הש"ש

ta1616

New member
השיר שעופר שר באודישנים של כוכב נולד ^_^

אמממ איך קראו לשיר? ^_^ מישהו יודע במקרה חח?

lital20076327

New member
יש לי שאלה ממש דחופה...../images/Emo207.gif בבקשה תענו לי..

היום אני ראיתי את הוידיאו צ'אט שהיה עם רן דנקר ובסוף הוידיאו צ'אט שאלו אותו אם הוא יופיע באשקלון והוא אמר שכן.. למישהו יש מושג מתי ואיפה? בבקשה תענו לי.. אני ממש רוצה ללכת.. עד שהוא מגיע לאשקלון.. נ.ב- מצטערת אם לא שירשרתי נכון.. אבל בבקשה תענו לי

barak1312

New member
מישו יודע..

מישהו יודע איפה באתר של וואלה!יס מצאים את התקצירים לסדרה?

MrHyde1

New member
תקציר פרק 74 עוד לא פורסם

מכיוון שיש חודש של פגרה בין פרק 73 לפרק 74, התקציר שלו עוד לא עודכן בלוח השידורים. יום טוב =]

MrHyde1

New member
למה להציף אבל? ואפשר גם לשרשר

אין עוד מועד לתחילת העונה השנייה.

etiraz15

New member
סלחו לי אני ממש לא מבינה כלום!

א. האם באמת זה הבן שלו? ואם כן אז מה הכוונה ישן? בבקשה תסבירו לי לאט כי הסתבכתי כבר מכל הנושא.

MrHyde1

New member
הסבר

לפני שנה ומשהו, עמליה הייתה מעריצה של דני הוליווד (עוד כשהוא לא היה כזה מפורסם), באותה תקופה היה לעמליה שיער קצר ושחור וקראו לה "מלי לוי". אחרי אחת ההופעות שלו, עמליה עקבה אחריו, והתחילה איתו. השניים שכבו, ועמליה נכנסה להיריון (היא צילמה את דני הוליווד איתה במיטה, בזמן שהוא ישן, כדי שהיא תוכל להראות לחברה שלה שהיא הייתה איתו). כאשר היא ילדה את מושיקו, היא הגיעה ללולה ואמרה שמושיקו הוא הבן של דני והחלה לסחוט את לולה (אם לולה לא תעשה מה שהיא מבקשת, עמליה תספר לאיה על הבגידה של דני איתה ועל התינוק). מושיקו הוא באמת הבן של דני, וכעת איה ולולה רוצות לומר שמושיקו הוא הבן של איה, והן מסרו אותו לעמליה, מכיוון שאיה לא רצתה להכביד על דני עם תינוק.

למעלה