תודה רבה, רק עוד משהו קטן דני לא זיהה אותה בגלל שהיא נראתה שונה? ושוב תודה.
E etiraz15 New member 13/4/08 #15 תודה רבה, רק עוד משהו קטן דני לא זיהה אותה בגלל שהיא נראתה שונה? ושוב תודה.
M MrHyde1 New member 13/4/08 #16 כן גם בגלל שהיא נראיתה שונה, וגם בגלל שהיא שינתה את השם ממלי לוי לעמליה שטראוס. אין בעד מה.
N Nurit Girl New member 10/4/08 #3 קול גלגל [אם אני לא טועה..] **ואני סמויה בפורום, אז אל תחשבו שאני מרגלת או משהו כזה P: **
ע ע נ ב ר נ ט ל New member 14/4/08 #26 ../images/Emo35.gif הש"ש ../images/Emo35.gif שרשור שאלות מסודר בבקשה מכם, את כל השאלות שלכם - שרשרו הנה, על מנת למנוע בלאגן ואי-סדר בפורום. תודה רבה מראש.
../images/Emo35.gif הש"ש ../images/Emo35.gif שרשור שאלות מסודר בבקשה מכם, את כל השאלות שלכם - שרשרו הנה, על מנת למנוע בלאגן ואי-סדר בפורום. תודה רבה מראש.
ט טו אוב New member 14/4/08 #28 איזה מתח! אבל למה זה נגמר באמצע המתח!אוף!צריך לחכות עד אחרי פסח...אוף!!!!! אני הרגשתי שזה הפרק האחרון ויהיה המשך רק בעונה הבאה(ככה הרגשתי)
איזה מתח! אבל למה זה נגמר באמצע המתח!אוף!צריך לחכות עד אחרי פסח...אוף!!!!! אני הרגשתי שזה הפרק האחרון ויהיה המשך רק בעונה הבאה(ככה הרגשתי)
B barak1312 New member 15/4/08 #33 תודה רבה טו אוב ...הפרק הזה היה.. אחד הפרקים היותר טובים ..איזה מתח בסוף..יואו..הלוואי שרינגו ונועה ישלימו וגם נועה ומיה.. וואו..איזה סוף מותח..איזה באסה שצריך לחכות ל-11.5..
תודה רבה טו אוב ...הפרק הזה היה.. אחד הפרקים היותר טובים ..איזה מתח בסוף..יואו..הלוואי שרינגו ונועה ישלימו וגם נועה ומיה.. וואו..איזה סוף מותח..איזה באסה שצריך לחכות ל-11.5..
א אלף האיים New member 15/4/08 #31 מתיייי אורי יכתוב פההה????????חעעעעעעעעעע מי שרוצה פרטים תיכתבו לי מסררררררררררררררררררררררררר באייייייייייייי
מתיייי אורי יכתוב פההה????????חעעעעעעעעעע מי שרוצה פרטים תיכתבו לי מסררררררררררררררררררררררררר באייייייייייייי
ל לאהדורה New member 15/4/08 #32 ../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifשיואווווווווווווווווווווווו אוריי תעששההה ליי תסריטטטטטטט#&$&*#$YBFSDישדק י
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifשיואווווווווווווווווווווווו אוריי תעששההה ליי תסריטטטטטטט#&$&*#$YBFSDישדק י
N Nizan 16 New member 16/4/08 #35 ../images/Emo115.gifכתוב בהודעה של שירשור השאלות זה בין 8 ל-9. למה לא לנסות לבדוק לפחות ולא לפתוח סתם הודעה חדשה?
../images/Emo115.gifכתוב בהודעה של שירשור השאלות זה בין 8 ל-9. למה לא לנסות לבדוק לפחות ולא לפתוח סתם הודעה חדשה?