הגמגום חמוד?

lironbi

New member
../images/Emo35.gifהגמגום חמוד?

גם הבני זוג שלכם חושבים שהגמגום שלכם חמוד ושזה מתאים לכם ולולא הגמגום אתם לא הייתם מי שאתם??

אצלי

כן, גם בן זוגי חושב כך עליי. עם זאת, הוא היה שמח בשבילי אם הגמגום היה עובר כמובן

R O N Y1

New member
מה הקישקוש הזה....!!!???

כן ממש.... הגמגום מה זה חמוד.. היה כאן בפורום אחד שסיפר שאישתו בזמן ריב אומרת לו" סתום מגמגם" שזה חמוד מאוד.... ושזה חמוד שאנחנו ניתקעים חצי דקה מול המלצרית במיסעדה והבת זוג מיסתכלת עלנו בהערצה ממש חמוד מתוק.... תעשי לי טובה לא חמוד ולא נעליים !!!!!!!!!!! רוני

stkachov

New member
נראה לי

רק אצל בנות זה "חמוד", או שזה מה שחברים שלהן אומרים להן.

ג ר ה ם

New member
לא נאים לקרוא את הודעות שלך רוני.

אתה מגמגם כל כך קשה? לא יודע אתה כל כך כועס שאתה מפחיד אותי

R O N Y1

New member
אתה לא צריך לפחד ........

מי שיצחק עלי שאני מגמגם צריך לפחד ........ אגב אני לא מ"הכבדים"..... רוני

shuky63

New member
בקשר זוגי טוב יש נטיה לקבל חלק

מהמגרעות של בן/בת הזוג כדבר חמוד.זה חלק מהאהבה שרוחשים לבן הזוג.אבל אי אפשר לקבל את כל המגרעות כדבר חמוד.זו כבר אהבה עיוורת.אצלי דוקא בת זוגי לא רואה בגימגום דבר חמוד אבל דברים אחרים כמו זה שאני קצת שמנמן היא כן רואה כדבר חמוד. לכן אני יכול להאמין שיש בני/בנות זוג שיראו בגימגום דבר חמוד.

אילנית31

New member
בן זוגי לא רואה את הגמגום כדבר חמוד

הגמגום בעיניו רק חלק קטן ממני, אני מניחה ששאר הדברים הם חמודים בעיניו..וזה גם מה שאני מקרינה כלפי חוץ - קודם אני אילנית עם כל הדברים שמסביב ואח"כ מגמגמת ולא ההפך.

shuky63

New member
התיחסתי ליכולת של בן הזוג לאהוב

חלק מהתכונות הלא חיובית,כי את הצדדים החיוביים שלך הוא בטוח אוהב ,הרי בגללם הוא איתך. את הצדדים הפחות טובים הוא בטוח מקבל כי אחרת שוב לא היה איתך. אבל אני המשכתי ואמרתי שיש גם מקרים שבני זוג לומדים לאהוב תכונות פחות חיוביות ולראות בהם משהו חינני וחמוד.זה יכול להיות חוסר בטחון עצמי,בלגניסטיות ויכול להיות גם גימגום.כבר שמעתי בת זוג של מגמגם שהצהירה שהגימגום שלו חמוד בעניה. יהיה ודאי מי שיגיד שהיא לא באמת התכוונה. ובכן לדעתי זה לא יהיה נכון להגיד את זה כי לא היתה לה שום סיבה להגיד שהגימגום חמוד בעניה.היא יכלה להגיד שהגימגום לא נחשב בעניה,שהוא דבר שולי ולצאת ידי חובה בכך.אם הרחיקה ואמרה שהגימגום חמוד בעניה זה אומר שבטוח התכוונה לכך.

אם הבן או בת זוג

לא מקבל את הבעייה של הצד השני אז הם לא הוגנים כי בטח יש להם גם דברים שלילים אישתי מקבלת איך אני ולפעמים אני אומר לה שהיא קצת שמנה אז אני לא בסדר ואני יודע את זה אבלללל בפנים מסתתר בן אדם אם רגשות וזה מה שחשוב לפעמים תחשבו אם לא הייתם ביחד איך הייתם מרגישים ותראו שכל השאר זה שטויות

giva255

New member
לאילנית 31 יש ויש!

שלום לך. תתפלאי אבל לבחורות מגמגמות יש קסם בעיני מפני שהרגש שלהם מוחצן ויש בזה יופי מיוחד לטעמי. אני מודה שגמגמתי שנים רבות ולכן 'לא חכמה' שאני מסמפט בחורות כאלה, אבל אינני חושב שיש קשר בין העובדות ההלו. היום אני מתמחה בטיפול בגמגום (ישנה שיטה מורכבת מאוד שפיתחתי בעצמי). בברכה. ד"ר יעקב אלטמן גבעת שמואל.

shoshyyy

New member
לפעמים ...

בימים "שחורים" ... אני מתחילה להתלונן לחבר שלי על הגימגום שלי. טאני שואלת אותו הרבה .." מה , האמת הגימגום לא מפריע לך ? אתה לא מתבייש בי כשאני נתקעת ? לפני כולם: המשפחה שלך, החברים שלך ? " . הוא כל הזמן אומר לי , שהוא פשוט לא מבין אותי , למה הגימגום כל כך מפריע ל י. אז אני מגמגמת , אז מה ? "אפשר לחשוב ....מה קרה כבר שכאת נתקעת ???? אז את נתקעת ... BIG DEAL !!!". אני מתחילה להאמין שזה יותר מפריע לי מכל אדם אחר. לאף אחד מהקרובים שלי , זה פשוט לא מעניין!!! קשה להאמין לזה . אבל זה פשוט נכון.

אילנית31

New member
זה כל כך נכון מה שאת אומרת. הגמגום

מפריע יותר לי מאשר לאנשים הקרובים אליי. אני מקווה שעם הזמן/הגיל גם לי לא יהיה כל כך איכפת, רק שזה לא יהיה מאוחר מדי ( את יודעת, כאילו רק בגיל 70 ירד לי האסימון...)

למעלה