הש"ש

JoNy Boi

New member
לא.

עשו את זה ערוץ ישראלי Stars שיהיה יס סטרס 1 יס סטרס 2 יס סטארס 3 ואז ישראלי סטארס..בשביל הרצף והנוחיות.

בי קשר אני חייבת456$^&

האעהעהאהא קלטו את איה באום בסוף של הפרק היוםםם אני מתהההה אלוהים זה כ"כ מותח$%^& שיהיה כבר מחר אני מתה לראות|:

כי..[הסבר לא בטוח של מה שקרה]

איה ועופר שכבו, ואז נולד להם תינוק-שכנראה שהם קראו לו עופר. איה פגשה את "הילד" שלהם, ולכן היא שאלה אותו: "אתה עופר רוטשילד הבן של עופר רוטשילד?"

Princess Galush

New member
מה הקשר?

אם הם עד עכשיו לא שכבו, ועופר חזר לעתיד, זה אומר שבמציאות כמו שהיא עכשיו [בהנחה שהוא נשאר בעתיד] הוא ואיה לא שכבו. והיא לא תשאל את הילד שלה אם הוא הבן של עופר רוטשילד. היא זוכרת את עופר משנת 68 ואז היא ראתה בן אדם שנראה בדיוק כמוהו, אז היא שאלה אותו אם הוא הבן של עופר רוטשילד והיא אמרה שהיא הכירה את אבא שלו.

אז איך זה שהיא שאלה אותו

אז איך היא שאלה "אתה עופר רוטשילד הבן של עופר רוטשילד?" לא קוראים לבן של בנאדם בשם של אבא שלו... אבל יכול להיות.. בגלל זה כתבתי לא בטוח
בלי קשר.. למה יש לי הרגשה כ"כ חזקה שעופר יחזור לעברXD?

Princess Galush

New member
קודם כל הוא בטוח יחזור לעבר

אחרת לא היה לו תפקיד בסדרה דבר שני זה הלך ככה: "אני מצטערת אבל אתה חייב להיות הבן שלו" "הבן של מי?" "של עופר רוטשילד. הכרתי את אבא שלך"

batelmaimon

New member
וואי קראתי את כל מה שרשמתן..

וזה נשמע הגיוני שאיה מכירה את עופר מאז.. אבל זה די מוזר! אגב, כמה פרקים יש לסדרה?

יש מצב שהיא איבדה את הזיכרון

כי הייתה בקומה חצי שנה ושהיא היתועררה היא חשבה שהיא תמרה וייס.... לי יש דמיון מפותח.....

או ש

דניאלה תספר לדני על המסע בזמן לאחר מליון פרקים, בהם הוא יעבור תהליך של חוסר אמונה-כעס-נתק-השלמה, הוא יחליט לסוע איתה לשנת 2008 ויהפוך לרן דנקר

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifכאילו שהסוף לא ברור, זה מה שיהיה:

דני בחדר חזרות.. פתאום המצלמה נכנסת מגוף ראשון וקולטת את דני... דני אומר: "מה זה צריך להיות?"... חצי דקה לאחר מכן הוא שוכב מת ומדמם על הרצפה בעוד הרוצח הספיק להיעלם... דניאלה הרגישה שקרה משהו ורצה אליו, היא רואה את דני פצוע וצועקת אל השמיים לאאאא!!!.... המצלמה מתרחקת באיטיות לצלילי "דמעות בגן עדן" ומופיעה כתובית "דני הוליווד 2-בקרוב". חחחחחח XDDDDD תודו שזה גאוני!

purple rose

New member
גאוני גאוני...

רק שהוא לא נרצח עם משהו שקשור בדם.. אומריםפ שהוא התאבד מכדורים או ממשהו שלא נראה לעין לפחות

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאוקיי, אז הוא שוכב שם בלי דם XD

אולי הרוצח דחף לו כדורים לגרון
.

../images/Emo35.gif הש"ש ../images/Emo35.gif

שרשור שאלות. ~ בוקי הומו? ~ איך קוראים במציאות לאיה? ~ מה רינגו גנב ממיה? ~ איך קוראים לאהובה במציאות? ~ מה היה בפרק האחרון? ~ למה אף אחד לא פתח את שרשור הפרק היומי? וכל השאלות שעולות בדעתכם
אנא שרשרו לכאן. על-מנת שלא יווצר בלאגן.

למעלה