בעצם הרגה אותו ב86' במקום מושיקו, ואז עברה ל2009 והרגה את דניאלה?)

noki222

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif...

גם אני מכורה כרונית של הסצנות שלהם... אין עלייהם! וארתואר הרבה הרבה יותר שווה מרן...! ומי שאומר אחרת, סתם מקנא...
הוו, ותודה :)

~ ../images/Emo35.gif ~ הש"ש ~ ../images/Emo35.gif ~

שרשור שאלות. כל מה שתרצו לדעת בנוגע לסדרה, שאלות, תהיות - הכל לפה
. למען הסדר הטוב

FreeFairy

New member
שאלה...

באתר של yes בוואלה, איפה שיש את הפרקים וההצצות לפרקים, זה לא מראה כלום והמסך שחור... :| (במקום לראות את הפרק\הצצה) למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?

למעלה