~
~ הש"ש ~
~

noki222

New member
מחפשת את הפרק ש....

נועה יושבת על רינגו במספרה ומיה יושבת שם ומקטרת וזה ובסוף היא מבקשת מהם ללכת וזה... או משו כזה אני לא בדיוק זוכרת... מי שיודע באיזה פרק זה ומתי אני אודה לו מאוד :)

Element 119

New member
דניאלה תחזור...?

דניאלה לא מופיעה בדמויות של האתר ובפתיח היא מופיעה אחרונה... בכלל הכל נראה כאילו לא הולכים להתמקד בה יותר ואחרי שהיא הצילה את דני, דני צריך להציל את מושיקו או משהו כזה יכול להיות שהיא באמת תמות ודני יהיה עם מישהי מהדמויות החדשות (אולי אפילו רננה של מושיקו?) אני די אתאכזב אם היא תעזוב את הסדרה. למרות שהדמות שלה הייתה ממש מעצבנת לפעמים (אשמת הכותבים) היא שחקנית מצויינת ויהיה כיף יותר לראות אותה על המסך עם דנקר ולא את האבולעפיה הזאת עם הפריק שמשחק את מושיקו מה נראה לכם?

krn14

New member
חדשה פה ! ויש כמה שאלות !

שלום , קודם כל אני חדשה פה , אני אנסה להשתלב במהרה :] ויש לי כמה שאלות שאני אשמח אם תענו ! 1. לא ממש הבנתי , למה דני הוליווד מת בסוף ??? 2. מה קרה ללולה ??? 3. למה מושיקו מת גם ??? אשמח אם תענו לי על זה ! ואם יש למישהו ספויילרים על העונה השנייה - אשמח עם תתנו לי :]] תודה מראש !

אליזבת 2

New member
מישהו נרשם באתר של יס להקרנה של הפרקים?

הם לא כותבים מי יהיה באיזה יום. זה מבאס.

שאלה

אפשר להיכנס גם חופשי למתחם של דני הוליווד ותיכון השיר שלנו בדיזינגוף סנטר בתל אביב כמו ששאלתי בפורום יס סטארס

yakirab1

New member
זה נכון שאפשר יהיה להופיע בדני הוליווד בסנטר?

באירוע של yes? מת להשתתף..

אפשר לפתוח היום שרשור פרק?:)../images/Emo38.gif

התגעגעתייXDDD צריך לעשות את זה שוב בתורותD:

MrHyde1

New member
קשה למצוא לפי פרט הזיהוי שהבאת

את זוכרת על מה הם דיברו או על מה מיה קיטרה?

MrHyde1

New member
אתה מדבר על גאיה או על דניאלה?

גאיה טראוב ממשיכה לשחק בעונה השנייה, רואים אותה גם בפתיח וגם בפרומו. השאלה היא את מי היא תגלם (זהירות, אולי
), יכול להיות שאת אמא שלה בשנות ה-80.

krn14

New member
תיקון

למה דני הוליווד מת , אבל בשנות ה-60 , במילים אחרות - ממה דניאלה הצילה אותו ?

MrHyde1

New member
לפי מיטב הבנתי

אפשר להגיע באופן חופשי למתחם, אך אם רוצים להשתתף בפעילויות השונות יש להירשם אליהן.

אליזבת 2

New member
בדיזינגוף סנטר - יש שלושה שבועות של ארוע של

יס - ויהיו הקרנות של הפרקים עם הכוכבים

למעלה