הש"ש

../images/Emo9.gifשאלה ..

תגידו אתם יודעים מתי פרק הסיום של דני הוליווד ?? פשוט אני צריכה לעבור לhot ואני ממש לא רוצה ..
ועד שייגמר דני הוליווד אני אשאר בhot .. אבל לא להרבה זמן .. אז בבקשה תענו לי .. תודה מראש ! =]

טו אוב

New member
כנסו!!!!!!!!!!!

בפרק 51 חיים אומר לאהובה(ב-2008)שיצחק גילדנשטרן לא מסכים שהם יגידו מה הולך לקרות,וגילדנשטרן זה האיש שהיה לו את החנות מזוודות ושם הייתה המזוודה והוא אותו בן אדם שהיה עליו את המודעה בפרק הראשון שהוא נפטר,ואני לא הבנתי מה הקשר של גילדנשטרן שהוא לא מסכים להגיד מה יקרה. אז אם מישהו יודע שיגיד לי. ומי שרוצה לראות את פרק 51 שיכתוב בגוגל "דני הוליווד פרק" ויכנס ל-IsraMedia ערוצי טלוויזיה בשידור חי | מצלמות און ליין | כל הערוצים

sn22

New member
מישהו..?

חזרתי הום מטיול שנתי.. ולא ראיתי כל השבוע את התוכנית.. מישהו יכול לספר לי מה קרה כל השבוע?

I LOVE YOU DANI

New member
שאלה ../images/Emo53.gif

איך קוראים לשיר פתיחה של דני הוליווד ואיך קוראים לשיר שדניאלה עשתה לדני שליפ( קליפ ) ?????

MrHyde1

New member
שי פלד לא מתארח בפורום הנ"ל

אלא בוידאו צ'ט בוואלה LIVE (תוכל לראות את הקישור באחת ההודעות בפורום). להבא תשרשר את הודועותייך.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifיש 100 פרקים

אז בחישוב לא מדויק הסדרה תיגמר בערך ב-27-25 במאי.

MrHyde1

New member
תשובות

לשיר פתיחה קוראים "מה שחלמת". לשיר איתו דניאלה עשתה לדני קליפ קוראים "אני אוהב לישון".

מיוש94

New member
האמת שלפי החישוב שלי ..

זה יוצא ב- 11 יוני אבל בטח יהיה פירקי פיספוסים הוא משהו אז נגיד בן ה- 10 ל- 20 ליוני כי אולי יש חגים או אלוהים יודע מה וגם יש פגרה באמצע אז פחות או יותר התאריך ..

למעלה