הבעיה..

../images/Emo35.gifהבעיה..

טוב, נתחיל בתקווה שליאון ואריק ורפיק יענו לי גם בפורום...פליזזזזזזזזזזזז וכלומבן שכל מי שיכול לעזור אני מה זה אשמח! הרקע: אני נערה שיש לי חזה די גדול לגילי, היה לי ידיד, שהתקרבנו מאוד בטיול שנתי. החבר שלו, נורא "התלהב" מגודל החזה שלי... ועשה דברים בנידון( אמר, נגע...וכו') אני אחת שנורא אגרסיבית בנושא הזה, אז הגבתי. הרבצתי( לא על כדי כך חזק), אמרתי, ועשיתי כל דבר שיכלתי לעשות. סיפרתי את הסיפור לחברה שלי, והחברים שלי (שהם די מפחידים) דיברו איתו ואמרו לו שאם אני מתלוננת עוד פעם אחת הם.. כמו שאומרים " יפתחו לו את התחת" (סליחה על הגסות...) בכל מקרה, זה הפסיק, ליום! מאז הוא באמת לא נוגע אבל: הוא מקלל, מציק, מאיים, מסתלבט, ומה שיותר מעצבן הוא מסכסך ביני לבין ידים משותפים שלנו.. מה לעשות?!!!!!!!!!

אבל...

הבעיה היא שאני אהייה בצרות! אם אנ מביאה ידידים, זה עשרות... והוא אחד ואז כבר אני אסתבך בחקירות וענינים... אני בת 16 (מישהי שאלה...) ליאון! אריק! תענו!!!!

get well

New member
../images/Emo41.gifתראי מתוקה../images/Emo41.gif

אין ממש מה לעשות במקרה שלך. אם הוא לא מציק לך יותר אז תעזבי את זה. אם הוא נגע בך היית צריכה להתלונן או משהו כזה.. מה זאת אומרת נגע לך בחזה ללא רשותך?????? לא ממש נקלט לי, בכל מקרה אם הוא יגע בך שוב תגידי לו שתלכי למשטרה..(לפחות תאיימי אליו) ואם הוא רק מדבר אז אל תתיחסי וזהו! מקווה שזה עוזר

טלושקה1

New member
את בת 16?!?!?!?!?!

חשבתי שאת קטנה יותר... אני לא מכירה בנים שיש להם בעיות עם בנות עם חזה גדול! הפעם האחרונה שבן ירד עלי או על מישהי שאני מכירה בגלל החזה שלה היה בכיתה ד'! הילד צריך להתבגר ודחוף! היה מת להיות איתך! אני ממש בשוק! בן 16 ויורד על בנות עם חזה?! בכל מקרה לדעתי הדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה לרחם עליו על זה שהוא כזה (כי זה באמת עלוב להיות בן 16 עם מנטליות של 11) ולקוות בשבילו שהוא יתבגר כבר! ובקשר לאלה שהציעו להתלונן למשטרה: נכון זאת הטרדה מינית, אבל לא קצת הגזמתם..? הילד בן 16 והוא קצת מתלהב ושולח ידיים... כשהייתן בגילה זה לא קרה לכן? אני ממש לא מתרצת ואני גם הייתי צורחת ומרביצה ומה שנחוץ, אבל משטרה... זה נראה לי מוגזם...

get well

New member
../images/Emo67.gifתיקון קטן../images/Emo70.gif

אני אמרתי שתאיים, לא שבאמת תתלונן!!!

טלושקה1

New member
לגט וול-

סבבה מותק לא דיברתי כל כך אלייך... יש אנשים שאשקרה אומרים לה להתלונן... אני לא יודעת אם ילד בן 16 (לא משנה עד כמה הוא מעצבן) מגיע שיפתחו לו תיק או מי יודע מה במשטרה כי הוא מתנהג כמו תינוק...

אן מרי17

New member
תשובה

דבר ראשון, מה שהבחור ההוא עשה זה הטרדה מינית וזכותך המלאה להגיב על זה בלי לקבל יחס מגעיל! לדעתי פשוט אל תתייחסי אליו, ככל שתתייחסי ככה הוא יציק יותר. מה שאת יכולה לעשות זה פשוט לספר את הדברים האלה לכל הידידים שלך, תדאגי שכולם יידעו איזה מגעיל הוא וככה הוא גם לא יוכל לסכסך.

תכנסי הנה באופן מידי !!!

לדעתי לתת מכות ולדבר לא יפה והלגיד שיאמו אליו נו באמת מה נראה לך שאנחנו ??? יאללה חפיף נגע קורה אומרים לו לא בעדינות והם הוא לא מבין מזיזים לו את היד ועם הוא ממשיך אז נותנים לו סטריה ! זה התנהגות לא נשיתצ ונורא ילחדותי אבל ממש !!!!צ וקחי את זה בתור מחמאה כל אחת שאין היייתה רוצה בזה !!

למעלה